Foretag en betaling

I denne artikel gennemgår vi, hvordan de annoncører, der bruger automatiske eller manuelle betalingsindstillinger, betaler. Hvis du er annoncør og bruger månedlig fakturering, skal du gå til Foretag en betaling for konti med månedlig fakturering.

Du kan til enhver tid foretage en betaling med en af de betalingsmetoder, der er tilgængelige for dig. Følg denne fremgangsmåde for at foretage en betaling:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. På konti med manuelle betalinger kan du bruge knappen Sæt penge ind til at foretage en betaling. På konti med automatiske betalinger kan du i stedet bruge knappen Foretag en betaling. Klik på det, der er relevant for dig.

Gå til Faktureringsoversigt

Derefter kan du vælge mellem alle de betalingsmetoder, der allerede er knyttet til din konto, eller tilføje en ny betalingsmetode.

Det tager normalt højst 24 timer, før betalinger med betalingskort behandles Hvis du foretager en betaling med en lokal betalingsform eller en bankoverførsel, kan det tage længere tid end nogle dage, før din betaling vises på siden Oversigt. Få flere oplysninger om, hvor lang tid der går, før din saldo bliver opdateret efter en betaling.

I denne artikel kan du læse om, hvordan dine betalinger fungerer, hvis indstillingen er manuel eller automatisk betaling.

Der kan gå adskillige dage, før du kan se din betaling på siden Transaktioner. Få flere oplysninger om, hvor lang tid der går, før din saldo bliver opdateret efter en betaling.

Betalinger med indstillingen "Manuel betaling"

Indstillingen "manuelle betalinger" er ikke tilgængelig for nye konti i de lande og områder, der er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan finde denne mulighed, når du opretter din konto, skal du vælge muligheden "automatiske betalinger" for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger for din konto i disse lande og områder.

Lande og områder
Nord- og Sydamerika Afrika Europa Mellemøsten Det asiatiske stillehavsområde
  • Anguilla
  • Antigua og Barbuda
  • Aruba
  • Bahamas
  • Barbados
  • Belize
  • Bermuda
  • Canada
  • Caymanøerne
  • Chile
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Ecuador
  • Fransk Guyana
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Jamaica
  • Montserrat
  • De Nederlandske Antiller
  • Nicaragua
  • Panama
  • Paraguay
  • Puerto Rico
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent og Grenadinerne
  • Saint Pierre og Miquelon
  • Surinam
  • Trinidad og Tobago
  • USA
  • USA's ydre småøer
  • Uruguay
  • Venezuela
  • De Britiske Jomfruøer
  • Amerikanske Jomfruøer

*Antarktis

• Angola
  • Benin
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kap Verde
  • Den Centralafrikanske Republik
  • Comorerne
  • Congo
  • Den Demokratiske Republik Congo
  • Elfenbenskysten
  • Ækvatorialguinea
  • Eritrea
  • Etiopien
  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Guinea-Bissau
  • Kenya
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libyen
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauretanien
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Mozambique
  • Namibia
  • Niger
  • Réunion
  • Rwanda
  • São Tomé og Príncipe
  • Senegal
  • Seychellerne
  • Sierra Leone
  • Somalia
  • Sydafrika
  • Swaziland
  • Tanzania
  • Togo
  • Tunesien
  • Vestsahara
  • Zambia
  • Albanien
  • Andorra
  • Østrig
  • Belgien
  • Bosnien-Hercegovina
  • Bulgarien
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Estland
  • Færøerne
  • Finland
  • Frankrig
  • Georgien
  • Tyskland
  • Gibraltar
  • Grækenland
  • Grønland
  • Ungarn
  • Island
  • Irland
  • Italien
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Makedonien
  • Malta
  • Moldova
  • Monaco
  • Nederlandene
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • San Marino
  • Serbien
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Spanien
  • Svalbard og Jan Mayen
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • Armenien
  • Bahrain
  • Egypten
  • Irak
  • Israel
  • Jordan
  • Libanon
  • Qatar
  • Saudi-Arabien
  • Tadsjikistan
  • Turkmenistan
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Amerikansk Samoa
  • Australien
  • Bhutan
  • Brunei
  • Cambodja
  • Østtimor
  • Fiji
  • Fransk Polynesien
  • Franske Sydlige Territorier
  • Guam
  • Hongkong
  • Japan
  • Laos
  • Macao
  • Malaysia
  • Maldiverne
  • Mikronesien
  • Mongoliet
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Ny Kaledonien
  • New Zealand
  • Niue
  • Norfolkøen
  • Nordmarianerne
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua Ny Guinea
  • Samoa
  • Singapore
  • Salomonøerne
  • South Georgia og South Sandwich Islands
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis og Futunaøerne

