Rahansiirto

Rahansiirto tarkoittaa rahan lisäämistä Google Ads ‑tilillesi siirtämällä rahat Googlelle. Seuraavissa ohjeissa kerrotaan rahansiirron määrittämisestä ja tekemisestä, siirron eri vaiheista ja siitä, mitä kannattaa tehdä, jos siirto kestää liian kauan.

Rahansiirto

Alkutoimet

Voit määrittää tai suorittaa maksun rahansiirrolla seuraamalla alla olevia ohjeita.

Jotta maksu voidaan käsitellä, yksilöivä viitenumero on lisättävä pankkisiirtolomakkeeseen. Viitenumeron avulla liitämme rahansiirtomaksun Google Ads ‑tiliisi. Se on kuin sormenjälki, joka auttaa meitä tunnistamaan maksusi.

Jos lomakkeen Viesti- tai Viitenumero-kentässä ei ole riittävästi tilaa koko numerolle, kirjoita numero Nimi-kenttään ennen nimeäsi tai sen sijaan. (Muista, että viitenumero on siirtotietolomakkeessa, jonka loit Google Ads ‑tililläsi. Numero ei ole sama kuin Google Ads ‑asiakastunnuksesi.) Sinun on luotava viitenumero jokaiselle suorittamallesi maksulle. Emme voi käsitellä maksua, jos käytät samaa viitenumeroa uudelleen.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta. Huom. Jos vaihtoehtojen joukossa ei näy rahansiirtoa, klikkaa Lisää uusi maksutapa ‑linkkiä ja valitse sitten Rahansiirto.
  4. Suorita maksu klikkaamalla Jatka.
  5. Lisää Google Ads ‑tilillesi siirrettävä rahasumma. Muista, että sijainnillesi ja valuutallesi on saatettu määrittää vähimmäissumma. Klikkaa Jatka tarkistukseen.
  6. Kun olet varmistanut, että maksutiedot ovat oikein, luo siirtoa varten tietolomake klikkaamalla Vahvista maksu ‑painiketta. Lomakkeessa on kaikki rahansiirron tekemiseen tarvittavat tiedot, kuten yksilöivä viitenumero, jos se tarvitaan sijainnissasi.
  7. Tulosta lomake tai kirjoita sen sisältämät tiedot muistiin.
  8. Tee rahansiirto seuraamalla lomakkeessa olevia ohjeita. Siirtokäytäntö vaihtelee pankin mukaan. Kysy tarkat ohjeet pankistasi.
Seuraavat vaiheet

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse heti, kun olemme vastaanottaneet rahansiirron. Mainosten näyttäminen aloitetaan yleensä tässä vaiheessa, jos niiden näyttäminen on ollut keskeytettynä tai jos kyseessä on ensimmäinen maksu. Jos päivität saldon, mainosten näyttämistä jatketaan.

Käsittelyaika: kahdesta viiteen arkipäivää sijainnistasi riippuen. Tämä johtuu siitä, että rahansiirtoon vaikuttavat monet tekijät, kuten paikallisen pankin toimintatavat.

Vinkkejä

• Viitenumero ei ole sama kuin asiakastunnuksesi.
  • Voit luoda enintään viisi viitenumeroa lähettämättä maksua. Tämän jälkeen sinun täytyy käyttää yhtä luomistasi viitenumeroista, jotta voit luoda uuden viitenumeron.
  • Varmista, ettet käytä viitenumeroa uudelleen. Muuten emme voi käsitellä maksuasi.
  • Ota yhteyttä pankkiisi ennen rahansiirron tekemistä. Selvitä heidän toimintatapansa ja mahdolliset kulunsa (Google ei voi hyvittää pankkikulujasi).
  • Liitä siirtoon aina viitenumero. Se on kuin sormenjälki, jolla tunnistamme maksusi ja yhdistämme sen tiliisi.
  • Jos pankkisiirtolomakkeessa ei ole tilaa viitenumeroa varten, kirjoita viitenumero ennen nimikenttää tai kirjoita se nimesi asemesta.
  • Googlesta ei ehkä ole mainintaa sen pankkitilin nimessä, johon lähetät maksun. Toimimme maksujen käsittelyssä yhteistyössä Arvato Finance Servicesin (AFS) kanssa, joten se saattaa olla tilin haltija.
  • Jos käytät tililläsi manuaalisia maksuja, mainokset lakkaavat näkymästä, kun maksut on käytetty loppuun. Tarkista saldo säännöllisesti. Ilmoitamme sähköpostitse, kun saldo on loppumassa, ja uudelleen, kun saldosi on loppunut.
Viiveet

Jos rahansiirto kestää mielestäsi liian pitkään, voit tarkistaa maksun etenemisen seuraavilla tavoilla:

• Tarkista, että varat on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  • Varmista pankistasi, että varat on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin maksumääräyksessä (määräys luotiin, kun teit rahansiirron Google Ads ‑tililläsi).

Jos siirrosta on kulunut kaksi viikkoa eikä maksu vieläkään näy, voit ottaa meihin yhteyttä. Liitä yhteydenottolomakkeeseen kelvollinen maksutosite (klikkaamalla Valitse tiedosto -painiketta). Saat lisätietoja kelvollisesta maksutositteesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin liität kelvollisen maksutositteen

Kelvollinen maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Maksutosite voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Maksutositteen on oltava muodossa, jota ei voi muokata (esim. .jpg, .gif tai .png).
  • Maksutositteesta on käytävä ilmi
    • siirron suorituspäivä ja mahdollisuuksien mukaan kaikki tapahtumat viiden päivän ajalta ennen maksua ja maksun jälkeen
    • maksun summa ja valuutta
    • varojen saaja (eli Google Ads)
    • välittäjäpankin nimi.
  • Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankin tai luottokortin tiliotteesta, erityisesti koko pankkitilisi numero tai keskimmäiset kahdeksan numeroa luottokortin numerosta.
Viitenumeroa ei lisätty maksuun

Sellaista sattuu, älä huolestu. Jos unohdit lisätä viitenumeron, voit auttaa meitä yhdistämään maksun tiliisi seuraavasti:

1. Tarkista, että siirtosumma on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  2. Varmista pankistasi, että summa on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin alkuperäisessä maksumääräyksessä eli rahansiirron suorittamisen yhteydessä luomassasi tulostettavassa lomakkeessa, joka sisältää viitenumeron.
  3. Ota yhteyttä tällä lomakkeella. Muista toimittaa maksutosite muodossa, jota ei voi muokata.

