Over geldoverboekingen

U kunt geld toevoegen aan uw Google Ads-account door geld over te boeken naar Google. Hieronder vindt u instructies om een geldoverboeking uit te voeren, wat u kunt verwachten en wat u kunt doen als de verwerking van de overboeking te lang duurt.

Geldoverboeking

Instellen

Volg deze stappen als u een betaling wilt instellen of uitvoeren met een geldoverboeking:

Voor de verwerking van uw betaling moet u op het overboekingsformulier van uw bank het unieke referentienummer vermelden. We gebruiken het referentienummer om de betaling met een geldoverboeking aan uw Google Ads-account te koppelen. U kunt dit beschouwen als een vingerafdruk waarmee we uw betaling identificeren.

Wanneer het veld Opmerkingen of het veld Referentienummer van het formulier onvoldoende ruimte biedt voor het volledige nummer, geeft u het nummer op in het veld Naam vóór (of in plaats van) uw naam. (Het referentienummer staat op het betalingsformulier dat u in uw Google Ads-account heeft gegenereerd. Dit is een ander nummer dan de klant-ID van uw Google Ads-account.) U moet een nieuw referentienummer genereren voor elke betaling die u uitvoert. We kunnen uw betaling niet verwerken als u referentienummers opnieuw gebruikt.

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de knop Een betaling uitvoeren. Opmerking: Als geldoverboeking niet als optie wordt weergegeven, klikt u op de link Een nieuwe betaalmethode toevoegen en selecteert u Geldoverboeking.
  4. Klik op Doorgaan om een betaling uit te voeren.
  5. Voer het bedrag in dat u wilt overboeken naar uw Google Ads-account. Houd er rekening mee dat er mogelijk een minimaal bedrag geldt voor uw locatie en valuta. Klik op Doorgaan met controle.
  6. Nadat u heeft gecontroleerd of de betalingsgegevens correct zijn, klikt u op de knop Betaling bevestigen om een betalingsformulier te genereren. Dit formulier bevat alle informatie die u nodig heeft om een geldoverboeking uit te voeren, waaronder een uniek referentienummer als dit vereist is voor uw locatie.
  7. Druk het formulier af of noteer de gegevens.
  8. Volg de instructies op het formulier om een geldoverboeking uit te voeren. Deze procedure verschilt per bank, neem contact op met uw bank voor specifieke instructies.
Wat u kunt verwachten

Zodra we de geldoverboeking hebben ontvangen, sturen we u een e-mail. De weergave van uw advertenties wordt vervolgens gestart (als de weergave was stopgezet of dit uw eerste betaling is). Als u uw saldo aanvult, blijven we uw advertenties gewoon weergeven.

Verwerkingstijd: twee tot vijf werkdagen, afhankelijk van uw locatie. Dat komt omdat een geldoverboeking afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de verwerkingsprocedures bij uw plaatselijke bank.

Tips

• Een referentienummer is niet hetzelfde als uw klant-ID.
  • U kunt maximaal vijf referentienummers genereren zonder een betaling uit te voeren. Daarna moet u een van de al aanwezige referentienummers gebruiken om een nieuw referentienummer te genereren.
  • Gebruik hetzelfde referentienummer niet twee keer. We kunnen uw betaling dan niet verwerken.
  • Neem contact op met uw bank voordat u een geldoverboeking uitvoert. Ga na wat de procedure is en of de bank kosten in rekening brengt (Google vergoedt de kosten niet die door de bank in rekening worden gebracht).
  • Neem altijd een referentienummer op bij uw overboeking. Dit nummer kan worden beschouwd als een vingerafdruk waarmee we uw betaling identificeren en koppelen aan uw account.
  • Als het overboekingsformulier van uw bank geen ruimte biedt voor een referentienummer, geeft u het referentienummer op vóór het veld waar u uw naam invult, of in plaats van uw naam.
  • Google wordt mogelijk niet vermeld in de naam van de bank waarnaar u de betaling overboekt. We zijn een partnerschap aangegaan met Arvato Finance Services (AFS) om uw betaling te verwerken, dus dit wordt mogelijk vermeld als de rekeninghouder.
  • Als uw account is ingesteld op handmatige betalingen, worden uw advertenties niet meer weergegeven zodra het saldo is opgebruikt. Controleer uw saldo regelmatig. We sturen u een e-mail wanneer uw saldo begint op te raken en nogmaals wanneer het saldo daadwerkelijk nul is.
Vertragingen

Als u zich zorgen maakt omdat de geldoverboeking te lang op zich laat wachten, kunt u op verschillende manieren nagaan of de betaling wordt uitgevoerd:

• Controleer of de betaling is afgeschreven van uw bankrekening. Als dat niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  • Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies overeenkomen met het nummer dat in onze betalingsinstructies is opgenomen (het nummer wordt gegenereerd op het moment dat u in uw Google Ads-account een betaling per geldoverboeking uitvoert).

Als er twee weken zijn verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en de betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen. Met dit contactformulier moet u een geldig betalingsbewijs meesturen (klik daarvoor op de knop 'Bestand kiezen'). Klik op de onderstaande link voor meer informatie over geldige betalingsbewijzen.

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • De volgende informatie moet worden weergegeven:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Geef zo mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling weer.
    • Het bedrag en de valuta van de betaling.
    • De begunstigde (Google Ads).
    • De naam van de bank die de betaling uitvoert.
  • Maak alle gevoelige informatie op uw bank- of creditcardafschrift onleesbaar, met name uw volledige bankrekeningnummer of de middelste acht cijfers van uw creditcardnummer.
Vergeten het referentienummer voor een betaling te vermelden

Dat kan gebeuren, dus maak u geen zorgen. Als u bent vergeten een referentienummer te vermelden, kunt u ons als volgt helpen uw betaling aan uw account te koppelen:

1. Controleer of het bedrag van uw bankrekening is afgeboekt. Als dit niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  2. Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies gelijk zijn aan het nummer op de oorspronkelijke betalingsinstructies. Zie daarvoor het afdrukbare formulier dat werd gegenereerd toen u de geldoverboeking maakte en waarop het referentienummer is vermeld.
  3. Neem contact met ons op via dit formulier. U moet een niet-bewerkbaar betalingsbewijs leveren.