Hvis du har valgt manuel betaling, foretager du en betaling for dine Google Ads-omkostninger, før dine annoncer bliver kørt. Din betaling bruges til dækning af de annonceringsomkostninger, der påløber, når dine annoncer begynder at blive kørt.

Du gør dette, hver gang du vil sætte penge ind på din Google Ads-konto. Når der ikke er så mange penge tilbage på din konto, modtager du en mail med en påmindelse om at foretage endnu en indbetaling.

Få flere oplysninger om manuelle betalinger.

Sådan kan du foretage en manuel betaling med et kreditkort eller et debetkort:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Foretag en betaling med et nyt kreditkort

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på knappen Sæt penge ind.
  4. Brug rullemenuen til at vælge "Tilføj nyt betalingskort", og angiv derefter dine kortoplysninger.
  5. Angiv det beløb, du vil foretage en betaling for, og klik derefter på knappen Sæt penge ind for at gennemgå og afslutte din betaling.

Gå til siden Oversigt

Foretag en betaling med et betalingskort, der findes på din konto

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på knappen Sæt penge ind.
  4. Vælg den eksisterende betalingsmetode.
  5. Angiv det beløb, du vil foretage en betaling for, og klik derefter på knappen Sæt penge ind for at gennemgå og afslutte din betaling.

Gå til siden Oversigt

Husk følgende, når du foretager betalinger med denne indstilling:

• Du kan betale, så meget du vil: Det er op til dig, hvor stort et beløb du betaler, så længe det er større end transaktionens minimumsbeløb for dit område og din valuta. Du kan se, hvad minimumsbeløbet er, når du foretager en betaling.
  • Gem dine foretrukne betalingsmetoder på din konto: Du kan foretage betalinger hurtigere ved at gemme flere betalingsmetoder på din konto.
  • Du kan bruge alle tilgængelige betalingsmetoder for dit land og din valuta: Du kan foretage en betaling med alle tilgængelige betalingsmetoder på din konto eller med en ny betalingsmetode, der er tilgængelig i dit område og med din valuta. Se, hvilke muligheder du har.
  • Sørg for, at dine annoncer kan køre: Foretag en betaling for at sikre, at dine annoncer kan køre i et stykke tid. Vi foreslår, at du betaler et beløb, der svarer til 30 gange annoncekampagnens gennemsnitlige daglige budget. Hvis saldoen på din konto nærmer sig nul, modtager du en mail, når dit annonceringsbudget vil være opbrugt på under 7 dage.
  • Tag højde for behandlingstiden: Alt efter betalingsmetode kan det tage fra 24 timer og op til én uge, før betalingen går ind på din konto. Tag hensyn til dette, så du sikrer dig, at dine annoncer kan blive ved med at køre.
  • Vær opmærksom på moms: I nogle lande fratrækker Google moms fra dine betalinger. Hvis dette er tilfældet i dit land, skal du huske at tage højde for det beløb, der bliver fratrukket til moms, når du foretager en indbetaling.
Bemærk! Hvis din seneste bankkontobetaling blev afvist, kan der gå op til 7 dage, før din betaling bekræftes. Dine annoncer køres muligvis ikke, mens din betaling behandles. For at afbrydelser af tjenesten kan undgås, anbefales det, at du betaler med kort, så betalingen sker med det samme.
Der kan gå op til 7 dage, før manuelle betalinger fra bankkonti bliver gennemført, men manuelle betalinger fra et betalingskort gennemføres næsten med det samme. Hvis din betaling gennemføres inden for 7 dage, posteres betalingen, og din saldo opdateres.