Käsittelyaika: Voimme tarkistaa maksun, kun olemme vastaanottaneet sen. Jos huomaat, että unohdit lisätä viitenumeron, odota 10 päivää ennen kuin otat yhteyttä tukeen. Ilman viitenumeroa olevan rahansiirron käsitteleminen voi kestää jopa 30 päivää. Kun olemme tunnistaneet maksusi, yhdistämme sen tiliisi ja otamme sinuun yhteyttä. Jos haluat mainostesi näkyvän odotusaikana, voit ehkä maksaa credit-kortilla.

Rahansiirto

Rahansiirto ei ole enää käytettävissä uusilla tileillä tässä maassa. Jos et näe tililläsi tätä vaihtoehtoa, valitse toinen maksutapa.
Alkutoimet

Voit määrittää tai suorittaa maksun rahansiirrolla seuraamalla alla olevia ohjeita.

Jotta maksu voidaan käsitellä, yksilöivä viitenumero on lisättävä pankkisiirtolomakkeeseen. Viitenumeron avulla liitämme rahansiirtomaksun Google Ads ‑tiliisi. Se on kuin sormenjälki, joka auttaa meitä tunnistamaan maksusi.

Jos lomakkeen Viesti- tai Viitenumero-kentässä ei ole riittävästi tilaa koko numerolle, kirjoita numero Nimi-kenttään ennen nimeäsi tai sen sijaan. (Muista, että viitenumero on siirtotietolomakkeessa, jonka loit Google Ads ‑tililläsi. Numero ei ole sama kuin Google Ads ‑asiakastunnuksesi.) Sinun on luotava viitenumero jokaiselle suorittamallesi maksulle. Emme voi käsitellä maksua, jos käytät samaa viitenumeroa uudelleen.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta. Huom. Jos vaihtoehtojen joukossa ei näy rahansiirtoa, klikkaa Lisää uusi maksutapa ‑linkkiä ja valitse sitten Rahansiirto.
  4. Suorita maksu klikkaamalla Jatka.
  5. Lisää Google Ads ‑tilillesi siirrettävä rahasumma. Muista, että sijainnillesi ja valuutallesi on saatettu määrittää vähimmäissumma. Klikkaa Jatka tarkistukseen.
  6. Kun olet varmistanut, että maksutiedot ovat oikein, luo siirtoa varten tietolomake klikkaamalla Vahvista maksu ‑painiketta. Lomakkeessa on kaikki rahansiirron tekemiseen tarvittavat tiedot, kuten yksilöivä viitenumero, jos se tarvitaan sijainnissasi.
  7. Tulosta lomake tai kirjoita sen sisältämät tiedot muistiin.
  8. Tee rahansiirto seuraamalla lomakkeessa olevia ohjeita. Siirtokäytäntö vaihtelee pankin mukaan. Kysy tarkat ohjeet pankistasi.
Seuraavat vaiheet

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse heti, kun olemme vastaanottaneet rahansiirron. Mainosten näyttäminen aloitetaan yleensä tässä vaiheessa, jos niiden näyttäminen on ollut keskeytettynä tai jos kyseessä on ensimmäinen maksu. Jos päivität saldon, mainosten näyttämistä jatketaan.

Käsittelyaika: kahdesta viiteen arkipäivää sijainnistasi riippuen. Tämä johtuu siitä, että rahansiirtoon vaikuttavat monet tekijät, kuten paikallisen pankin toimintatavat.

Vinkkejä

• Viitenumero ei ole sama kuin asiakastunnuksesi.
  • Voit luoda enintään viisi viitenumeroa lähettämättä maksua. Tämän jälkeen sinun täytyy käyttää yhtä luomistasi viitenumeroista, jotta voit luoda uuden viitenumeron.
  • Varmista, ettet käytä viitenumeroa uudelleen. Muuten emme voi käsitellä maksuasi.
  • Ota yhteyttä pankkiisi ennen rahansiirron tekemistä. Selvitä heidän toimintatapansa ja mahdolliset kulunsa (Google ei voi hyvittää pankkikulujasi).
  • Liitä siirtoon aina viitenumero. Se on kuin sormenjälki, jolla tunnistamme maksusi ja yhdistämme sen tiliisi.
  • Jos pankkisiirtolomakkeessa ei ole tilaa viitenumeroa varten, kirjoita viitenumero ennen nimikenttää tai kirjoita se nimesi asemesta.
  • Googlesta ei ehkä ole mainintaa sen pankkitilin nimessä, johon lähetät maksun. Toimimme maksujen käsittelyssä yhteistyössä Arvato Finance Servicesin (AFS) kanssa, joten se saattaa olla tilin haltija.
  • Jos käytät tililläsi manuaalisia maksuja, mainokset lakkaavat näkymästä, kun maksut on käytetty loppuun. Tarkista saldo säännöllisesti. Ilmoitamme sähköpostitse, kun saldo on loppumassa, ja uudelleen, kun saldosi on loppunut.
Viiveet

Jos rahansiirto kestää mielestäsi liian pitkään, voit tarkistaa maksun etenemisen seuraavilla tavoilla:

• Tarkista, että varat on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  • Varmista pankistasi, että varat on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin maksumääräyksessä (määräys luotiin, kun teit rahansiirron Google Ads ‑tililläsi).