Verwerkingstijd: We kunnen uw betaling bekijken zodra we deze ​​hebben ontvangen. Als u ontdekt dat u bent vergeten een referentienummer toe te voegen, verzoeken we u tien dagen te wachten voordat u contact opneemt met de ondersteuning. Het kan maximaal dertig dagen duren voordat een geldoverboeking zonder referentienummer is verwerkt. Nadat we uw betaling hebben gevonden, koppelen we deze aan uw account en nemen we contact met u op. Als u uw advertenties wilt weergeven terwijl u hierop wacht, kunt u mogelijk een betaling uitvoeren via een creditcard.

Geldoverboeking

In dit land kunnen geen overboekingen meer worden uitgevoerd voor nieuwe accounts. Kies een andere betaalmethode als deze optie niet voor uw account beschikbaar is.
Instellen

Volg deze stappen als u een betaling wilt instellen of uitvoeren met een geldoverboeking:

Voor de verwerking van uw betaling moet u op het overboekingsformulier van uw bank het unieke referentienummer vermelden. We gebruiken het referentienummer om de betaling met een geldoverboeking aan uw Google Ads-account te koppelen. U kunt dit beschouwen als een vingerafdruk waarmee we uw betaling identificeren.

Wanneer het veld Opmerkingen of het veld Referentienummer van het formulier onvoldoende ruimte biedt voor het volledige nummer, geeft u het nummer op in het veld Naam vóór (of in plaats van) uw naam. (Het referentienummer staat op het betalingsformulier dat u in uw Google Ads-account heeft gegenereerd. Dit is een ander nummer dan de klant-ID van uw Google Ads-account.) U moet een nieuw referentienummer genereren voor elke betaling die u uitvoert. We kunnen uw betaling niet verwerken als u referentienummers opnieuw gebruikt.

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de knop Een betaling uitvoeren. Opmerking: Als geldoverboeking niet als optie wordt weergegeven, klikt u op de link Een nieuwe betaalmethode toevoegen en selecteert u Geldoverboeking.
  4. Klik op Doorgaan om een betaling uit te voeren.
  5. Voer het bedrag in dat u wilt overboeken naar uw Google Ads-account. Houd er rekening mee dat er mogelijk een minimaal bedrag geldt voor uw locatie en valuta. Klik op Doorgaan met controle.
  6. Nadat u heeft gecontroleerd of de betalingsgegevens correct zijn, klikt u op de knop Betaling bevestigen om een betalingsformulier te genereren. Dit formulier bevat alle informatie die u nodig heeft om een geldoverboeking uit te voeren, waaronder een uniek referentienummer als dit vereist is voor uw locatie.
  7. Druk het formulier af of noteer de gegevens.
  8. Volg de instructies op het formulier om een geldoverboeking uit te voeren. Deze procedure verschilt per bank, neem contact op met uw bank voor specifieke instructies.
Wat u kunt verwachten

Zodra we de geldoverboeking hebben ontvangen, sturen we u een e-mail. De weergave van uw advertenties wordt vervolgens gestart (als de weergave was stopgezet of dit uw eerste betaling is). Als u uw saldo aanvult, blijven we uw advertenties gewoon weergeven.

Verwerkingstijd: twee tot vijf werkdagen, afhankelijk van uw locatie. Dat komt omdat een geldoverboeking afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de verwerkingsprocedures bij uw plaatselijke bank.

Tips

• Een referentienummer is niet hetzelfde als uw klant-ID.
  • U kunt maximaal vijf referentienummers genereren zonder een betaling uit te voeren. Daarna moet u een van de al aanwezige referentienummers gebruiken om een nieuw referentienummer te genereren.
  • Gebruik hetzelfde referentienummer niet twee keer. We kunnen uw betaling dan niet verwerken.
  • Neem contact op met uw bank voordat u een geldoverboeking uitvoert. Ga na wat de procedure is en of de bank kosten in rekening brengt (Google vergoedt de kosten niet die door de bank in rekening worden gebracht).
  • Neem altijd een referentienummer op bij uw overboeking. Dit nummer kan worden beschouwd als een vingerafdruk waarmee we uw betaling identificeren en koppelen aan uw account.
  • Als het overboekingsformulier van uw bank geen ruimte biedt voor een referentienummer, geeft u het referentienummer op vóór het veld waar u uw naam invult, of in plaats van uw naam.
  • Google wordt mogelijk niet vermeld in de naam van de bank waarnaar u de betaling overboekt. We zijn een partnerschap aangegaan met Arvato Finance Services (AFS) om uw betaling te verwerken, dus dit wordt mogelijk vermeld als de rekeninghouder.
  • Als uw account is ingesteld op handmatige betalingen, worden uw advertenties niet meer weergegeven zodra het saldo is opgebruikt. Controleer uw saldo regelmatig. We sturen u een e-mail wanneer uw saldo begint op te raken en nogmaals wanneer het saldo daadwerkelijk nul is.
Vertragingen

Als u zich zorgen maakt omdat de geldoverboeking te lang op zich laat wachten, kunt u op verschillende manieren nagaan of de betaling wordt uitgevoerd:

• Controleer of de betaling is afgeschreven van uw bankrekening. Als dat niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  • Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies overeenkomen met het nummer dat in onze betalingsinstructies is opgenomen (het nummer wordt gegenereerd op het moment dat u in uw Google Ads-account een betaling per geldoverboeking uitvoert).

