Osoitteen ja yhteydenottoasetusten muuttaminen

Voit milloin tahansa tehdä muutoksia Google Ads ‑tilisi laskutuksen yhteystietoihin.

Muokattavat yhteystiedot ja niiden muokkaamistapa määräytyvät laskutuksen maksuasetuksen mukaan. Käytössä voi olla automaattiset maksut, manuaaliset maksut tai kuukausilaskutus.

Automaattisia tai manuaalisia maksuja käyttävät mainostajat

Google Adsissa voi maksaa joko ennen mainosten näkymistä (manuaaliset maksut) tai automaattisesti mainosten näkymisen jälkeen (automaattiset maksut).

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
Yrityksen osoitteen tai puhelinnumeron päivittäminen

Huomioi seuraavat asiat, ennen kuin muutat yhteystietojasi:

• Yritysosoitteesi on yrityksen osoite, jonka olet antanut Google Ads ‑tilisi luomisen yhteydessä, ja se näytetään tilisi laskuissa. Kullakin Google Ads ‑tilillä voi olla vain yksi yrityksen osoite.
  • Laskutusosoite on credit-korttiyhtiön tai pankin tietoihin merkitty osoite. Käytämme sitä maksutietojesi vahvistamiseen. Voit tarvittaessa antaa eri laskutusosoitteen kullekin maksutavalle, koska laskutusosoitteen ei tarvitse vastata yrityksen osoitetta.
  • Pidä tietosi ajan tasalla. Emme voi muuttaa jo luotuja laskuja, vaikka niissä olisi väärä osoite.

Voit päivittää yrityksesi osoitteen tai puhelinnumeron seuraavasti:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Etsi Maksuprofiili-osiosta Yrityksen nimi ja osoite.
  4. Klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa ja päivitä tiedot.
  5. Klikkaa Tallenna.
Huom. Jos haluat muuttaa tilisi laskutusmaata, ota yhteyttä Google Ads ‐tukeen.
Sähköpostitilausten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostitilaukset määrittävät, mitä sähköposteja lähetämme tililläsi näkyville maksuasioiden yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilö voidaan määrittää vastaanottamaan kaikki sähköpostit tai vain hallintoon liittyvät sähköpostit. Voit myös määrittää, että hänelle ei lähetetä lainkaan sähköposteja.

Voit päivittää laskutusilmoitustesi tiedot seuraavasti:

1.  Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Klikkaa Maksuyhteystiedot-osiosta kynäkuvaketta Muokkaa, niin voit päivittää nykyisen yhteyshenkilön tiedot. Jos haluat lisätä uuden sähköpostiosoitteen, johon ilmoitukset lähetetään, klikkaa Lisää uusi yhteystieto.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jota käytettäessä Google myöntää luottoa mainontakuluihin. Saat kuukausittain laskun, joka on maksettava sekillä tai pankkisiirtona. Jos tililläsi on käytössä kuukausilaskutus ja haluat muuttaa laskutustietojasi, katso ohjeet klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Ennen kuin aloitat

Jos haluat muuttaa laskutusasetuksia, sinun on kirjauduttava maksuhallinnoijan tilille järjestelmänvalvojana, tavallisena käyttäjänä tai käyttäjänä, jolla on pääsy vain laskutukseen. Tilin kautta voit siirtyä asiakastilille.

Huom. Mainostajat, jotka käyttävät kuukausilaskutusta, eivät voi muokata Maksuprofiili‑osiota. Jos käytät kuukausilaskutusta ja haluat muokata yrityksesi osoitetta tai puhelinnumeroa, ota meihin yhteyttä.
Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
Laskussa näkyvän laskutusosoitteen päivittäminen

Laskussa näkyy oletuksena yrityksen virallinen osoite. Jos haluat muuttaa laskussa näkyvää osoitetta, tee seuraavat toimet vähintään 15 päivää ennen kuukauden päättymistä:

1.  Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Etsi Maksutili-osiosta Laskutussähköpostiosoite.
  4. Klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa ja valitse nykyinen osoite tai valitse Lisää uusi osoite.
  5. Lisää tietosi ja klikkaa Tallenna.
Huom. Jos haluat muuttaa tilisi laskutusmaata, ota yhteyttä Google Ads ‐tukeen.
Laskun lähetysosoitteen päivittäminen

Muuta laskun postitusosoitetta tai sähköpostiosoitetta kuukauden 25. päivään mennessä, jotta saat seuraavan kuukauden laskun uuteen osoitteeseen.