Jos siirrosta on kulunut kaksi viikkoa eikä maksu vieläkään näy, voit ottaa yhteyttä meihin. Liitä yhteydenottolomakkeeseen kelvollinen maksutosite (klikkaamalla Valitse tiedosto -painiketta). Saat lisätietoja kelvollisesta maksutositteesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin liität kelvollisen maksutositteen

Kelvollinen maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Maksutosite voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Maksutositteen on oltava muodossa, jota ei voi muokata (esim. .jpg, .gif tai .png).
  • Maksutositteesta on käytävä ilmi
    • siirron suorituspäivä ja mahdollisuuksien mukaan kaikki tapahtumat viiden päivän ajalta ennen maksua ja maksun jälkeen
    • maksun summa ja valuutta
    • varojen saaja (eli Google Ads)
    • välittäjäpankin nimi.
  • Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankin tai luottokortin tiliotteesta, erityisesti koko pankkitilisi numero tai keskimmäiset kahdeksan numeroa luottokortin numerosta.
Viitenumeroa ei lisätty maksuun

Sellaista sattuu, älä huolestu. Jos unohdit lisätä viitenumeron, voit auttaa meitä yhdistämään maksun tiliisi seuraavasti:

1. Tarkista, että siirtosumma on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  2. Varmista pankistasi, että summa on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin alkuperäisessä maksumääräyksessä eli rahansiirron suorittamisen yhteydessä luomassasi tulostettavassa lomakkeessa, joka sisältää viitenumeron.
  3. Ota yhteyttä tällä lomakkeella. Muista toimittaa maksutosite muodossa, jota ei voi muokata.

Käsittelyaika: Voimme tarkistaa maksun, kun olemme vastaanottaneet sen. Jos huomaat, että unohdit lisätä viitenumeron, odota 10 päivää ennen kuin otat yhteyttä tukeen. Ilman viitenumeroa olevan rahansiirron käsitteleminen voi kestää jopa 30 päivää. Kun olemme tunnistaneet maksusi, yhdistämme sen tiliisi ja otamme sinuun yhteyttä. Jos haluat mainostesi näkyvän odotusaikana, voit ehkä maksaa credit-kortilla.

Rahansiirto

Alkutoimet

Voit määrittää tai suorittaa maksun rahansiirrolla seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta. Huom. Jos vaihtoehtojen joukossa ei näy rahansiirtoa, klikkaa Lisää uusi maksutapa ‑linkkiä ja valitse sitten Rahansiirto.
  4. Suorita maksu klikkaamalla Jatka.
  5. Lisää Google Ads ‑tilillesi siirrettävä rahasumma. Muista, että sijainnillesi ja valuutallesi on saatettu määrittää vähimmäissumma. Klikkaa Jatka tarkistukseen.
  6. Kun olet varmistanut, että maksutiedot ovat oikein, luo siirtoa varten tietolomake klikkaamalla Vahvista maksu ‑painiketta. Lomakkeessa on kaikki rahansiirron tekemiseen tarvittavat tiedot, kuten yksilöivä viitenumero, jos se tarvitaan sijainnissasi.
  7. Tulosta lomake tai kirjoita sen sisältämät tiedot muistiin.
  8. Tee rahansiirto seuraamalla lomakkeessa olevia ohjeita. Siirtokäytäntö vaihtelee pankin mukaan. Kysy tarkat ohjeet pankistasi.

Huomautus

On tärkeää, että teet kaikki pankkisiirtomaksut Laskutusasetukset-sivulla määritetylle saajan tilinumerolle. Muuten emme välttämättä saa maksuasi tai pysty yhdistämään sitä Google Ads ‑tiliisi. Löydät saajan tilinumeron klikkaamalla työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitsemalla Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset. Etsi kenttä, jossa lukee Saajan tilinumero.

Seuraavat vaiheet

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse heti, kun olemme vastaanottaneet rahansiirron. Mainosten näyttäminen aloitetaan yleensä tässä vaiheessa, jos niiden näyttäminen on ollut keskeytettynä tai jos kyseessä on ensimmäinen maksu. Jos päivität saldon, mainosten näyttämistä jatketaan.

Käsittelyaika: kahdesta viiteen arkipäivää sijainnistasi riippuen. Tämä johtuu siitä, että rahansiirtoon vaikuttavat monet tekijät, kuten paikallisen pankin toimintatavat.

Vinkkejä

• Ota yhteyttä pankkiisi ennen rahansiirron tekemistä. Selvitä heidän toimintatapansa ja mahdolliset kulunsa (Google ei voi hyvittää pankkikulujasi).
  • Googlea ei ehkä mainita sen pankkitilin nimessä, jolle lähetät maksun. Toimimme maksujen käsittelyssä yhteistyössä Arvato Finance Servicesin (AFS) kanssa, joten se saattaa olla tilin haltija.
  • Jos käytät tilissäsi manuaalisia maksuja, mainokset lakkaavat näkymästä, kun maksut on käytetty loppuun. Tarkista saldo säännöllisesti. Ilmoitamme sähköpostitse, kun saldo on loppumassa, ja uudelleen, kun saldosi on loppunut.
Viiveet

Jos rahansiirto kestää mielestäsi liian pitkään, voit tarkistaa maksun etenemisen seuraavilla tavoilla:

• Tarkista, että varat on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  • Varmista pankistasi, että varat on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin maksumääräyksessä (määräys luotiin, kun teit rahansiirron Google Ads ‑tililläsi).