Als er twee weken zijn verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en de betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen. Met dit contactformulier moet u een geldig betalingsbewijs meesturen (klik daarvoor op de knop 'Bestand kiezen'). Klik op de onderstaande link voor meer informatie over geldige betalingsbewijzen.

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • De volgende informatie moet worden weergegeven:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Geef zo mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling weer.
    • Het bedrag en de valuta van de betaling.
    • De begunstigde (Google Ads).
    • De naam van de bank die de betaling uitvoert.
  • Maak alle gevoelige informatie op uw bank- of creditcardafschrift onleesbaar, met name uw volledige bankrekeningnummer of de middelste acht cijfers van uw creditcardnummer.
Vergeten het referentienummer voor een betaling te vermelden

Dat kan gebeuren, dus maak u geen zorgen. Als u bent vergeten een referentienummer te vermelden, kunt u ons als volgt helpen uw betaling aan uw account te koppelen:

1. Controleer of het bedrag van uw bankrekening is afgeboekt. Als dit niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  2. Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies gelijk zijn aan het nummer op de oorspronkelijke betalingsinstructies. Zie daarvoor het afdrukbare formulier dat werd gegenereerd toen u de geldoverboeking maakte en waarop het referentienummer is vermeld.
  3. Neem contact met ons op via dit formulier. U moet een niet-bewerkbaar betalingsbewijs leveren.

Verwerkingstijd: We kunnen uw betaling bekijken zodra we deze ​​hebben ontvangen. Als u ontdekt dat u bent vergeten een referentienummer toe te voegen, verzoeken we u tien dagen te wachten voordat u contact opneemt met de ondersteuning. Het kan maximaal dertig dagen duren voordat een geldoverboeking zonder referentienummer is verwerkt. Nadat we uw betaling hebben gevonden, koppelen we deze aan uw account en nemen we contact met u op. Als u uw advertenties wilt weergeven terwijl u hierop wacht, kunt u mogelijk een betaling uitvoeren via een creditcard.

Geldoverboeking

Instellen

Volg deze stappen als u een betaling wilt instellen of uitvoeren met een geldoverboeking:

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de knop Een betaling uitvoeren. Opmerking: Als geldoverboeking niet als optie wordt weergegeven, klikt u op de link Een nieuwe betaalmethode toevoegen en selecteert u Geldoverboeking.
  4. Klik op Doorgaan om een betaling uit te voeren.
  5. Voer het bedrag in dat u wilt overboeken naar uw Google Ads-account. Houd er rekening mee dat er mogelijk een minimaal bedrag geldt voor uw locatie en valuta. Klik op Doorgaan met controle.
  6. Nadat u heeft gecontroleerd of de betalingsgegevens correct zijn, klikt u op de knop Betaling bevestigen om een betalingsformulier te genereren. Dit formulier bevat alle informatie die u nodig heeft om een geldoverboeking uit te voeren, waaronder een uniek referentienummer als dit vereist is voor uw locatie.
  7. Druk het formulier af of noteer de gegevens.
  8. Volg de instructies op het formulier om een geldoverboeking uit te voeren. Deze procedure verschilt per bank, neem contact op met uw bank voor specifieke instructies.

Opmerking

Het is belangrijk dat u alle overboekingen doet naar het rekeningnummer van de begunstigde dat op uw pagina met Factureringsinstellingen staat vermeld. Als u dit niet doet, ontvangen we uw betaling mogelijk niet of kunnen we deze mogelijk niet aan uw Google Ads-account koppelen. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] om het rekeningnummer van de begunstigde te vinden. Kies vervolgens Factureringsinstellingen onder 'Facturering' en zoek het veld Rekeningnummer begunstigde.

Wat u kunt verwachten

Zodra we de geldoverboeking hebben ontvangen, sturen we u een e-mail. De weergave van uw advertenties wordt vervolgens gestart (als de weergave was stopgezet of dit uw eerste betaling is). Als u uw saldo aanvult, blijven we uw advertenties gewoon weergeven.

Verwerkingstijd: twee tot vijf werkdagen, afhankelijk van uw locatie. Dat komt omdat een geldoverboeking afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de verwerkingsprocedures bij uw plaatselijke bank.

Tips

• Neem contact op met uw bank voordat u een geldoverboeking uitvoert. Ga na wat de procedure is en of de bank kosten in rekening brengt (Google vergoedt de kosten niet die door de bank in rekening worden gebracht).
  • Google wordt mogelijk niet vermeld in de naam van de bank waarnaar u de betaling overboekt. Wij zijn een partnerschap aangegaan met Arvato Finance Services (AFS) om uw betalingen te verwerken, dus dit wordt mogelijk vermeld als de rekeninghouder.
  • Als uw account is ingesteld op handmatige betalingen, worden uw advertenties niet meer weergegeven zodra het saldo is opgebruikt. Controleer uw saldo regelmatig. We sturen u een e-mail wanneer uw saldo begint op te raken en nogmaals wanneer het saldo daadwerkelijk nul is.
Vertragingen

Als u zich zorgen maakt omdat de geldoverboeking te lang op zich laat wachten, kunt u op verschillende manieren nagaan of de betaling wordt uitgevoerd:

• Controleer of de betaling is afgeschreven van uw bankrekening. Als dat niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  • Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies overeenkomen met het nummer dat in onze betalingsinstructies is opgenomen (het nummer wordt gegenereerd op het moment dat u in uw Google Ads-account een betaling per geldoverboeking uitvoert).

Als er twee weken zijn verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en de betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen. Met dit contactformulier moet u een geldig betalingsbewijs meesturen (klik daarvoor op de knop 'Bestand kiezen'). Klik op de onderstaande link voor meer informatie over geldige betalingsbewijzen.

