Be om refusjoner

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

OOO Google (Google Russia) filed for bankruptcy in Russia in June 2022 and is no longer operating. On 18 October 2023, the bankruptcy court announced the start of the liquidation phase of Google Russia’s bankruptcy proceedings. During this phase, a court-appointed liquidator will manage Google Russia and its liquidation.

These insolvency proceedings are governed by the Insolvency Law of the Russian Federation. More information about these proceedings is available on the court’s website (link) and the official bankruptcy register (link).

Merk: Det er bare brukere med administratortilgang som kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke «Avslutt kontoen min» under «Kontostatus» i innstillingene. Brukere med standard tilgang må kontakte en administratorbruker for å avslutte kontoene sine.

Slik fungerer refusjoner

Du kan be om refusjon av kontobonus ved å avslutte Google Ads-kontoen din. Da tilbakeføres pengene automatisk til bankkontoen eller kredittkortet som er knyttet til Google Ads-kontoen din.

Behandlingstid: to ukers behandlingstid hos Google pluss ytterligere behandlingstid hos kredittkortselskapet.

Årsaker til at tilbakeføring av betaling ikke er tilgjengelig

Vi tilbyr ikke refusjoner i disse tilfellene:

• hvis pengene på kontoen stammer fra en promoteringskode
  • hvis kontoen din fortsatt er aktiv
  • hvis du har en utestående saldo som fortsatt må betales

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg sjekke om jeg har penger igjen på kontoen?

Følg fremgangsmåten nedenfor for å kontrollere om du har penger på kontoen eller en utestående saldo som må betales:

1. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon], og klikk på Faktureringssammendrag under «Fakturering».
  2. Hvis du har fått en bonus, vises beløpet i oversikten for den inneværende måneden som «Du har fått en bonus» for kunder som bruker automatisk betaling, eller som «Tilgjengelige midler» for kunder som bruker manuell innbetaling. Hvis du har en utestående saldo, vises beløpet som «Saldo».
Hvordan kan jeg stenge kontoen min for å be om refusjon?

Slik kan du stenge Google Ads-kontoen:

1. Gå til kontoinnstillingene.
    • Logg på Google Ads-kontoen din.
    • Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre.
    • Klikk på Innstillinger under «Konfigurasjon».
  2. Klikk på Kontostatus-delen for å vise den.
  3. Klikk på Avslutt kontoen min.
    • Påminnelse: Bare brukere med administratortilgang kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke Avslutt kontoen min under «Kontostatus» i innstillingene.

Med dette endres kontostatusen til «Avsluttet».

Hvis du ombestemmer deg, kan du aktivere kontoen på nytt ved å logge på og følge veiledningen. Deretter er det bare å oppdatere betalingsopplysningene og utføre en betaling for at annonsene skal bli vist igjen.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får stengt kontoen min?
Hvis du ikke får endret kontoen fra aktiv til avsluttet, kan du lese artikkelen om stenging av kontoer.
Hvor lang tid tar det vanligvis før jeg får refusjonen?
Det tar vanligvis opptil to uker å behandle refusjoner. Det kan ta opptil ti ekstra virkedager før refusjonen krediteres kontoen din, avhengig av hvilke prosedyrer banken eller kredittkortselskapet har.
Hva om det tar lengre tid?
Hvis du har ventet i mer enn fire uker, må du kontakte oss.
Kan jeg avbryte refusjonsforespørselen?
Du kan avbryte forespørselen om refusjon hvis vi ennå ikke har sendt deg en e-postbekreftelse om refusjonen. Da er det bare å aktivere kontoen din på nytt.
For øyeblikket opplever vi problemer med betalinger, og dette kan forsinke utbetalingen av refusjoner. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.
Merk: Det er bare brukere med administratortilgang som kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke «Avslutt kontoen min» under «Kontostatus» i innstillingene. Brukere med standard tilgang må kontakte en administratorbruker for å avslutte kontoene sine.