Jos siirrosta on kulunut kaksi viikkoa eikä maksu vieläkään näy, voit ottaa yhteyttä meihin. Liitä yhteydenottolomakkeeseen kelvollinen maksutosite (klikkaamalla Valitse tiedosto -painiketta). Saat lisätietoja kelvollisesta maksutositteesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin liität kelvollisen maksutositteen

Kelvollinen maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Maksutosite voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Maksutositteen on oltava muodossa, jota ei voi muokata (esim. .jpg, .gif tai .png).
  • Maksutositteesta on käytävä ilmi
    • siirron suorituspäivä ja mahdollisuuksien mukaan kaikki tapahtumat viiden päivän ajalta ennen maksua ja maksun jälkeen
    • maksun summa ja valuutta
    • varojen saaja (eli Google Ads)
    • välittäjäpankin nimi.
  • Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankkitilin tai credit-kortin tiliotteesta, erityisesti koko pankkitilisi numero tai keskimmäiset kahdeksan numeroa credit-kortin numerosta.

Rahansiirto

Rahansiirrolla voit lisätä rahaa Google Ads ‑tilillesi siirtämällä rahat pankkitililtäsi. Seuraavissa ohjeissa kerrotaan rahansiirron määrittämisestä ja tekemisestä, siirron eri vaiheista ja siitä, mitä kannattaa tehdä, jos siirto kestää liian kauan.

Alkutoimet

Voit määrittää tai suorittaa maksun rahansiirrolla seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta.
  4. Varmista, että Pankkisiirto on valittu. Klikkaa sitten Tarkista maksu.
  5. Näkyvissä on pankin nimi, yksilöllinen virtuaalinen pankkitilin numero ja saaja. Tulosta tällä sivulla olevat tiedot ja tee pankkisiirto valmiiksi viemällä tiedot pankkiisi.

Voit halutessasi viimeistellä pankkisiirron myös verkossa siirtymällä pankkisi verkkosivustolle ja siirtämällä varat yksilölliselle virtuaaliselle pankkitilille.

Huomautus

On tärkeää, että teet kaikki pankkisiirtomaksut Laskutusasetukset-sivulla määritetylle yksilölliselle virtuaaliselle pankkitilin numerolle. Muuten emme välttämättä saa maksuasi tai pysty yhdistämään sitä Google Ads ‑tiliisi. Löydät yksilöllisen virtuaalisen tilinumeron klikkaamalla työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitsemalla Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset. Etsi kenttä, jossa lukee "Virtuaalinen tilinumero".

Vinkkejä

• Ota yhteyttä pankkiisi ennen rahansiirron tekemistä. Selvitä heidän toimintatapansa ja mahdolliset kulunsa (Google ei voi hyvittää pankkikulujasi).
  • Googlesta ei ehkä ole mainintaa sen pankkitilin nimessä, johon lähetät maksun. Toimimme maksujen käsittelyssä yhteistyössä Arvato Finance Servicesin (AFS) kanssa, joten se saattaa olla tilin haltija.
  • Mainoksesi lakkaavat näkymästä, kun maksut on käytetty loppuun. Tarkista saldo säännöllisesti. Ilmoitamme sähköpostitse, kun saldo on loppumassa, ja uudelleen, kun saldosi on loppunut.
Seuraavat vaiheet

Siirron käsittely kestää yleensä kahdesta viiteen arkipäivää pankistasi riippuen. Säilytä kaikki maksutositteet, kunnes näet, että maksu on tullut Google Ads ‑tilillesi.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse heti, kun olemme vastaanottaneet rahansiirron. Mainoksesi alkavat yleensä näkyä viimeistään tämän jälkeen.

Viiveet

Jos siirrosta on kulunut yli viikko, eikä maksusi näy vieläkään tilissäsi, voit ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme. Sinulta pyydetään seuraavat tiedot:

• maksutosite pankistasi tai kopio tiliotteesta, jossa näkyy kyseinen siirto
  • Googlen 26-numeroinen pankkitilin numero, joka näkyy Google Ads ‑tilisi Suorita maksuja ‑sivulla
  • Google Ads ‑tilisi sähköpostiosoite ja asiakastunnus, joka näkyy tilin yläosassa.

Kelvollisen maksutositteen liittäminen

Kelvollinen maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Se voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Sen on oltava muodossa, jota ei voi muokata, kuten .jpg, .gif tai .png.
  • Siitä on löydyttävä seuraavat tiedot:
    • Siirron suorituspäivä ja jos mahdollista, kaikki tapahtumat viideltä päivältä ennen maksua ja maksun jälkeen
    • Maksun summa ja valuutta
    • Varojen saaja
    • Käyttämäsi pankin nimi

Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankkitilin tiliotteesta, erityisesti pankkitilisi numero.

Pankkisiirto giropay-järjestelmällä

Kun teet pankkisiirron giropay-järjestelmällä, suoritat maksun pankkisi verkkosivustolla ja Google Ads ‑tilisi saldo päivittyy yleensä kahdessa tunnissa.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä maksutapaa, sinulla on oltava pankkitili giropay-verkostoon kuuluvassa pankissa. Lisäksi sinulla on oltava Google Ads ‑tili, jonka yrityksen osoite on Saksassa, ja tilin valuutan on oltava euro (EUR).

Alkutoimet

Näin voit suorittaa maksun Google Ads ‑tilillesi käyttämällä Giropay-järjestelmää:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta.
  4. Valitse Pankkisiirto GiroPay-järjestelmällä. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, saat sen näkyviin klikkaamalla Lisää uusi maksutapa ‑linkkiä.
  5. Suorita maksu klikkaamalla Jatka.
  6. Anna Google Ads ‑tilillesi maksettava summa. Maksun vähimmäissumma on 10 EUR.
  7. Klikkaa Jatka tarkistukseen.
  8. Tarkista summa ja vahvista se klikkaamalla Suorita maksu ‑painiketta.
  9. Sinut ohjataan maksuyhteistyökumppanimme GlobalCollectin verkkosivustolle. Siellä voit suorittaa maksun loppuun giropay-verkon suojatussa käyttöliittymässä.
Seuraavat vaiheet

Varat hyvitetään Google Ads ‑tilillesi tavallisesti kahden tunnin kuluessa, mutta joskus tähän voi mennä kauemmin. Muista säilyttää kaikki maksutositteet ja kuitit, kunnes näet, että maksu on tullut Google Ads ‑tilillesi.

