Send inn faktureringsinformasjon

Annonsene dine kjøres etter at du har sendt inn faktureringsinformasjon. I Google Ads finnes det en rekke betalingsmåter, og de du kan bruke, avhenger av valutaen oppgitt i kontoen din og landet bedriften er registrert i. Finn ut mer om de aktuelle alternativene i søkeverktøyet for betalingsmåter.

På denne siden

Send inn faktureringsinformasjon

Når du har valgt hvordan du ønsker å betale for Google Ads, er det bare å angi informasjonen. Slik gjør du det:

1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Velg landet eller området faktureringsadressen er i, fra rullegardinmenyen. Du får se alle faktureringsalternativene som er tilgjengelige for stedet og valutaen din.
  4. Gjør de ønskede valgene, og følg fremgangsmåten for å legge inn faktureringsinformasjon.

Husk at faktureringsinformasjon må oppgis før annonsene kan kjøres.

Legg til et reservekredittkort

Hvis du bruker automatiske betalinger (dvs. at du betaler etter at annonsene er vist), kan du legge til et reservekredittkort for å sikre at annonsene kjøres selv om en automatisk betaling avvises. Vi anbefaler på det sterkeste at du angir et reservekredittkort. Hvis den primære betalingsmåten av en eller annen grunn ikke fungerer, belaster vi reservekredittkortet for å påse at annonsene kjøres uten avbrudd.

Legg til en alternativ betalingsmåte

Tips om kuponger og promoteringskoder

De fleste kuponger og promoteringskoder har en utløpsdato, så du bør bruke dem innen kort tid etter at du har opprettet kontoen. Husk at du ikke kan be om å få promoteringskoder. Finn ut hvordan du bruker promoteringskoder.

Når blir annonsene kjørt?

For enkelte betalingsmåter er annonsene dine klare for visning på Google umiddelbart etter at du har angitt faktureringsinformasjon. Med andre betalingsmåter kan det gå opptil en uke før annonsene kjøres igjen, som følge av tiden det tar å bekrefte og behandle betalinger. I kontoen din finner du informasjon om bekreftelses- og behandlingstid. Andre ting som kan virke inn på hvor lang tid det tar før annonsene blir kjørt, er for eksempel prosessen for godkjenning av annonser. Finn ut hvordan du ser om annonsene kjøres.