Bruk kampanjekoder

Google og samarbeidspartnerne våre distribuerer av og til kampanjekoder for Google Ads. Du kan bruke disse spesialtilbudene for å innløse kreditt som aktiveres i Google Ads-kontoen din. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan innløse tilbud og spore statusen til disse.

Før du begynner

• Du må oppgi en betalingsmåte.
  • Hvis du vil bruke månedlig fakturering, må du konfigurere dette før du oppgir koden din. Ellers blir tilbudet ugyldiggjort, og beløpet går tapt når du bytter til fakturering.

Her skal kampanjekoder oppgis

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Promoteringer.
  3. Klikk på den blå plussknappen .
  4. Skriv inn kampanjekoden.
  5. Klikk på Lagre.

Gå til Kampanjer-siden

Merk: Brukere av managerkontoer kan ikke skrive inn kampanjekoder på managerkontonivå via Kampanjer-siden. Brukerne av managerkontoen må gå til faktureringssiden for kontoen de ønsker å bruke en kampanje i, og følge fremgangsmåten ovenfor.

Se fremdriften

Gå til Kampanjer-siden i kontoen din for å se hvor mye som gjenstår før du har opptjent kreditten. Siden oppdateres med noen timers mellomrom. Du kan raskt sjekke fremgangen din, se statusen for bonusen og se de fullførte eller utløpte kampanjene dine. Slik kommer du deg dit:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Promoteringer.
  3. På Promoteringer-siden finner du alle promoteringskodene som er lagt til i Google Ads-kontoen din, samt de relaterte beløpene og statusene, deriblant disse:
    • Aktiv: En belønning er aktivert i kupongen.
    • Innløst: tjener opp bonus: Kupongen er innløst, men forbrukskravet (f.eks. «Bruk NOK 250 – få NOK 500») er ikke innfridd ennå.
    • Behandler: Forbrukskravet (f.eks. «Bruk NOK 250 – få NOK 500») er innfridd, og systemet vårt behandler det innvilgede belønningsbeløpet.
      • Merk: Belønningsbeløpet skal vises i kontoen din 35 dager etter innfrielse av kravene.
    • Utløpt: Kupongen utløp etter innløsningen og før forbrukskravet var innfridd.
    • Ugyldig: Kupongen er ugyldig.