Käsittelyaika: Yleensä kaksi tuntia. Siirtoon vaikuttavat monet tekijät, kuten pankkisi toimintatavat.

Viiveet

Jos maksun saapuminen kestää mielestäsi liian pitkään, voit varmistaa seuraavin tavoin, että maksu on matkalla:

• Tarkista, että varat on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  • Varmista pankistasi, että varat on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin maksumääräyksessä (määräys luotiin, kun teit rahansiirron Google Ads ‑tililläsi).

Jos siirrosta on kulunut kolme päivää eikä maksu vieläkään näy, voit ottaa meihin yhteyttä. Liitä yhteydenottolomakkeeseen kelvollinen maksutosite (klikkaamalla Valitse tiedosto -painiketta). Saat lisätietoja kelvollisesta maksutositteesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin liität kelvollisen maksutositteen

Kelvollinen maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Maksutosite voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Maksutositteen on oltava muodossa, jota ei voi muokata (esim. .jpg, .gif tai .png).
  • Maksutositteesta on käytävä ilmi
    • siirron suorituspäivä ja mahdollisuuksien mukaan kaikki tapahtumat viiden päivän ajalta ennen maksua ja maksun jälkeen
    • maksun summa ja valuutta
    • varojen saaja (eli Google Ads)
    • välittäjäpankin nimi.
  • Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankkitilin tai credit-kortin tiliotteesta, erityisesti koko pankkitilisi numero tai keskimmäiset kahdeksan numeroa credit-kortin numerosta.

Pankkisiirto iDEAL-palvelulla

Kun teet pankkisiirron iDEAL-palvelulla, suoritat maksun pankkisi verkkosivustolla ja Google Ads ‑tilisi päivittyy yleensä kahdessa tunnissa.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä maksutapaa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Google Ads ‑tilisi yrityksen osoite on Alankomaissa.
  • Google Ads ‑tilisi valuutta on euro.
  • Sinulla on tili iDEAL-verkostoon kuuluvassa pankissa.
Alkutoimet

Näin voit suorittaa maksun Google Ads ‑tilillesi käyttämällä iDEAL-palvelua:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta.
  4. Valitse pankkisiirto iDEAL-palvelun kautta. Jos iDEAL-vaihtoehto ei ole näkyvissä, näet sen klikkaamalla Lisää uusi maksutapa -linkkiä.
  5. Suorita maksu klikkaamalla Jatka.
  6. Valitse Google Ads ‑tilillesi maksettava summa. Maksun vähimmäissumma on 10 EUR. Klikkaa Jatka tarkistukseen.
  7. Tarkista summa ja vahvista se klikkaamalla Suorita maksu ‑painiketta.
  8. Sinut ohjataan maksuyhteistyökumppanimme GlobalCollectin verkkosivustolle. Siellä voit suorittaa maksun loppuun iDEAL-verkon suojatussa käyttöliittymässä.
Seuraavat vaiheet

Varat hyvitetään Google Ads ‑tilillesi tavallisesti kahden tunnin kuluessa, mutta joskus tähän voi mennä kauemmin. Muista säilyttää kaikki maksutositteet ja kuitit, kunnes näet, että maksu on tullut Google Ads ‑tilillesi.

Viiveet

Jos maksun saapuminen kestää mielestäsi liian pitkään, voit varmistaa seuraavin tavoin, että maksu on matkalla:

• Tarkista, että varat on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  • Varmista pankistasi, että varat on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin maksumääräyksessä (määräys luotiin, kun teit rahansiirron Google Ads ‑tililläsi).

Jos siirrosta on kulunut kolme päivää eikä maksu vieläkään näy, voit ottaa meihin yhteyttä. Liitä yhteydenottolomakkeeseen hyväksyttävä maksutosite (klikkaamalla Valitse tiedosto -painiketta). Saat lisätietoja hyväksyttävästä maksutositteesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin liität hyväksyttävän maksutositteen

Hyväksyttävä maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Maksutosite voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Maksutositteen on oltava muodossa, jota ei voi muokata (esim. .jpg, .gif tai .png).
  • Maksutositteesta on käytävä ilmi
    • siirron suorituspäivä ja mahdollisuuksien mukaan kaikki tapahtumat viiden päivän ajalta ennen maksua ja maksun jälkeen
    • maksun summa ja valuutta
    • varojen saaja (eli Google Ads)
    • välittäjäpankin nimi.
  • Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankkitilin tai credit-kortin tiliotteesta, erityisesti koko pankkitilisi numero tai keskimmäiset kahdeksan numeroa credit-kortin numerosta.
Yhteysongelmat ja maksut

Jos maksu ei näy tilisi saldossa kahden tai kolmen tunnin kuluessa, pankin ja GlobalCollectin välinen verkkoyhteys on saattanut katketa. Näin saattaa joskus käydä. Jos yhteys on katkennut, saat lisätietoja klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoja yhteyshäiriöistä

Jatkotoimet määräytyvät havaitun yhteyshäiriön mukaan seuraavasti:

• Tilapäinen häiriö: GlobalCollect saa maksuilmoituksen pankistasi, mutta yhteydessä Googleen saattaa olla häiriöitä. Et saa virheilmoitusta, mutta maksu suoritetaan Google Ads ‑tilillesi vasta, kun se on käsitelty. Tähän voi mennä jopa viisi päivää.
  • Pysyvä häiriö: Saat virheilmoituksen epäonnistuneesta maksusta. Voit halutessasi tehdä muun kuin reaaliaikaisen pankkisiirron GlobalCollectiin. Sen siirtyminen tilillesi voi kestää viidestä kymmeneen arkipäivää.

