Sobre la configuració de la campanya

Configureu la campanya per adaptar-la a les vostres necessitats. La configuració de la campanya que seleccioneu s'aplica a tots els anuncis que formen part de la mateixa campanya. Cada tipus de campanya determina les opcions de configuració que podeu fer servir.

Descripció de les opcions de configuració de la campanya

Opció de configuració Descripció Referències
Nom de la campanya Aquí és on escriviu un nom per a la campanya. Tot i que Google Ads introdueix un nom de campanya predeterminat, us recomanem que trieu un nom que descrigui clarament el tema de la campanya perquè la pugueu trobar fàcilment al compte. Aquest nom no és visible per als clients.
Tipus de campanya

El tipus de campanya que trieu personalitza la configuració de la campanya segons el que més us convingui per assolir els vostres objectius.

També podeu triar un o diversos objectius publicitaris. A mesura que feu servir Google Ads, veureu suggeriments rellevants basats en els objectius que seleccioneu.

Informació sobre com podeu triar el tipus de campanya més adequat
Xarxes

L'opció de configuració Xarxes indica a quin lloc voleu que es mostrin els anuncis en funció del tipus de campanya que trieu. Per exemple, en el cas de la Xarxa de Cerca de Google, els anuncis es poden mostrar en llocs de la Cerca de Google i en llocs de cerca externs (com ara CNN), anomenats partners de cerca, que s'han associat amb Google per mostrar anuncis de la cerca.

Pel que fa a la Xarxa de Display de Google, els anuncis es mostren en altres llocs que s'han associat amb Google per publicar anuncis.

Més informació sobre la Xarxa de Cerca
Més informació sobre la Xarxa de Display

Dispositius Les campanyes s'orienten a tots els tipus de dispositius, com ara ordinadors, tauletes i dispositius mòbils. Més endavant, podeu personalitzar els anuncis per als diferents dispositius. Més informació sobre els tipus d'anuncis per a mòbils
Ubicacions i idiomes Els anuncis de les campanyes poden mostrar-se als clients que es trobin a les ubicacions geogràfiques de segmentació que hàgiu establert, o bé als clients que hagin seleccionat el vostre idioma de segmentació com a idioma del navegador. Us recomanem que trieu l'idioma en què oferiu els vostres serveis als clients. Més informació sobre la segmentació per ubicació i per idioma
Ofertes i pressupost

Podeu configurar manualment les ofertes en funció dels clics que rebin els anuncis, o bé deixar que ho faci Google Ads. Segons el tipus de campanya que hàgiu establert, és possible que tingueu més opcions d'oferta per triar.

L'estratègia d'oferta determina el que pagueu per la interacció dels usuaris amb els anuncis. El límit d'oferta és la quantitat màxima que esteu disposat a pagar per cada clic que es faci als anuncis d'un grup d'anuncis. El pressupost és l'import mitjà diari que esteu disposat a invertir en la campanya. El pressupost que trieu depèn totalment del vostre criteri i el podeu ajustar en qualsevol moment.

Més informació sobre com es defineixen l'oferta i el pressupost
Recursos d'anunci Afegiu més detalls als anuncis, com ara la informació d'ubicació geogràfica, el número de telèfon o una sèrie d'enllaços a pàgines del lloc web. Informació sobre com podeu millorar els anuncis amb recursos
Opcions de configuració addicionals

A continuació, us mostrem algunes funcions opcionals addicionals per ajudar-vos a optimitzar la campanya:

• Programació: establiu una data d'inici i una data de finalització de la campanya.
  • Programació d'anuncis: trieu els dies o les hores de la setmana en què vulgueu mostrar els anuncis.
  • Publicació d'anuncis: de manera predeterminada, Google Ads mostra els anuncis quan tenen més probabilitats d'obtenir clics o conversions, però podeu optar per configurar-los perquè es mostrin repartits uniformement durant el dia.
  • Opcions d'ubicació avançades
  • Opcions d'URL de la campanya
Informació sobre com s'utilitza la programació d'anuncis