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • De volgende informatie moet worden weergegeven:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Geef zo mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling weer.
    • Het bedrag en de valuta van de betaling.
    • De begunstigde (Google Ads).
    • De naam van de bank die de betaling uitvoert.
  • Maak alle gevoelige informatie op uw bank- of creditcardafschrift onleesbaar, met name uw volledige bankrekeningnummer of de middelste acht cijfers van uw creditcardnummer.

Geldoverboeking

U kunt geld toevoegen aan uw Google Ads-account door geld over te boeken van uw bankrekening. Hieronder vindt u instructies om een geldoverboeking uit te voeren, wat u kunt verwachten en wat u kunt doen als de verwerking van de overboeking te lang duurt.

Instellen

Volg deze stappen als u een betaling wilt instellen of uitvoeren met een geldoverboeking:

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de knop Een betaling uitvoeren.
  4. Zorg dat Overboeking is geselecteerd en klik op Betaling controleren.
  5. Er worden een banknaam, uniek virtueel bankrekeningnummer en een ontvanger weergegeven. Druk de informatie op deze pagina af en neem deze mee naar uw bank om de overboeking te voltooien.

U kunt uw overboeking ook online voltooien door naar de website van uw bank te gaan en het geld over te boeken naar het unieke virtuele bankrekeningnummer.

Opmerking

Het is belangrijk dat u alle betalingen overmaakt naar het unieke virtuele bankrekeningnummer dat wordt weergegeven op de pagina 'Factureringsinstellingen'. Als u dit niet doet, ontvangen we uw betaling mogelijk niet of kunnen we deze mogelijk niet aan uw Google Ads-account koppelen. Klik u op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] om het unieke virtuele bankrekeningnummer te vinden. Kies vervolgens Factureringsinstellingen onder 'Facturering' en zoek het veld 'Virtueel bankrekeningnummer'.

Tips

• Neem contact op met uw bank voordat u een geldoverboeking uitvoert. Ga na wat de procedure is en of de bank kosten in rekening brengt (Google vergoedt de kosten niet die door de bank in rekening worden gebracht).
  • Google wordt mogelijk niet vermeld in de naam van de bank waarnaar u de betaling overboekt. Wij zijn een partnerschap aangegaan met Arvato Finance Services (AFS) om uw betalingen te verwerken, dus dit wordt mogelijk vermeld als de rekeninghouder.
  • Zodra het saldo is verbruikt, worden uw advertenties niet meer weergegeven. Controleer uw saldo regelmatig. We sturen u een e-mail wanneer uw saldo begint op te raken en nogmaals wanneer het saldo daadwerkelijk nul is.
Wat u kunt verwachten

Het duurt meestal twee tot vijf werkdagen voordat uw overboeking is verwerkt, afhankelijk van uw bank. Bewaar alle gegevens van de betaling totdat deze in uw Google Ads-account is bijgeschreven.

Zodra we de geldoverboeking hebben ontvangen, sturen we u een e-mail. Uw advertenties worden vanaf dat moment weergegeven, als dit niet al het geval was.

Vertragingen

Als er meer dan een week is verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en uw betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u verder. U wordt gevraagd de volgende informatie op te nemen:

• Een betalingsbewijs van uw bank of een kopie van het bankafschrift waarop de overboeking staat
  • Het 26-cijferige Google-bankrekeningnummer dat wordt weergegeven op de pagina 'Betalingen uitvoeren' van uw Google Ads-account
  • Het e-mailadres van uw Google Ads-account en de klant-ID die bovenaan uw Google Ads-account wordt weergegeven

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • Het moet de volgende informatie bevatten:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Indien mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling
    • Het bedrag en de valuta van uw betaling.
    • De ontvanger van het geld.
    • De naam van de bank die u heeft gebruikt.

Maak alle gevoelige informatie op uw bankafschrift onleesbaar, met name uw bankrekeningnummer.

Overboeking met Giropay

Met een overboeking via GiroPay kunt u een betaling uitvoeren op de website van uw bank. Het saldo in uw Google Ads-account wordt gewoonlijk binnen een aantal uur geüpdatet.

Vereisten

Als u deze betaalmethode wilt gebruiken, heeft u een bankrekening nodig die deel uitmaakt van het Giropay-netwerk. U heeft ook een Google Ads-account met een bedrijfsadres in Duitsland nodig en de euro (EUR) moet zijn geselecteerd als valuta voor uw account.

Instellen

U voert als volgt een betaling uit voor uw Google Ads-account met Giropay:

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de knop Een betaling uitvoeren.
  4. Selecteer 'Overboeking met Giropay'. Als de optie niet wordt weergegeven, klikt u op de link Een nieuwe betaalmethode toevoegen om de optie weer te geven.
  5. Klik op Doorgaan om een betaling uit te voeren.
  6. Voer het bedrag in dat u wilt overboeken naar uw Google Ads-account. Het minimale betalingsbedrag is 10 EUR.
  7. Klik op Doorgaan met controle.
  8. Controleer het bedrag en bevestig dit door op de knop Betalen te klikken.
  9. Vervolgens wordt u omgeleid naar de website van onze betalingspartner GlobalCollect. Daar kunt u uw betaling voltooien via de beveiligde interface van het Giropay-netwerk.
Wat u kunt verwachten

De bedragen worden meestal binnen twee uur in uw Google Ads-account bijgeschreven, maar dit kan in sommige gevallen langer duren. Bewaar alle gegevens en kwitanties van een betaling totdat deze in uw Google Ads-account is bijgeschreven.

Verwerkingstijd: meestal twee uur. Een overboeking is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de verwerkingsprocedures bij uw bank.