1.  Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Etsi Maksutili-osiosta Laskutussähköpostiosoite tai Laskutusosoite ja lisää tai poista osoite klikkaamalla kynäkuvaketta Muokkaa.
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Jos haluat luoda tehtyjen muutosten mukaisen uuden laskun, klikkaa sivun reunassa olevaa Laskut-vaihtoehtoa ja valitse sitten laskun numero taulukosta.
  6. Kun lasku tulee näkyviin, klikkaa sivun yläreunasta Tee uusi lasku, jossa on päivitetyt tiedot.
Laskujen toimitukseen käytettävät sähköpostiosoitteet on todennettava.
Sähköpostitilausten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, millaisia sähköposteja lähetämme tililläsi ilmoitetuille maksuyhteyshenkilöille. Tasot tarkoittavat seuraavaa:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit: kaikki tileihin liittyvät sähköpostiviestit, mukaan lukien maksuihin ja laskuihin liittyvät tiedot
  • Vain hallinnolliset sähköpostiviestit: tärkeät sähköpostiviestit, kuten mahdollista tilin jäädyttämistä koskevat viestit tai uusien tuotetilien hyväksymispyynnöt
  • Ei sähköpostiviestejä: ei laskutukseen ja maksuihin liittyviä sähköposteja

Voit lisätä henkilöitä kaikkien laskutukseen liittyvien sähköpostiviestien vastaanottajaksi ottamalla yhteyttä myyjään tai tukitiimiin.

Vinkki

• Joissakin laskutukseen liittyvissä sähköpostiviesteissä (esimerkiksi sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi tai ilmoitusten poistamiseksi käytöstä) on linkkejä, jotka vanhenevat. Tällä estetään tilien väärinkäyttö. Jos linkkisi on vanhentunut ja tarvitset uuden linkin, kokeile uudemmassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi linkki.

Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jota käytettäessä Google myöntää luottoa mainontakuluihin. Saat kuukausittain laskun, joka on maksettava sekillä tai pankkisiirtona. Jos tililläsi on käytössä kuukausilaskutus ja haluat muuttaa laskutustietojasi, katso ohjeet klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Ennen kuin aloitat

Jos haluat muuttaa laskutusasetuksia, sinun on kirjauduttava maksuhallinnoijan tilille järjestelmänvalvojana, tavallisena käyttäjänä tai käyttäjänä, jolla on pääsy vain laskutukseen. Tilin kautta voit siirtyä asiakastilille.

Huom. Mainostajat, jotka käyttävät kuukausilaskutusta, eivät voi muokata Maksuprofiili‑osiota. Jos käytät kuukausilaskutusta ja haluat muokata yrityksesi osoitetta tai puhelinnumeroa, ota meihin yhteyttä.
Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
Laskussa näkyvän laskutusosoitteen päivittäminen

Laskussa näkyy oletuksena yrityksen virallinen osoite. Jos haluat muuttaa tätä osoitetta, ota meihin yhteyttä.

Laskutussähköpostiosoitteen päivittäminen

Verolasku lähetetään tilin ensisijaiselle laskutuksen yhteyshenkilölle. Jos haluat muuttaa tätä yhteyshenkilöä, ota yhteyttä meihin.

Jos vaihdat Google Adsin laskutussähköpostiosoitteen kuukauden 25. päivään mennessä, saat seuraavan kuukauden laskun uuteen osoitteeseen. Toimi näin:

1.   Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Etsi Maksutili-osiosta Laskutussähköpostiosoite ja klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  4. Valitse Lisää uusi sähköpostiosoite ja lisää tiedot.
  5. Klikkaa Tallenna.
  6. Jos haluat luoda tehtyjen muutosten mukaisen uuden laskun, klikkaa sivun reunassa olevaa Laskut-vaihtoehtoa ja valitse sitten laskun numero taulukosta.
  7. Kun lasku tulee näkyviin, klikkaa sivun yläreunasta Tee uusi lasku, jossa on päivitetyt tiedot.
Laskujen toimitukseen käytettävät sähköpostiosoitteet on todennettava.
Sähköpostitilausten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, millaisia sähköposteja lähetämme tililläsi ilmoitetuille maksuyhteyshenkilöille. Tasot tarkoittavat seuraavaa:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit: kaikki tileihin liittyvät sähköpostiviestit, mukaan lukien maksuihin ja laskuihin liittyvät tiedot
  • Vain hallinnolliset sähköpostiviestit: tärkeät sähköpostiviestit, kuten mahdollista tilin jäädyttämistä koskevat viestit tai uusien tuotetilien hyväksymispyynnöt
  • Ei sähköpostiviestejä: ei laskutukseen ja maksuihin liittyviä sähköposteja

Voit lisätä henkilöitä kaikkien laskutukseen liittyvien sähköpostiviestien vastaanottajaksi ottamalla yhteyttä myyjään tai tukitiimiin.