Slik fungerer refusjoner

Du kan be om refusjon av kontobonus ved å avslutte Google Ads-kontoen din. Da tilbakeføres pengene automatisk til bankkontoen eller kredittkortet som er knyttet til Google Ads-kontoen din.

Behandlingstid: Det tar Google to uker å behandle refusjoner, men det aktuelle kredittkortselskapet kan trenge mer tid.

• Hvis du har betalt med bankkort, WebMoney (via Assist), Qiwi eller Yandex.Money direkte fra Google Ads-kontoen, refunderes pengene automatisk til kortet ditt eller til WebMoney-, Qiwi- eller Yandex.Money-lommeboken din.
  • Hvis du har betalt via pengeoverføring eller Yandex.Money via Assist, trenger vi opplysninger om bankkontoen din for å kunne behandle refusjonen. Av tekniske årsaker kan vi ikke refundere penger til Yandex.Money-lommebøker (via Assist). Følg veiledningen nedenfor for å sende oss opplysninger om bankkontoen du ønsker at vi skal refundere betalingen til.

Årsaker til at tilbakeføring av betaling ikke er tilgjengelig

Vi tilbyr ikke refusjoner i disse tilfellene:

• hvis pengene på kontoen stammer fra en promoteringskode
  • hvis kontoen din fortsatt er aktiv
  • hvis du har en utestående saldo som fortsatt må betales

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg sjekke om jeg har penger igjen på kontoen?

Følg fremgangsmåten nedenfor for å kontrollere om du har penger på kontoen eller en utestående saldo som må betales:

1. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon], og klikk på Faktureringssammendrag under «Fakturering».
  2. Hvis du har fått en bonus, vises beløpet i oversikten for den inneværende måneden som «Du har fått en bonus» for kunder som bruker automatisk betaling, eller som «Tilgjengelige midler» for kunder som bruker manuell innbetaling. Hvis du har en utestående saldo, vises beløpet som «Saldo».
Hvordan kan jeg stenge kontoen min for å be om refusjon?

Slik kan du stenge Google Ads-kontoen:

1. Gå til kontoinnstillingene.
    • Logg på Google Ads-kontoen din.
    • Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre.
    • Klikk på Innstillinger under «Konfigurasjon».
  2. Klikk på Kontostatus-delen for å vise den.
  3. Klikk på Avslutt kontoen min.
    • Påminnelse: Bare brukere med administratortilgang kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke Avslutt kontoen min under «Kontostatus» i innstillingene.

Med dette endres kontostatusen til «Avsluttet».

Hvis du ombestemmer deg, kan du aktivere kontoen på nytt ved å logge på og følge veiledningen. Deretter er det bare å oppdatere betalingsopplysningene og utføre en betaling for at annonsene skal bli vist igjen.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får stengt kontoen min?
Hvis du ikke får endret kontoen fra aktiv til avsluttet, kan du lese artikkelen om stenging av kontoer.
Hvor lang tid tar det vanligvis før jeg får refusjonen?
Det tar vanligvis opptil to uker å behandle refusjoner. Det kan ta opptil ti ekstra virkedager før refusjonen krediteres kontoen din, avhengig av hvilke prosedyrer banken eller kredittkortselskapet har.
Hva om det tar lengre tid?

Hvis du har ventet i over seks uker, kan du kontakte oss.

Kan jeg avbryte refusjonsforespørselen?
Du kan avbryte forespørselen om refusjon hvis vi ennå ikke har sendt deg en e-postbekreftelse om refusjonen. Da er det bare å reaktivere kontoen din.
Hvordan sender jeg bankkontoinformasjonen min?