Vertragingen

Als u zich zorgen maakt omdat uw betaling te lang op zich laat wachten, kunt u op verschillende manieren nagaan of de betaling wordt uitgevoerd:

• Controleer of de betaling is afgeschreven van uw bankrekening. Als dat niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  • Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies overeenkomen met het nummer dat in onze betalingsinstructies is opgenomen (het nummer wordt gegenereerd op het moment dat u in uw Google Ads-account een betaling per geldoverboeking uitvoert).

Als er drie dagen zijn verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en de betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen. Met dit formulier moet u een geldig betalingsbewijs meesturen (klik daarvoor op de knop 'Bestand kiezen'). Klik op de onderstaande link voor meer informatie over geldige betalingsbewijzen:

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • De volgende informatie moet worden weergegeven:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Geef zo mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling weer.
    • Het bedrag en de valuta van de betaling.
    • De begunstigde (Google Ads).
    • De naam van de bank die de betaling uitvoert.
  • Maak alle gevoelige informatie op uw bank- of creditcardafschrift onleesbaar, met name uw volledige bankrekeningnummer of de middelste acht cijfers van uw creditcardnummer.

Overboeking via iDEAL

Met een overboeking via iDEAL kunt u een betaling uitvoeren op de website van uw bank. Uw Google Ads-account wordt gewoonlijk binnen twee uur geüpdatet.

Vereisten

Als u deze betaalmethode wilt gebruiken, moet het volgende op u van toepassing zijn:

• Het bedrijfsadres van uw Google Ads-account bevindt zich in Nederland.
  • De valuta van uw Google Ads-account is de euro.
  • U heeft een rekening bij een bank die deel uitmaakt van het iDEAL-netwerk.
Instellen

U voert als volgt een betaling uit voor uw Google Ads-account met iDEAL:

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de knop Een betaling uitvoeren.
  4. Selecteer 'Overboeking via iDEAL'. Als iDEAL niet als optie wordt weergegeven, klikt u op de link Een nieuwe betaalmethode toevoegen om deze optie weer te geven.
  5. Klik op Doorgaan om een betaling uit te voeren.
  6. Voer het bedrag in dat u wilt overboeken naar uw Google Ads-account. Het minimale betalingsbedrag is € 10 (EUR). Klik op Doorgaan met controle.
  7. Controleer het bedrag en bevestig dit door op de knop Betalen te klikken.
  8. Vervolgens wordt u omgeleid naar de website van onze betalingspartner GlobalCollect. Daar kunt u uw betaling voltooien via de beveiligde interface van het iDEAL-netwerk.
Wat u kunt verwachten

De bedragen worden meestal binnen twee uur in uw Google Ads-account bijgeschreven, maar dit kan in sommige gevallen langer duren. Bewaar alle gegevens en kwitanties van een betaling totdat deze in uw Google Ads-account is bijgeschreven.

Vertragingen

Als u zich zorgen maakt omdat uw betaling te lang op zich laat wachten, kunt u op verschillende manieren nagaan of de betaling wordt uitgevoerd:

• Controleer of de betaling is afgeschreven van uw bankrekening. Als dat niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  • Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies overeenkomen met het nummer dat in onze betalingsinstructies is opgenomen (het nummer wordt gegenereerd op het moment dat u in uw Google Ads-account een betaling per geldoverboeking uitvoert).

Als er drie dagen zijn verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en de betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen. Met dit formulier moet u een geldig betalingsbewijs meesturen (klik daarvoor op de knop 'Bestand kiezen'). Klik op de onderstaande link voor meer informatie over geldige betalingsbewijzen:

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • De volgende informatie moet worden weergegeven:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Geef zo mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling weer.
    • Het bedrag en de valuta van de betaling.
    • De begunstigde (Google Ads).
    • De naam van de bank die de betaling uitvoert.
  • Maak alle gevoelige informatie op uw bank- of creditcardafschrift onleesbaar, met name uw volledige bankrekeningnummer of de middelste acht cijfers van uw creditcardnummer.
Verbindingsproblemen en betalingen

Als uw betaling niet binnen twee of drie uur wordt bijgeschreven in uw account, is het mogelijk dat de online verbinding tussen uw bank en GlobalCollect is onderbroken. Dit kan helaas soms gebeuren. Als dit het geval is, klikt u op de onderstaande link voor meer informatie:

Meer informatie over onderbroken verbindingen

U kunt het volgende verwachten, op basis van het soort verbindingsonderbreking dat optreedt:

• Tijdelijke onderbreking: GlobalCollect ontvangt een betalingsmelding van uw bank, maar de verbinding met Google kan zijn onderbroken. Er wordt geen foutmelding weergegeven, maar uw betaling wordt bijgeschreven in uw Google Ads-account nadat de betaling is verwerkt. Dit kan vijf dagen duren.
  • Permanente onderbreking: Er wordt een foutmelding over een mislukte betaling weergegeven. U kunt desgewenst een overboeking die niet in realtime is, uitvoeren naar GlobalCollect. Het kan vijf tot tien werkdagen duren voordat deze wordt bijgeschreven op uw account.

BPAY

BPAY is een betaalmethode die kan worden gebruikt bij de instelling voor handmatige betalingen. Met BPAY kunt u betalingen online of telefonisch uitvoeren. Uw betalingen worden gewoonlijk binnen twee tot drie werkdagen bijgeschreven in uw Google Ads-account.

Vereisten

Als u deze betaalmethode wilt gebruiken, heeft u een bankrekening nodig die deel uitmaakt van het BPAY-netwerk. U heeft ook een Google Ads-account met een bedrijfsadres in Australië nodig en de Australische dollar (AUD) moet zijn geselecteerd als valuta voor uw account.