Betalinger med indstillingen "Automatisk betaling"

Hvis du har valgt indstillingen for automatisk betaling, opbygger du først annonceringsomkostninger, og derefter debiteres disse omkostninger automatisk på din primære betalingsmetode.

Du bliver debiteret annonceringsomkostninger, når din konto når til et forudbestemt niveau, der kaldes betalingsgrænsen, og på den første dag i måneden.

Du kan bruge betalingskort til automatiske betalinger. Følg denne vejledning for at tilføje et nyt betalingskort på din konto eller redigere oplysninger for et eksisterende kort på din konto.

Få flere oplysninger om automatiske betalinger.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Føj et nyt kreditkort eller debetkort til din konto

Nogle handlinger er begrænset til brugere med administrator- eller faktureringstilladelse. For Google Ads-konti af typen organisationskonto skal du have administrator- eller faktureringsadgang for at tilføje eller redigere en betalingsmetode. Få flere oplysninger om adgangsniveauer på din Google Ads-konto.

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på Betalingsmetoder og derefter på Tilføj en ny betalingsmetode.
  4. Vælg "Betalingskort", og udfyld dine kortoplysninger.
  5. Klik på Primær på rullemenuen nederst til venstre, hvis du vil gøre dette til din primære betalingsmetode.
  6. Klik på Gem.

Rediger oplysningerne for et allerede registreret betalingskort på din konto

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på linket Betalingsmetoder.
  4. Find den betalingsmetode, du vil redigere. Klik på Rediger.
  5. Rediger de relevante betalingskortoplysninger.
  6. Klik på Gem.

Sådan foretager du manuelle betalinger, når du har valgt automatisk betaling

Hvis du har valgt indstillingen for automatisk betaling, kan du til enhver tid foretage en separat, manuel betaling for dine omkostninger. Der kan være følgende grunde til, at du ønsker at foretage en betaling:

• Du vil gerne have større kontrol over, hvordan og hvornår du bliver debiteret. Med en manuel betaling kan du betale hele saldoen på din Google Ads-konto, en lille del af den eller mere end din saldo for at dække fremtidige omkostninger. Du kan også betale med en ny betalingsmetode eller fordele betalingen på flere betalingsmetoder. Dette kan hjælpe med at udsætte debiteringen af din primære betalingsmetode. Husk! Hvis du foretager en manuel betaling tæt på forfaldstidspunktet for din automatiske betaling, bliver du muligvis debiteret to gange.
  • Du skal have en alternativ betalingsmulighed. Hvis din betalingsmetode på et tidspunkt bliver afvist, kan du foretage en manuel betaling for at sikre, at dine annoncer fortsat bliver vist, mens du løser problemet med din bank. Hvis du foretager en betaling med et andet betalingskort, via en bankoverførsel eller fra en anden bankkonto, bliver din konto aktiv igen, når vi har modtaget betalingen.

Sådan kan du via en manuel betaling på forhånd sikre dig, at dine annoncer fortsat bliver kørt, hvis du har valgt automatiske betalinger.

Lad os sige, at du har en kampagne med et gennemsnitligt dagligt budget på 20.000 DKK, og at vi debiterer dig via din betalingsmetode, når dine omkostninger når op på 5.000 DKK. Det betyder, at du bliver faktureret flere gange om dagen.

Hvis du så foretager en betaling på 100.000 DKK med en anden betalingsmetode, f.eks. en separat manuel betaling, betaler du annonceringsomkostningerne for 5 dage (20.000 x 5 = 100.000 DKK). Dette betyder, at din primære betalingsmetode først debiteres, når du har brugt dine 100.000 DKK og yderligere 5.000 DKK, som udløser endnu en debitering.

Hvis du vil foretage en manuel betaling, mens du bruger indstillingen til automatisk betaling, skal du følge vejledningen i afsnittet ovenfor.