Om Google Søgenetværket

Google Søgenetværket er en gruppe af søgerelaterede websites og apps, hvor dine annoncer kan blive vist. Når du annoncerer på Google Søgenetværket, kan din annonce blive vist tæt på søgeresultaterne, når nogen søger på termer med relation til et af dine søgeord. I denne artikel kan du læse om:

En søgekampagne er en af de kampagnetyper, der er tilgængelige i Google Ads.

OPRET EN SØGEKAMPAGNE

Hvor kan søgeannoncer blive vist?

Dine annoncer kan vises sammen med Google-søgeresultater og på andre søgewebsites, når dine søgeord er relevante for det, brugeren søger efter.

• Google-søgewebsites: Annoncerne kan blive vist over eller under søgeresultater på Google Søgning. De kan blive vist ved siden af, over eller under søgeresultater i Google Play, på fanen Shopping, i Google Billeder og i Google Maps samt i Maps-appen.

Search Network ads on results page

• Google-søgepartnere: Annoncer kan blive vist i nærheden af eller efter søgeresultater fra Google-søgepartnere eller som en del af en relateret søgning. Søgepartnere omfatter hundredvis af ikke-Google-websites samt YouTube og andre Google-websites. Annoncer kan vises på søgepartneres websites, hvor der vises og linkes til produkter, som er til salg. Klikraten (CTR, click-through rate) for annoncer på søgepartneres websites har ingen indflydelse på dit kvalitetsresultat på Google.

Find ud af, hvordan budgivning fungerer på søgepartneres websites.

De forskellige typer annoncer på Søgenetværket

• Tekstannoncer, dynamiske søgeannoncer, responsive søgeannoncer og opkaldsannoncer: Disse er de mest almindelige typer annoncer på Søgenetværket. Disse annoncer har etiketten "Annonce" eller "Annoncer" på siden med søgeresultater og har muligvis etiketten "Annoncer fra Google" på partnerwebsites. De vises ofte med annonceaktiver, som giver annoncørerne mulighed for at medtage virksomhedsoplysninger såsom adresse eller telefonnummer i deres annoncer.
  • Shopping-annoncer: Shopping-annoncer bruges til at vise og linke til produkter, der er til salg. De har etiketten "Sponsoreret" eller vises med etiketten "Annonce" eller "Annoncer" på søgeresultatsiden og kan have etiketten "Annoncer fra Google" på partnerwebsites.
  • Billed- og videoannoncer: Søgepartnere kan hoste billedannoncer og videoannoncer.

Eksempel

Du har en virksomhed, der tilbyder ansigtsmaling, f.eks. ved børnefødselsdage. Hvis du føjer søgeordet "ansigtsmaling til børn" til din annoncegruppe og vælger at medtage søgepartnere, er dine annoncer kvalificerede til at blive vist på en søgeresultatside for disse partnere, når en bruger indtaster "ansigtsmaling".

Sådan medtager eller fjerner du søgepartnere

Når du opretter en kampagne til Søgenetværket, medtages søgepartnere som standard. En søgekampagne kan blive vist i forbindelse med en brugerforespørgsel fra flere tusind forskellige websites. I Google Ads kan du ikke få oplysninger om, hvilke specifikke websites på Søgenetværket din annonce er blevet vist på. Hvis du vil fravælge alle søgepartneres websites, skal du følge nedenstående fremgangsmåde til at medtage søgepartnere i eller fjerne dem fra en allerede oprettet søgekampagne.

Alle partnerwebsites på Søgenetværket er forpligtede til at overholde Googles politikker. Når du opretter en kampagne til Søgenetværket, erklærer du samtidig, at din virksomheds standarder med hensyn til billeder og omdømme lever op til vores politikker. Hvis et af vores partnerwebsites på Søgenetværket overtræder Googles politikker, bliver det pågældende website fjernet fra Søgenetværket.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Hold markøren over den kampagne, hvor du vil inkludere eller fjerne søgepartnere.
  4. Klik tandhjulsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], der vises ud for navnet.
  5. Klik på rullemenuen for "Netværk", og markér afkrydsningsfeltet "Medtag Google-søgepartnere" for at aktivere annoncer fra denne kampagne, så de bliver vist på søgepartnerwebsites, eller fjern markeringen for at deaktivere visningen af denne kampagnes annoncer på partnerwebsites.
  6. Klik på Gem.