Een betaling uitvoeren
  1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op Betalen.
  4. Selecteer BPAY. Als u de optie 'BPAY' niet ziet, klikt u op het plusteken naast U kunt ook een nieuwe betaalmethode toevoegen. Selecteer vervolgens BPAY.
  5. Noteer de BPAY (code van factuurafzender) en het referentienummer.
  6. Log in bij de website van uw bank of bel uw service voor telefonisch bankieren.
  7. Selecteer de optie voor BPAY of factuurbetaling en volg de instructies om een betaling uit te voeren. U kunt een betaling voor elk bedrag hoger dan 10 AUD uitvoeren.
  8. Noteer uw ontvangstnummer wanneer u klaar bent. Bewaar dit nummer totdat de betaling is bijgeschreven in uw Google Ads-account, wat gewoonlijk twee tot drie werkdagen duurt.
Wat u kunt verwachten

Uw handmatige betaling wordt binnen twee tot drie werkdagen bijgeschreven in uw Google Ads-account. Als dit na drie werkdagen nog steeds niet het geval is, leest u het onderstaande gedeelte voor tips om problemen op te lossen.

Vertragingen

Als u zich zorgen maakt omdat uw betaling te lang op zich laat wachten, kunt u op verschillende manieren nagaan of de betaling wordt uitgevoerd:

• Controleer of de betaling is afgeschreven van uw bankrekening. Als dat niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  • Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies overeenkomen met het nummer dat in onze betalingsinstructies is opgenomen (het nummer wordt gegenereerd op het moment dat u in uw Google Ads-account een betaling per geldoverboeking uitvoert).

Als er meer dan twee werkdagen zijn verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en de betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen. Met dit formulier moet u een geldig betalingsbewijs meesturen (klik daarvoor op de knop 'Bestand kiezen'). Klik op de onderstaande link voor meer informatie over geldige betalingsbewijzen:

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • De volgende informatie moet worden weergegeven:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Geef zo mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling weer.
    • Het bedrag en de valuta van de betaling.
    • De begunstigde (Google Ads).
    • De naam van de bank die de betaling uitvoert.
  • Maak alle gevoelige informatie op uw bank- of creditcardafschrift onleesbaar, met name uw volledige bankrekeningnummer of de middelste acht cijfers van uw creditcardnummer.

Boleto Bancário

Met Boleto Bancário voert u een handmatige betaling uit voor uw Google Ads-kosten.

Vereisten

Als u deze betaalmethode wilt gebruiken, heeft u een Google Ads-account nodig met een bedrijfsadres in Brazilië en moet de Braziliaanse real (BRL) als valuta voor uw account zijn geselecteerd.

Instellen

Als u een betaling naar uw Google Ads-account wilt uitvoeren via Boleto Bancário, volgt u, nadat u uw account heeft gemaakt, de onderstaande stappen:

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de knop Een betaling uitvoeren. Het minimale betalingsbedrag is 40 BRL.
  4. Selecteer Boleto Bancário. Als de optie niet wordt weergegeven, klikt u op de link Een nieuwe betaalmethode toevoegen om de optie weer te geven.
  5. Selecteer Boleto. Voer daarna, bij ¨Geef het betalingsbedrag op¨, in voor welk bedrag u een betaling wilt uitvoeren.
  6. Klik op de knop Boleto maken. Er wordt een boleto gegenereerd die u kunt afdrukken of e-mailen.
Wat u kunt verwachten

U kunt de boleto betalen op de dag waarop deze is gegenereerd of de betaling plannen op een datum die u beter uitkomt. Houd rekening met de vervaltermijn van acht dagen. Als u deze termijn mist, kunt u een nieuwe boleto genereren en de oude annuleren.

Nadat u uw boleto bij uw bank heeft afgegeven of op de website van de bank de betaling via boleto heeft voltooid, wordt de betaling binnen ongeveer drie werkdagen verwerkt. De weergave van uw advertenties wordt meestal hierna gestart als dit de eerste betaling is die u heeft uitgevoerd of als het saldo van uw account nul was. Blijf uw saldo op tijd aanvullen met betalingen. U kunt boleto's verzenden en betalen voor elk bedrag boven 40 BRL.

Facturen en kwitanties

• Facturen: U ontvangt maandelijkse facturen voor de kosten die in elke kalendermaand in uw account zijn gemaakt. U hoeft alleen te betalen voor de klikken die zijn gegenereerd voor uw advertenties in een bepaalde maand. Het bedrag op uw factuur kan daarom lager zijn dan het bedrag dat u via boleto heeft betaald. Het resterende saldo op uw account kan worden gebruikt in de volgende maanden.
  • Kwitanties: Uw kwitantie wordt verstrekt op de laatste dag van de maand en tussen de vijfde en tiende werkdag van de volgende maand verzonden naar het e-mailadres van uw Google Ads-account.

U ontvangt een e-mail waarin staat dat de kwitantie is verstrekt en dat deze beschikbaar is op de website van het stadsbestuur. De brief bevat de link, het btw-nummer (Cadastro Nacional da Pessoa Jurídica, CNPJ) van de serviceprovider, het kwitantienummer en de verificatiecode voor toegang tot de kwitantie. Ter voorkoming van problemen met de verzending per post is het belangrijk dat u uw registratiegegevens actueel houdt.

Een voucher ontvangen

Kwitanties betreffen de gedurende een bepaalde maand geleverde services en niet de betaling van een specifieke boleto. Elke kwitantie wordt verstrekt om de van toepassing zijnde belastingen over de geleverde services te innen.

Daarom verschillen de bedragen op een factuur mogelijk van het via de boleto overgemaakte bedrag. Houd er echter rekening mee dat het resterende saldo van uw account in de komende maanden kan worden gebruikt en zal worden opgenomen in de kwitanties die betrekking hebben op de datum waarop de service werd verleend.

