Fanen Værktøjer

På fanen Værktøjer finder du direkte links til en lang række Google Ads-kontoværktøjer. Brug disse værktøjer til at overvåge og foretage ændringer af din konto, dine annoncer, annoncegrupper og søgeord.

Nedenfor finder du forklaringer på de værktøjer, du møder på denne fane. Klik på navnet på et værktøj for at få en oversigt over, hvad du kan bruge det til.

1. Ændringshistorik

Værktøjet Ændringshistorik viser de ændringer, du har foretaget på din konto de seneste to år. Når du har nem adgang til din kontohistorik, kan du se årsagerne til effektivitetsændringer og holde styr på, hvordan du har administreret din konto indtil nu.

Prøv det nu

2. Konverteringer

Afsnittet Konverteringer kan vise dig, hvad der sker, når folk har klikket på dine annoncer. Køber de dit produkt? Eller tilmelder de sig dit nyhedsbrev? Hvis du vil spore disse oplysninger, skal du blot bruge det gratis værktøj Konverteringssporing. Når du ved mere om dine konverteringer, får du også viden om, hvilke søgeord der er gode for din virksomhed, så du kan investere flere penge i de mest effektive ord og booste dit investeringsafkast.

Når du har opsat Konverteringssporing, finder du her en komplet oversigt over dine konverteringsdata som supplement til den rapportering, du finder på fanen Kampagner.

Prøv det nu

3. Attribution

Attribution er et sæt af rapporter om dine konverteringer. Når du har opsat Konverteringssporing, viser attributionsrapporterne dig de stier, som kunderne følger følger på vejen mod en konvertering, og tilskriver konverteringen til forskellige annoncer, klik og dimensioner undervejs. Med denne dybdegående indsigt i kundeadfærden kan du bedre optimere din annoncering ved at nå ud til folk, når de overvejer at foretage en handling, der er værdifuld for din virksomhed.

Få flere oplysninger om attributionsrapporter.

4. Google Analytics

Google Analytics viser dig, hvordan de besøgende fandt dit website, og hvordan de benyttede det. Med disse oplysninger kan du optimere dit websites investeringsafkast, øge antallet af konverteringer og få mere at vide om, hvordan man giver kunderne en bedre oplevelse. Med Analytics kan du også opsætte mål (websitesider, der bruges som konverteringer for dit website) og importere dem til Google Ads. Eksempler på konverteringssider kunne være en takkeside, som en bruger får vist, når han eller hun har indsendt oplysninger via en formular, eller en side med købsbekræftelse.

5. Søgeordsplanlægning

Søgeordsplanlægning hjælper dig med at opbygge nye kampagner på Søgenetværket eller udvide eksisterende kampagner. Du kan søge efter idéer til søgeord og annoncegrupper og kan endda også få vist, hvor effektiv en liste med søgeord muligvis vil være. Det er vigtigt, fordi de søgeord, du opretter for en bestemt annoncegruppe, anvendes til at målrette dine annoncer mod potentielle kunder. Gode søgeord kan med andre ord hjælpe dig med at vise dine annoncer for de relevante kunder på det ønskede tidspunkt. Søgeordsplanlægning kan også hjælpe dig med at vælge konkurrencedygtige bud og budgetter til brug i dine kampagner.

Prøv det nu

6. Planlægningsværktøj for displaykampagner

Planlægningsværktøj for displaykampagner er et meget praktisk værktøj, hvis du har valgt at vise annoncer på Google Displaynetværket. På Displaynetværket kan du målrette dine tekst-, billed-, video- eller rich media-annoncer, så de vises på bestemte websites, sider, apps eller videoer på hele netværket. Displaykampagneplanlægning hjælper dig med at planlægge dine kampagner på Google Displaynetværket ved at foreslå søgeord, interesser, emner, placeringer, demografiske grupper og remarketinglister, der kan målrettes mod. Ud over alle disse forslag får du vist vurderinger vedrørende pris og rækkevidde på basis af historiske data.

Prøv det nu

7. Eksempelvisning og diagnose af annoncer

Brug værktøjet Eksempelvisning og diagnose af annoncer til at søge efter din annonce, ligesom du ville gøre på en normal Google-søgeresultatside. Det er en nem måde at få overblik over, hvordan din annonce vises, og du får præcis de samme resultater som en Google-søgning uden at akkumulere nogen visninger (uden ekstra omkostninger for dig). Hvis din annonce ikke bliver vist, forklarer værktøjet dig hvorfor, og du får også oplyst, hvordan du får den vist.

Prøv det nu