Trinn 1: Slik kan du legge inn opplysninger om bankkontoen din:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon], og klikk så på Faktureringssammendrag under Fakturering.
  3. Du får opplyst at du har stengt Google Ads-kontoen, i et rødt banner øverst på siden. Klikk på Fullfør tilbakeføringen-linken.
  4. På den neste siden oppgir du opplysninger om bankkontoen din (ta kontakt med banken hvis du mangler informasjon).
    • navnet på kontoinnehaveren (hvis kontoen tilhører en privatperson, oppgir du det fullstendige navnet, og hvis kontoen tilhører en bedrift, oppgir du bedriftens fullstendige navn)
    • bankkode (BIC)
    • bankkontonummeret
    • skatte-ID-nummeret (INN) til mottakeren
  5. Klikk på Lagre

Trinn 2: Etter at du har angitt opplysningene i Google Ads-kontoen, fyller du ut skjemaet for forespørsel om tilbakeføring og fakser det til oss. Du finner skjemaet på siden for bankopplysninger i trinn 1. Slik finner du skjemaet og fyller det ut:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon], og klikk så på Faktureringssammendrag under Fakturering.
  3. Klikk på Fullfør refusjonen din-linken i det røde banneret øverst på siden.
  4. Deretter føres du videre til skjemaet for forespørsel om tilbakeføring. Skriv ut, fyll ut og signer skjemaet.
  5. Faks skjemaet til nummeret som er oppgitt på skjemaet.

Disse faksnumrene blir bare brukt for å motta bankinformasjon. Merk at betalingsbehandlerne vi bruker, ikke svarer på spørsmål som sendes sammen med informasjonen.

Merk: Det er bare brukere med administratortilgang som kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke «Avslutt kontoen min» under «Kontostatus» i innstillingene. Brukere med standard tilgang må kontakte en administratorbruker for å avslutte kontoene sine.

Slik fungerer refusjoner

Du kan be om refusjon av kontobonus ved å avslutte Google Ads-kontoen din. Da tilbakeføres pengene automatisk til bankkontoen eller kredittkortet som er knyttet til Google Ads-kontoen din.

Merk: Det er bare brukere med administratortilgang som kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke «Avslutt kontoen min» under «Kontostatus» i innstillingene. Brukere med standard tilgang må kontakte en administratorbruker for å avslutte kontoene sine.

Slik fungerer refusjoner

Du kan be om refusjon av kontobonus ved å avslutte Google Ads-kontoen din. Da tilbakeføres pengene automatisk til bankkontoen eller kredittkortet som er knyttet til Google Ads-kontoen din. Hvis betalingsmåten i kontoen din ikke er kvalifisert for refusjon, kan det hende vi ber deg bytte betalingsmåte eller fylle ut et skjema med bankopplysningene dine for å motta refusjonen.

Behandlingstid: to ukers behandlingstid hos Google pluss ytterligere behandlingstid hos kredittkortselskapet.

Hvis du har betalt via pengeoverføring, ber vi deg om å oppgi bankkontoopplysningene dine, slik at vi kan behandle refusjonen. Nedenfor finner du en veiledning i hvordan du sender oss denne informasjonen.

Behandlingstid: Det kan ta Google opptil 90 dager å behandle refusjoner. I tillegg kommer behandlingstiden hos kredittkortselskapet.

Årsaker til at refusjoner kan bli holdt tilbake

For å beskytte Google Ads-miljøet kan refusjonen din bli holdt tilbake mens identiteten din blir bekreftet. Hvis du vil sjekke om refusjonen din holdes tilbake, kan du gå til Faktureringssammendrag-siden og se etter et varsel (f.eks. et rødt banner) der du blir bedt om å fullføre identitetsbekreftelsen.

Informasjonen du sender inn i forbindelse med prosessen for identitetsbekreftelse, blir gjennomgått innen to dager, og du får en e-post (som sendes til den primære betalingskontakten i kontoen din) med en bekreftelse av resultatet. Hvis vi kan bekrefte identiteten din, sender vi deg refusjonen umiddelbart.