Als u een voucher wilt ontvangen van het totale bedrag dat per wissel is betaald, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de link Transactiegeschiedenis in het linkermenu. (Als u het factureringsoverzicht van een bepaalde periode wilt zien, selecteert u de bijbehorende maanden en jaren in het dropdownmenu bovenaan de pagina en klikt u vervolgens op OK.)
  4. Klik op Betaling ontvangen voor elk regelitem dat kosten voor uw account weergeeft.
  5. Klik in het browsermenu op Bestand en selecteer Afdrukken.
  6. Klik op Afdrukken.
Vertragingen

Alle betaalde boleto's worden binnen drie werkdagen verwerkt. Als uw saldo na drie dagen nog niet is geüpdatet kun u contact opnemen met ons. Voegt u in een bijlage een digitale kopie van uw betalingsbewijs en de betreffende boleto toe. Het document moet leesbaar zijn en uw klant-ID en naam bevatten. We onderzoeken het probleem zodra we uw betalingsbewijs hebben ontvangen.

Aandachtspunt
  • Controleer regelmatig of het saldo voor vooraf betalen in uw account nog toereikend is. U kunt het saldo op elk gewenst moment aanvullen. Als het vooruitbetaalde bedrag in uw Google Ads-account bijna op is, ontvangt u een e-mail waarin we u vragen uw saldo aan te vullen.
  • Mogelijk kunt u bij uw plaatselijke bank of online betalen. Sommige banken accepteren boleto-betalingen via hun website als u het boleto-referentienummer gebruikt. Neem contact op met uw bank om na te gaan wat uw mogelijkheden zijn voor het betalen van een boleto.
  • Uw bank zou u geen transactiekosten in rekening moeten brengen. Mocht uw bank om de een of andere reden extra kosten in rekening brengen of de transactie niet kunnen voltooien, dan biedt een andere plaatselijke bank wellicht geschiktere opties.

Geldoverboeking

Met een geldoverboeking kunt u handmatige betalingen via een betaalautomaat of uw bank uitvoeren. De betaling wordt doorgaans binnen drie werkdagen bijgeschreven in uw account.

Vereisten

Als u deze betaalmethode wilt gebruiken, moet u een Google Ads-account hebben met een bedrijfsadres in Japan en met de Japanse yen (JPY) geselecteerd als valuta voor uw account.

Instellen

Volg deze stappen als u met een geldoverboeking een betaling wilt uitvoeren voor uw Google Ads-account:

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op de knop Een betaling uitvoeren. Het minimum betalingsbedrag is 1000 JPY.
  4. Selecteer Geldoverboeking. Als de optie niet wordt weergegeven, klikt u op de link Een nieuwe betaalmethode toevoegen om de optie weer te geven.
  5. Gebruik de aangeleverde bankgegevens om een betaling via een betaalautomaat of geldoverboeking uit te voeren. U kunt dit persoonlijk doen of via de website van uw bank.

Overboekingen worden doorgaans binnen drie werkdagen op uw account bijgeschreven. Voor een snellere verwerking hebben we een uniek bankrekeningnummer aan uw Google Ads-account toegewezen. Elke keer dat u een overboeking uitvoert of betaalt via een betaalautomaat, moet het betreffende bedrag naar dit unieke bankrekeningnummer worden overgemaakt. U vindt deze bankrekeninggegevens op de pagina Factureringsinstellingen van uw Google Ads-account, in de velden Rekeningnummer begunstigde en Filiaalcode.

Wat u kunt verwachten

De bedragen worden meestal binnen drie werkdagen in uw Google Ads-account bijgeschreven, maar dit kan in sommige gevallen langer duren. Bewaar alle gegevens en kwitanties van een betaling totdat deze in uw Google Ads-account is bijgeschreven.

Verwerkingstijd: Gewoonlijk drie werkdagen, maar dit kan langer duren. Dat komt omdat een overboeking afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de verwerkingsprocedures bij uw bank.

Vertragingen

Als u zich zorgen maakt omdat uw betaling te lang op zich laat wachten, kunt u op verschillende manieren nagaan of de betaling wordt uitgevoerd:

• Controleer of de betaling is afgeschreven van uw bankrekening. Als dat niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  • Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies overeenkomen met het nummer dat in onze betalingsinstructies is opgenomen (het nummer wordt gegenereerd op het moment dat u in uw Google Ads-account een betaling per geldoverboeking uitvoert).

Als er meer dan vijf werkdagen zijn verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en de betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen. Met dit formulier moet u een geldig betalingsbewijs meesturen (klik daarvoor op de knop 'Bestand kiezen'). Klik op de onderstaande link voor meer informatie over geldige betalingsbewijzen:

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • De volgende informatie moet worden weergegeven:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Geef zo mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling weer.
    • Het bedrag en de valuta van de betaling.
    • De begunstigde (Google Ads).
    • De naam van de bank die de betaling uitvoert.
  • Maak alle gevoelige informatie op uw bank- of creditcardafschrift onleesbaar, met name uw volledige bankrekeningnummer of de middelste acht cijfers van uw creditcardnummer.

NetBanking

NetBanking is een betaalmethode waarmee u handmatige betalingen kunt uitvoeren. Met NetBanking kunt u een betaling uitvoeren via een overboeking voordat uw advertenties worden weergegeven. Dit soort betalingen wordt ondersteund door onze vertrouwde betalingspartner, TimesofMoney.