BPAY

Voit suorittaa manuaalisen maksun käyttämällä BPAY-maksutapaa. BPAY:tä käytettäessä voit maksaa verkossa tai puhelimitse. Maksut hyvitetään Google Ads ‑tilillesi tavallisesti 2–3 arkipäivän kuluessa.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä maksutapaa, sinulla on oltava pankkitili BPAY-verkostoon kuuluvassa pankissa. Lisäksi sinulla on oltava Google Ads ‑tili, jonka yrityksen osoite on Australiassa, ja tilin valuutan on oltava Australian dollari (AUD).

Maksun suorittaminen
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Valitse Suorita maksuja.
  4. Valitse BPAY. Jos BPAY-vaihtoehto ei näy, klikkaa Tai lisää uusi maksutapa ‑kohdan vieressä näkyvää plusmerkkiä. Valitse sitten BPAY.
  5. Merkitse laskuttajan numero ja viitenumero muistiin.
  6. Kirjaudu pankkisi verkkosivustolle tai soita pankin puhelinpalveluun.
  7. Valitse maksutavaksi BPAY tai lasku ja suorita maksu ohjeiden mukaan. Voit maksaa minkä tahansa summan, kunhan se on suurempi kuin 10 AUD.
  8. Kun olet valmis, kirjoita muistiin kuitin numero. Pidä se tallessa, kunnes varat on siirretty Google Ads ‑tilillesi. Siirtoon menee yleensä 2–3 arkipäivää.
Seuraavat vaiheet

Manuaalisen maksun pitäisi näkyä Google Ads ‑tililläsi 2–3 arkipäivän kuluttua. Jos maksua ei näy kolmen arkipäivän jälkeen, lue vianetsintävinkkejä alla olevasta osiosta.

Viiveet

Jos maksun saapuminen kestää mielestäsi liian pitkään, voit varmistaa seuraavin tavoin, että maksu on matkalla:

• Tarkista, että varat on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  • Varmista pankistasi, että varat on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin maksumääräyksessä (määräys luotiin, kun teit rahansiirron Google Ads ‑tililläsi).

Jos siirrosta on kulunut yli kaksi arkipäivää eikä maksu vieläkään näy, voit ottaa yhteyttä meihin. Liitä yhteydenottolomakkeeseen kelvollinen maksutosite (klikkaamalla Valitse tiedosto -painiketta). Saat lisätietoja kelvollisesta maksutositteesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin liität kelvollisen maksutositteen

Kelvollinen maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Maksutosite voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Maksutositteen on oltava muodossa, jota ei voi muokata (esim. .jpg, .gif tai .png).
  • Maksutositteesta on käytävä ilmi
    • siirron suorituspäivä ja mahdollisuuksien mukaan kaikki tapahtumat viiden päivän ajalta ennen maksua ja maksun jälkeen
    • maksun summa ja valuutta
    • varojen saaja (eli Google Ads)
    • välittäjäpankin nimi.
  • Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankkitilin tai credit-kortin tiliotteesta, erityisesti koko pankkitilisi numero tai keskimmäiset kahdeksan numeroa credit-kortin numerosta.

Boleto bancário

Boleto bancáriota käyttämällä voit maksaa Google Ads ‑kulusi manuaalisella maksulla.

Vaatimukset

Tämän maksutavan käyttöön tarvitaan Google Ads ‑tili, jonka yritysosoite on Brasiliassa ja jonka valuutaksi on valittu Brasilian real (BRL).

Alkutoimet

Jos haluat suorittaa maksun Google Ads ‑tilillesi boleto bancárion avulla, toimi tilin luomisen jälkeen seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta. Maksun vähimmäissumma on 40 BRL.
  4. Valitse Boleto bancário. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, saat sen näkyviin klikkaamalla Lisää uusi maksutapa ‑linkkiä.
  5. Valitse Boleto. Syötä sitten "Määritä maksusumma"-osioon summa, jonka haluat maksaa.
  6. Klikkaa Luo Boleto -painiketta. Voit tulostaa luodun boleton tai lähettää sen sähköpostitse.
Seuraavat vaiheet

Voit maksaa boleton samana päivänä kuin se on luotu, tai vaihtoehtoisesti voit suorittaa maksun sinulle paremmin sopivana päivänä. Pidä kuitenkin mielessä kahdeksan päivän vanhentumisaika. Jos et suorita maksua tänä aikana, voit luoda uuden boleton ja hävittää vanhan.

Maksusi käsitellään noin kolmen arkipäivän kuluessa boleto-maksun suorittamisesta pankissa tai pankin boleto-verkkomaksusivulla. Jos kyseessä on ensimmäinen maksusi tai tililläsi ei ole varoja, mainoksesi alkavat yleensä näkyä tässä vaiheessa. Jatka maksusuorituksia tulevaisuudessa aina tarpeen tullen. Voit maksaa ja luoda boletoja mille tahansa summalle, joka ylittää 40 realia.

Laskut ja kuitit

• Laskut: Saat kuukausittain laskun, jossa näkyvät tilillesi kalenterikuukauden aikana kertyneet veloitukset. Koska sinua veloitetaan vain kyseisen kuukauden kuluessa tehdyistä mainostesi klikkauksista, laskutettava summa saattaa olla pienempi kuin boletolla maksamasi summa. Tilillesi jääneitä varoja voidaan käyttää seuraavina kuukausina.
  • Kuitit: Kuitti luodaan kuukauden viimeisenä päivänä ja lähetetään Google Ads ‑tilin yhteyshenkilön sähköpostiin seuraavan kuun 5. ja 10. arkipäivän välisenä aikana.

Saat sähköpostin, jossa kerrotaan, että kuitti on luotu ja että se on saatavana kaupunginhallituksen verkkosivustolta. Kirje sisältää linkin, palveluntarjoajan CNPJ-numeron, kuittinumeron ja vahvistuskoodin, jonka avulla voit ladata kuitin itsellesi. On tärkeää, että pidät rekisteröitymistietosi ajan tasalla, jotta sähköpostien lähetyksessä ei ilmene ongelmia.