Du kan be om refusjon av kontobonus ved å avslutte Google Ads-kontoen din. Hvis du har betalt med kredittkort, tilbakeføres pengene automatisk til kredittkortet som er knyttet til Google Ads-kontoen din. Hvis du hadde muligheten til å betale gjennom bankoverføring, bankinnskudd eller kontant i Oxxo- og 7Eleven-butikker, trenger vi bankkontoopplysningene dine for å kunne behandle refusjonen. Nedenfor finner du en veiledning i hvordan du sender oss denne informasjonen.

Behandlingstid: Behandlingstiden for tilbakeføring til kredittkort er to uker hos Google. I tillegg kommer ytterligere behandlingstid hos kredittkortselskapet. Refusjon av betalinger som er foretatt per bankoverføring, bankinnskudd eller kontantbetaling i Oxxo- eller 7-Eleven-butikker, tar rundt fire uker.

Merk: Det er bare brukere med administratortilgang som kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke «Avslutt kontoen min» under «Kontostatus» i innstillingene. Brukere med standard tilgang må kontakte en administratorbruker for å avslutte kontoene sine.

Slik fungerer refusjoner

Du kan be om refusjon av kontobonus ved å avslutte Google Ads-kontoen din. Hvis du har betalt med kredittkort, tilbakeføres pengene automatisk til kredittkortet som er knyttet til Google Ads-kontoen din. Hvis du har betalt gjennom bankoverføring fra Banelco eller PagoMisCuentas.com, trenger vi opplysninger om bankkontoen din for å kunne foreta tilbakeføringen. Nedenfor finner du en veiledning i hvordan du kan sende oss denne informasjonen.

Behandlingstid: Behandlingstiden for refundering til kredittkort er 2 uker hos Google. I tillegg kommer ytterligere behandlingstid hos kredittkortselskapet. Refusjoner til Banelco og PagoMisCuentas.com tar rundt fire uker.

Årsaker til at refusjon ikke er tilgjengelig

Vi tilbyr ikke refusjoner i disse tilfellene:

• hvis pengene på kontoen stammer fra en promoteringskode
  • hvis kontoen din fortsatt er aktiv
  • hvis du har en utestående saldo som fortsatt må betales

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg sjekke om jeg har penger igjen på kontoen?

Følg fremgangsmåten nedenfor for å kontrollere om du har penger på kontoen eller en utestående saldo som må betales:

1. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon], og klikk på Faktureringssammendrag under «Fakturering».
  2. Hvis du har fått en bonus, vises beløpet i oversikten for den inneværende måneden som «Du har fått en bonus» for kunder som bruker automatisk betaling, eller som «Tilgjengelige midler» for kunder som bruker manuell innbetaling. Hvis du har en utestående saldo, vises beløpet som «Saldo».
Hvordan kan jeg stenge kontoen min for å be om refusjon?

Slik kan du stenge Google Ads-kontoen:

1. Gå til kontoinnstillingene.
    • Logg på Google Ads-kontoen din.
    • Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre.
    • Klikk på Innstillinger under «Konfigurasjon».
  2. Klikk på Kontostatus-delen for å vise den.
  3. Klikk på Avslutt kontoen min.
    • Påminnelse: Bare brukere med administratortilgang kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke Avslutt kontoen min under «Kontostatus» i innstillingene.

Med dette endres kontostatusen til «Avsluttet».

Hvis du ombestemmer deg, kan du aktivere kontoen på nytt ved å logge på og følge veiledningen. Deretter er det bare å oppdatere betalingsopplysningene og utføre en betaling for at annonsene skal bli vist igjen.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får stengt kontoen min?
Hvis du ikke får endret kontoen fra aktiv til avsluttet, kan du lese artikkelen om stenging av kontoer.
Hvor lang tid tar det vanligvis før jeg får refusjonen?
Det tar vanligvis opptil 2 uker å behandle refusjoner, men det kan ta opptil 10 uker hvis du har betalt via bankkonto utenfor Israel, Storbritannia eller USA. Avhengig av hvilke prosedyrer banken eller kredittkortselskapet følger, kan det ta opptil 10 virkedager før refusjonen blir kreditert kontoen din.
Hva om det tar lengre tid?