Vinkki

• Joissakin laskutukseen liittyvissä sähköpostiviesteissä (esimerkiksi sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi tai ilmoitusten poistamiseksi käytöstä) on linkkejä, jotka vanhenevat. Tällä estetään tilien väärinkäyttö. Jos linkkisi on vanhentunut ja tarvitset uuden linkin, kokeile uudemmassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi linkki.

Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jossa Google myöntää luottoa mainontakuluihin. Saat kuukausittain laskun, joka on maksettava pankkisiirtona. Jos tililläsi on käytössä kuukausilaskutus ja haluat muuttaa laskutustietojasi, katso ohjeet klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Huom. Mainostajat, jotka käyttävät kuukausilaskutusta, eivät voi muokata Maksuprofiili‑osiota. Jos käytät kuukausilaskutusta ja haluat muokata yrityksesi osoitetta tai puhelinnumeroa, ota meihin yhteyttä.
Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
Laskutussähköpostiosoitteen päivittäminen

Muuta sähköpostiosoitetta kuukauden 25. päivään mennessä, jotta saat seuraavan kuukauden laskun uuteen sähköpostiosoitteeseen.

1.   Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Etsi Maksutili-osiosta Laskutussähköpostiosoite ja klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  4. Valitse Lisää uusi sähköpostiosoite ja lisää tiedot.
  5. Klikkaa Tallenna.
Laskujen toimitukseen käytettävät sähköpostiosoitteet on todennettava.
Sähköpostitilausten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, millaisia sähköposteja lähetämme tililläsi ilmoitetuille maksuyhteyshenkilöille. Tasot tarkoittavat seuraavaa:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit: kaikki tileihin liittyvät sähköpostiviestit, mukaan lukien maksuihin ja laskuihin liittyvät tiedot
  • Vain hallinnolliset sähköpostiviestit: tärkeät sähköpostiviestit, kuten mahdollista tilin jäädyttämistä koskevat viestit tai uusien tuotetilien hyväksymispyynnöt
  • Ei sähköpostiviestejä: ei laskutukseen ja maksuihin liittyviä sähköposteja

Voit lisätä henkilöitä kaikkien laskutukseen liittyvien sähköpostiviestien vastaanottajaksi ottamalla yhteyttä myyjään tai tukitiimiin.

Vinkki

• Joissakin laskutukseen liittyvissä sähköpostiviesteissä (esimerkiksi sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi tai ilmoitusten poistamiseksi käytöstä) on linkkejä, jotka vanhenevat. Tällä estetään tilien väärinkäyttö. Jos linkkisi on vanhentunut ja tarvitset uuden linkin, kokeile uudemmassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi linkki.

Voit milloin tahansa muuttaa Google Ads ‑tilisi laskutuksen yhteystietoja.

Muokattavat yhteystiedot ja niiden muokkaamistapa määräytyvät laskutuksen maksuasetuksen mukaan. Käytössä voi olla automaattiset maksut, manuaaliset maksut tai kuukausilaskutus.

Automaattisia tai manuaalisia maksuja käyttävät mainostajat

Google Adsissa voi maksaa joko ennen mainosten näkymistä (manuaaliset maksut) tai automaattisesti mainosten näkymisen jälkeen (automaattiset maksut).

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
Yrityksen osoitteen tai puhelinnumeron päivittäminen

Huomioi seuraavat asiat, ennen kuin muutat yhteystietojasi:

• Yrityksen osoite on yritykselle määritetty osoite, jonka kirjoitat Google Ads ‑tilin luomisen yhteydessä. Se näkyy tilisi laskuissa. Kullakin Google Ads ‑tilillä voi olla vain yksi yrityksen osoite.
    • Jos olet luonut Google Ads ‑tilisi käyttämällä yrityksen Y-tunnusta, et voi muokata yrityksesi osoitetta, sillä osoite on liitetty Y-tunnukseesi.
    • Jos olet luonut Google Ads ‑tilisi käyttämällä henkilötunnusta, voit milloin tahansa muokata yrityksen osoitetta.
  • Laskutusosoite on credit-korttiyhtiön tai pankin tietoihin merkitty osoite. Käytämme sitä maksutietojesi vahvistamiseen. Voit tarvittaessa antaa eri laskutusosoitteen kullekin maksutavalle, koska laskutusosoitteen ei tarvitse vastata yrityksen osoitetta.