Vereisten en beveiliging

U kunt NetBanking gebruiken om handmatige betalingen uit te voeren als het volgende op u van toepassing is:

• U heeft een factuuradres en bankrekening in India.
  • U heeft de Indiase roepie (INR) geselecteerd als valuta in Google Ads.
  • Uw bank wordt ondersteund door onze betalingspartner TimesofMoney.
Lijst met banken die worden ondersteund door TimesofMoney
Naam van de bank Ondersteunde rekeningtypen
Kotak Bank Spaarrekening
Bank of Bahrain and Kuwait Spaarrekening
Bank of India Zakelijke rekening en spaarrekening
Citi Bank Zakelijke rekening en spaarrekening
Corporation Bank Spaarrekening
Deutsche Bank Zakelijke rekening en spaarrekening
Development Credit Bank Spaarrekening
Federal Bank Zakelijke rekening en spaarrekening
HDFC Bank Zakelijke rekening en spaarrekening
ICICI Bank Spaarrekening
Indian Overseas Bank Spaarrekening
Jammu & Kashmir Bank Zakelijke rekening en spaarrekening
Karnataka Bank Ltd Spaarrekening
Karur Vysya Bank Zakelijke rekening en spaarrekening
Laxmi Vilas Bank - Corporate Net Banking Spaarrekening
State Bank of Hyderabad Spaarrekening
State Bank of India Zakelijke rekening en spaarrekening
State Bank of Bikaner & Jaipur Spaarrekening
State Bank of Mysore Spaarrekening
South Indian Bank Spaarrekening
Union Bank of India Zakelijke rekening en spaarrekening
United Bank of India Zakelijke rekening en spaarrekening
Vijaya Bank Zakelijke rekening en spaarrekening
Industrial Development Bank of India Spaarrekening

De veiligheid van uw online overboeking wordt op twee manieren gewaarborgd:

• U logt met een gebruikersnaam en wachtwoord in bij uw online bankrekening.
  • Uw bestelling wordt verwerkt via een beveiligde server van TimesofMoney.

Als u een betaling uitvoert via de HDFC- en IDBI-bank, moet u de optie voor beveiligde toegang inschakelen. Als de optie voor beveiligde toegang niet is ingeschakeld, mislukt uw transactie. Ga naar de website van de HDFC-bank voor informatie over hoe u de optie voor beveiligde toegang inschakelt.

Een betaling uitvoeren

U kunt dit op elk gewenst moment doen. Zorg ervoor dat u NetBanking als betaalmethode heeft toegevoegd aan uw account. Log hiervoor in op uw Google Ads-account, klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon], kies Betalingsoverzicht onder 'Facturering' en klik vervolgens op de knop Een betaling uitvoeren. Hieronder vindt u de stappen voor het uitvoeren van een betaling:

1. Log in op uw Google Ads-account op https://ads.google.com/select.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en kies onder 'Facturering' de optie Betalingsoverzicht.
  3. Klik op Een betaling uitvoeren.
  4. Geef in het beschikbare veld het bedrag op dat u wilt betalen. Het minimum bedrag voor handmatige betalingen is 500 INR.
  5. Klik op Uitvoeren.
  6. Er wordt een venster weergegeven dat naar de site van TimesofMoney leidt. Kies de naam van uw bank in het dropdownmenu en klik op Submit (Verzenden).
  7. U komt terecht op de website van uw bank en moet de instructies op de website van uw bank volgen om een betaling uit te voeren.

Zorg ervoor dat u nog een betaling uitvoert voordat uw handmatige betaling is verbruikt. We sturen u een e-mail wanneer er nog 30% van de betaling over is om ervoor te zorgen dat de weergave van uw advertenties niet wordt onderbroken.

Wat u kunt verwachten

Uw accountsaldo wordt gewoonlijk binnen 24 uur na het uitvoeren van een betaling geüpdatet. Uw advertenties worden vanaf dat moment weergegeven, als dit niet al het geval was.

Vertragingen

Als u zich zorgen maakt omdat uw betaling te lang op zich laat wachten, kunt u op verschillende manieren nagaan of de betaling wordt uitgevoerd:

• Controleer of de betaling is afgeschreven van uw bankrekening. Als dat niet het geval is, neemt u contact op met uw bank.
  • Controleer bij de bank of de betaling naar de juiste rekening is overgemaakt. Het rekeningnummer moet precies overeenkomen met het nummer dat in onze betalingsinstructies is opgenomen (het nummer wordt gegenereerd op het moment dat u in uw Google Ads-account een betaling per geldoverboeking uitvoert).

Als er meer dan vijf werkdagen zijn verstreken sinds u de overboeking heeft uitgevoerd en de betaling nog steeds niet wordt weergegeven in uw account, kunt u contact met ons opnemen. Met dit formulier moet u een geldig betalingsbewijs meesturen (klik daarvoor op de knop 'Bestand kiezen'). Klik op de onderstaande link voor meer informatie over geldige betalingsbewijzen:

Een geldig betalingsbewijs bijvoegen

Een geldig betalingsbewijs moet voldoen aan deze richtlijnen:

• Het kan een gescande afbeelding of een screenshot van uw kwitantie of bankafschrift zijn.
  • Het moet een niet-bewerkbare bestandsindeling (bijvoorbeeld jpg, gif of png) hebben.
  • De volgende informatie moet worden weergegeven:
    • De datum waarop de betaling is uitgevoerd. Geef zo mogelijk alle transacties vijf dagen vóór en na de betaling weer.
    • Het bedrag en de valuta van de betaling.
    • De begunstigde (Google Ads).
    • De naam van de bank die de betaling uitvoert.
  • Maak alle gevoelige informatie op uw bank- of creditcardafschrift onleesbaar, met name uw volledige bankrekeningnummer of de middelste acht cijfers van uw creditcardnummer.

Opmerking

Helaas We kunnen niet vaststellen wat uw factureringsland is.

Als u meer informatie wilt over geldoverboeking in uw land, selecteert u uw land in het bovenstaande dropdownmenu. U kunt dit menu ook gebruiken voor meer informatie over geldoverboekingen in andere landen.