Hvis du har ventet i mer enn 12 uker, må du kontakte oss.

Kan jeg avbryte refusjonsforespørselen?
Du kan avbryte forespørselen om refusjon hvis vi ennå ikke har sendt deg en e-postbekreftelse om refusjonen. Da er det bare å reaktivere kontoen din.

Årsaker til at tilbakeføring av betaling ikke er tilgjengelig

Refusjoner utstedes ikke

• hvis pengene på kontoen stammer fra en promoteringskode
  • hvis kontoen din fortsatt er aktiv
  • hvis du har en utestående saldo som fortsatt må betales

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg sjekke om jeg har penger igjen på kontoen?

Følg fremgangsmåten nedenfor for å kontrollere om du har penger på kontoen din eller en utestående saldo som må betales:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Fakturering-ikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Sammendrag.
  3. Hvis du har fått en bonus, vises beløpet i oversikten for den inneværende måneden som «Du har fått en bonus» for kunder som bruker automatisk betaling, eller som «Tilgjengelige midler» for kunder som bruker manuell innbetaling. Hvis du har en utestående saldo, vises beløpet som «Saldo».
Hvordan kan jeg stenge kontoen min for å be om refusjon?

Slik avslutter du Google Ads-kontoen:

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Kontostatus-delen for å vise den.
  4. Klikk på Avslutt kontoen min.
    • Påminnelse: Bare brukere med administratortilgang kan stenge kontoene sine for å be om refusjon. Hvis du ikke har administratortilgang, ser du ikke Avslutt kontoen min under «Kontostatus» i innstillingene.

Med dette endres kontostatusen til «Avsluttet».

Hvis du ombestemmer deg, kan du aktivere kontoen på nytt ved å logge på og følge veiledningen. Deretter er det bare å oppdatere betalingsopplysningene og utføre en betaling for at annonsene skal bli vist igjen.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får stengt kontoen min?
Hvis du ikke får endret kontoen fra aktiv til avsluttet, kan du lese artikkelen om stenging av kontoer.
Hvor lang tid tar det vanligvis før jeg får refusjonen?
Det tar vanligvis opptil 90 dager å behandle refusjoner. Avhengig av rutinene i banken kan det gå ytterligere 10 virkedager før refusjonen krediteres kontoen din.
Hva om det tar lengre tid?

Hvis du har ventet i mer enn 14 uker, ber vi deg kontakte oss.

Kan jeg avbryte refusjonsforespørselen?
Du kan avbryte forespørselen om refusjon hvis vi ennå ikke har sendt deg en e-postbekreftelse om refusjonen. Da er det bare å reaktivere kontoen din.
Sending us your bank account information

If you didn't provide your bank account details when you canceled your account, we'll need the following from you (contact your bank for any information you don't have):

• Google Ads Customer ID
  • Name on the bank account
  • Bank account number
  • Branch code
  • Bank code
  • Bank address
  • Bank swift code
  • Your signature

Next, fax this information to one of our payment processors in the U.S. or Ireland:

When dialing the Dublin number, here are a few tips to make your fax successful:

• The "+" in the fax number prefix represents the digits required to make an international call from your country. Many countries, including the UK, use "00". Check with your phone service if you don't know the international dial code in your country. The "353" in the prefix is required to route your call to Ireland.
  • To reach the fax number, dial the appropriate digits for "+" in your country. Then, dial 353 1 633 5884. (Don't dial "0" before the "1".)
  • If you're located within Ireland, dial 01-633-5884.
  • If you're located outside Ireland:
  • U.S. headquarters at +1 650 653 2520
  • Non-U.S. headquarters in Dublin, Ireland, at +353 1 633 5884

These fax numbers are only for receiving bank information, and our payment processors will not respond to any questions sent with your information.