Tositteen hankkiminen

Kuitteihin sisältyvät kyseisessä kuussa toimitetut palvelut. Ne eivät sisällä tietyn boleton maksua. Jokainen kuitti luodaan toimitettuihin palveluihin sovellettavien verojen keräämiseksi.

Siksi tämä summa saattaa erota boleton kautta maksetusta summasta. Huomaa, että kaikki tilillesi jäävät varat voidaan käyttää seuraavina kuukausina. Nämä varat sisältyvät kuitteihin, jotka liittyvät palvelun toimituspäivään.

Jos haluat kupongin laskulla maksetusta kokonaissummasta, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa vasemman reunan valikossa näkyvää Tapahtumahistoria‑linkkiä. (Jos haluat nähdä tietyn kauden laskutusyhteenvedon, valitse sitä vastaavat kuukaudet ja vuodet yläreunan avattavasta valikosta ja klikkaa OK-painiketta.)
  4. Valitse Maksu vastaanotettu niiden rivikohtien vierestä, joissa näkyy tililtäsi tehty veloitus.
  5. Valitse selaimen valikosta Tiedosto ja sitten Tulosta.
  6. Valitse Tulosta.
Viiveet

Kaikki maksetut boletot käsitellään kolmen arkipäivän kuluessa. Jos saldosi ei päivity kolmen päivän kuluessa, ota meihin yhteyttä ja liitä mukaan digitaaliset kopiot maksutositteestasi ja vastaavasta boletosta. Asiakirjan tulee olla helposti luettava ja sisältää asiakastunnuksesi ja nimesi. Kun olemme vastaanottaneet maksutositteesi, tutkimme asian.

Muistettavaa
  • Tarkista ennakkomaksutilin saldo säännöllisesti, jotta varasi eivät lopu kesken. Suorita tarvittaessa lisämaksuja. Kun Google Ads ‑tilisi ennakkomaksusaldo on alhainen, ilmoitamme lisämaksutarpeesta sähköpostitse.
  • Maksun suorittaminen saattaa onnistua paikallisessa pankissa tai verkossa. Jotkin pankit hyväksyvät boleto-maksut verkkosivustojensa kautta boleton viitenumeroa käyttämällä. Ota yhteys pankkiisi ja kysy boleton maksuvaihtoehdoista.
  • Pankkisi ei pitäisi veloittaa sinulta käsittelymaksuja. Jos pankkisi kuitenkin jostain syystä perii käsittelymaksun tai ei pysty suorittamaan siirtoa, tiedustele muita vaihtoehtoja toisesta pankista.

Rahansiirto

Rahansiirrolla voit suorittaa manuaalisen maksun automaatilla tai pankissa. Maksu hyvitetään tilillesi yleensä kolmen arkipäivän kuluessa.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä maksutapaa, sinulla on oltava Google Ads ‑tili, jonka yrityksen osoite on Japanissa ja jonka valuutaksi on valittu Japanin jeni (JPY).

Alkutoimet

Näin voit suorittaa maksun Google Ads ‑tilillesi käyttämällä rahansiirtoa:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta. Maksun vähimmäissumma on 1 000 JPY.
  4. Valitse Rahansiirto. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, saat sen näkyviin klikkaamalla Lisää uusi maksutapa ‑linkkiä.
  5. Suorita automaattimaksu tai rahansiirto annetuilla pankkitiedoilla. Voit tehdä siirron henkilökohtaisesti tai pankin verkkosivustolla.

Pankkisiirrot hyvitetään tilillesi tavallisesti kolmen arkipäivän kuluessa. Käsittelyn nopeuttamiseksi olemme määrittäneet Google Ads ‑tilillesi yksilöllisen tilinumeron. Maksu on lähetettävä tätä yksilöllistä tilinumeroa käyttäen aina, kun teet pankkisiirron tai automaattimaksun. Löydät pankkitilin tiedot Google Ads ‑tilisi Laskutusasetukset-sivulla olevista kentistä Saajan tilinumero ja Haarakonttorin koodi.

Seuraavat vaiheet

Varat hyvitetään Google Ads ‑tilillesi tavallisesti kolmen arkipäivän kuluessa. Muista säilyttää kaikki maksutositteet ja kuitit, kunnes näet, että maksu on tullut Google Ads ‑tilillesi.

Käsittelyaika: yleensä kolme arkipäivää, mutta käsittely voi joskus kestää kauemmin. Tämä johtuu siitä, että siirtoon vaikuttavat monet tekijät, kuten pankkisi toimintatavat.

Viiveet

Jos maksun saapuminen kestää mielestäsi liian pitkään, voit varmistaa seuraavin tavoin, että maksu on matkalla:

• Tarkista, että varat on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  • Varmista pankistasi, että varat on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin maksumääräyksessä (määräys luotiin, kun teit rahansiirron Google Ads ‑tililläsi).

Jos siirrosta on kulunut yli viisi arkipäivää eikä maksu vieläkään näy, voit ottaa yhteyttä meihin. Liitä yhteydenottolomakkeeseen kelvollinen maksutosite (klikkaamalla Valitse tiedosto -painiketta). Saat lisätietoja kelvollisesta maksutositteesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin liität kelvollisen maksutositteen

Kelvollinen maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Maksutosite voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Maksutositteen on oltava muodossa, jota ei voi muokata (esim. .jpg, .gif tai .png).
  • Maksutositteesta on käytävä ilmi
    • siirron suorituspäivä ja mahdollisuuksien mukaan kaikki tapahtumat viiden päivän ajalta ennen maksua ja maksun jälkeen
    • maksun summa ja valuutta
    • varojen saaja (eli Google Ads)
    • välittäjäpankin nimi.
  • Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankkitilin tai credit-kortin tiliotteesta, erityisesti koko pankkitilisi numero tai keskimmäiset kahdeksan numeroa credit-kortin numerosta.