Voit päivittää yrityksesi osoitteen tai puhelinnumeron seuraavasti:

1.   Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Etsi Maksuprofiili-osiosta Yrityksen nimi ja osoite.
  4. Klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa ja päivitä tiedot.
  5. Klikkaa Tallenna.

Huomioitavaa

• Jos muutat yrityksesi osoitetta (mutta et Y-tunnusta), voit tehdä tämän muutoksen tilillesi ottamalla yhteyttä tukikeskukseen. Jos haluat muuttaa Y-tunnustasi (tai Y-tunnusta ja osoitetta), varmista, että tililläsi ei ole jäljellä saldoa, ja ota sitten yhteyttä meihin. Jotta tukipalvelumme voi käsitellä osoitteenmuutoksen, tarvitsemme viranomaisten toimittaman vahvistuksen muutoksesta.
  • Jos haluat muuttaa tilisi laskutusmaata, ota yhteyttä Google Ads ‐tukeen.
Sähköpostitilausten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, mitä sähköposteja lähetämme tililläsi näkyville maksuasioiden yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilö voidaan määrittää vastaanottamaan kaikki sähköpostit tai vain hallintoon liittyvät sähköpostit. Voit myös määrittää, että hänelle ei lähetetä lainkaan sähköposteja.

Voit päivittää laskutusilmoituksesi seuraavasti:

1.   Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Klikkaa Maksuyhteystiedot-osiosta kynäkuvaketta Muokkaa, niin voit päivittää nykyisen yhteyshenkilön tiedot. Jos haluat lisätä uuden sähköpostiosoitteen, johon ilmoitukset lähetetään, klikkaa Lisää uusi yhteystieto.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jota käytettäessä Google myöntää luottoa mainontakuluihin. Saat kuukausittain laskun, joka on maksettava sekillä tai pankkisiirtona. Jos tililläsi on käytössä kuukausilaskutus ja haluat muuttaa laskutustietojasi, katso ohjeet klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Ennen kuin aloitat

Jos haluat muuttaa laskutusasetuksia, sinun on kirjauduttava maksuhallinnoijan tilille järjestelmänvalvojana, tavallisena käyttäjänä tai käyttäjänä, jolla on pääsy vain laskutukseen. Tilin kautta voit siirtyä asiakastilille.

Huom. Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat eivät voi tehdä muutoksia Maksuprofiili‑kohdassa. Jos käytät kuukausilaskutusta ja haluat muokata yrityksesi osoitetta tai puhelinnumeroa, ota meihin yhteyttä.
Laskun sähköpostiosoitteen päivittäminen

Jos vaihdat laskutussähköpostien toimitusosoitteen kuukauden 25. päivään mennessä, saat seuraavan kuukauden laskun uuteen osoitteeseen.

1.   Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset. Siirry sinne nyt
  3. Etsi Maksutili-osiosta Laskutussähköpostiosoite ja klikkaa kynäkuvaketta.
  4. Poista osoite klikkaamalla x-merkkiä tai valitse Lisää uusi sähköpostiosoite, jos haluat lisätä uudet tiedot.
  5. Klikkaa Tallenna.
Laskujen toimitukseen käytettävät sähköpostiosoitteet on todennettava.
Sähköpostitilausten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, millaisia sähköposteja lähetämme tililläsi ilmoitetuille maksuyhteyshenkilöille. Tasot tarkoittavat seuraavaa:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit: kaikki tileihin liittyvät sähköpostiviestit, mukaan lukien maksuihin ja laskuihin liittyvät tiedot
  • Vain hallinnolliset sähköpostiviestit: tärkeät sähköpostiviestit, kuten mahdollista tilin jäädyttämistä koskevat viestit tai uusien tuotetilien hyväksymispyynnöt
  • Ei sähköpostiviestejä: ei laskutukseen ja maksuihin liittyviä sähköposteja

Voit lisätä henkilöitä kaikkien laskutukseen liittyvien sähköpostiviestien vastaanottajaksi ottamalla yhteyttä myyjään tai tukitiimiin.

Vinkki

• Joissakin laskutukseen liittyvissä sähköpostiviesteissä (esimerkiksi sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi tai ilmoitusten poistamiseksi käytöstä) on linkkejä, jotka vanhenevat. Tällä estetään tilien väärinkäyttö. Jos linkkisi on vanhentunut ja tarvitset uuden linkin, kokeile uudemmassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi linkki.

ALV-tietojen muuttaminen

Haluatko muuttaa ALV (arvonlisävero) -tietojasi? Tutustu asuinmaasi verotusta koskevaan artikkeliin.