Mainostajantodennuslomake

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Huom. Tarvittaessa käyttäjät uudelleenohjataan tähän lomakkeeseen mainostajantodennuksen aikana. Tämä lomake on tarkoitettu Google Ad Grants ‑tileille ja mainostoimistoille, jotka tekevät todennuksen asiakkaansa puolesta.

Avoimuuden lisäämiseksi mainostoimistojen on todennettava edustamansa asiakkaan (eli lopullisen mainostajan) henkilöllisyys ja/tai annettava lisätietoa mainostajan nimestä ja sijainnista. Useimmissa mainosmuodoissa alla annetut tiedot näkyvät automaattisesti luotavassa ilmoituksessa. Lue lisää mainostajantodennusta koskevasta käytännöstä.

Varmista ennen tämän lomakkeen täyttämistä, että yrityksesi tai toimisto omistaa tähän tiliin liittyvän maksuprofiilin ja että laskutusasetusten Tilin tyyppi ‑kohdassa on valittuna "Organisaatio".

Onko tilisi tai asiakkaasi tili Google Ad Grants ‑tili?