NetBanking

Voit käyttää NetBanking-maksutapaa manuaalisissa maksuissa. NetBanking-vaihtoehdolla suoritat maksun pankkisiirrolla ennen kuin mainokset näkyvät. Luotettava maksuyhteistyökumppanimme TimesofMoney tarjoaa tämän maksuvaihtoehdon.

Vaatimukset ja turvallisuus

Voit suorittaa manuaalisen maksun Net banking ‑vaihtoehdolla, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sinulla on laskutusosoite ja pankkitili Intiassa.
  • Olet valinnut Google Ads ‑tilisi valuutaksi Intian rupian (INR).
  • Maksuyhteistyökumppanimme TimesofMoney tukee pankkiasi.
Luettelo TimesofMoneyn tukemista pankeista
Pankin nimi Tuettu tilityyppi
Kotak Bank Talletus
Bank of Bahrain and Kuwait Talletus
Bank of India Yritystilit ja talletus
Citi Bank Yritystilit ja talletus
Corporation Bank Talletus
Deutsche Bank Yritystilit ja talletus
Development Credit Bank Talletus
Federal Bank Yritystilit ja talletus
HDFC Bank Yritystilit ja talletus
ICICI Bank Talletus
Indian Overseas Bank Talletus
Jammu & Kashmir Bank Yritystilit ja talletus
Karnataka Bank Ltd Talletus
Karur Vysya Bank Yritystilit ja talletus
Laxmi Vilas Bank – Corporate Net Banking Talletus
State Bank of Hyderabad Talletus
State Bank of India Yritystilit ja talletus
State Bank of Bikaner and Jaipur Talletus
State Bank of Mysore Talletus
South Indian Bank Talletus
Union Bank of India Yritystilit ja talletus
United Bank of India Yritystilit ja talletus
Vijaya Bank Yritystilit ja talletus
Industrial Development Bank of India Talletus

Verkkopankkisiirron turvallisuus varmistetaan kahdella tavalla:

• Kirjaudut verkkopankkitilillesi käyttäjänimellä ja salasanalla.
  • Määräys käsitellään TimesofMoneyn suojatun palvelimen kautta.

Jos suoritat maksun HDFC- tai IDBI-pankin kautta, ota käyttöön suojattu yhteys. Jos suojattu yhteys ei ole käytössä, siirto epäonnistuu. Lue lisää suojatun yhteyden käyttöönotosta HDFC-pankin verkkosivustolta.

Maksun suorittaminen

Voit suorittaa maksun milloin tahansa. Varmista ensin, että olet lisännyt NetBankingin tilisi maksutapoihin. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi, klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto. Klikkaa sitten Suorita maksu ‑painiketta. Alla on ohjeet maksun suorittamiseen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com/select/.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu.
  4. Anna haluamasi summa annettuun kenttään. Manuaalisen maksun vähimmäissumma on 500 INR.
  5. Valitse Siirry.
  6. Näet ikkunan, josta sinut siirretään TimesofMoneyn-sivustolle. Valitse avattavasta valikosta pankkisi nimi ja klikkaa Lähetä.
  7. Sinut siirretään pankkisi verkkosivustolle. Voit suorittaa maksun noudattamalla pankin sivustolla olevia ohjeita.

Muista suorittaa uusi maksu ennen kuin manuaalinen maksu on käytetty loppuun. Lähetämme ilmoituksen sähköpostitse, kun varoista on jäljellä 30 prosenttia. Ilmoituksen avulla voit varmistaa, että mainokset näkyvät keskeytyksettä.

Seuraavat vaiheet

Tilin saldo päivittyy yleensä 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Sen jälkeen mainoksesi alkavat yleensä näkyä, jos ne eivät jo näkyneet.

Viiveet

Jos maksun saapuminen kestää mielestäsi liian pitkään, voit varmistaa seuraavin tavoin, että maksu on matkalla:

• Tarkista, että varat on veloitettu pankkitililtäsi. Jos näin ei ole, ota yhteyttä pankkiisi.
  • Varmista pankistasi, että varat on siirretty oikealle tilille. Tilinumeron on oltava sama kuin maksumääräyksessä (määräys luotiin, kun teit rahansiirron Google Ads ‑tililläsi).

Jos siirrosta on kulunut yli viisi arkipäivää eikä maksu vieläkään näy, voit ottaa yhteyttä meihin. Liitä yhteydenottolomakkeeseen kelvollinen maksutosite (klikkaamalla Valitse tiedosto -painiketta). Saat lisätietoja kelvollisesta maksutositteesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin liität kelvollisen maksutositteen

Kelvollinen maksutosite täyttää seuraavat tunnusmerkit:

• Maksutosite voi olla skannattu kopio kuitista tai kuvakaappaus pankkisi verkkotiliotteesta.
  • Maksutositteen on oltava muodossa, jota ei voi muokata (esim. .jpg, .gif tai .png).
  • Maksutositteesta on käytävä ilmi
    • siirron suorituspäivä ja mahdollisuuksien mukaan kaikki tapahtumat viiden päivän ajalta ennen maksua ja maksun jälkeen
    • maksun summa ja valuutta
    • varojen saaja (eli Google Ads)
    • välittäjäpankin nimi.
  • Mustaa turvallisuussyistä kaikki arkaluontoiset tiedot pankkitilin tai credit-kortin tiliotteesta, erityisesti koko pankkitilisi numero tai keskimmäiset kahdeksan numeroa credit-kortin numerosta.

Huomioitavaa

Voi harmi. Laskutusmaasi määrittäminen ei onnistunut.

Saat lisätietoja omaa maatasi koskevasta rahansiirrosta valitsemalla maasi yllä olevasta avattavasta valikosta. Valikon kautta voit myös lukea lisätietoja rahansiirrosta muissa maissa.