Formulari de verificació de l'anunciant

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Nota: si cal, es dirigirà els usuaris a aquest formulari durant el procés de verificació de l'anunciant. Aquest formulari l'han d'utilitzar els comptes de Google Ad Grants i les agències que estiguin verificant la identitat del seu client.

A fi d'augmentar la transparència per als usuaris, requerim que les agències verifiquin la identitat del client (és a dir, l'anunciant final) que representen o que proporcionin informació addicional sobre el seu nom i la seva ubicació. En el cas de la majoria de formats d'anunci, la informació proporcionada a continuació es mostrarà en una comunicació generada automàticament. Obteniu més informació a la política de verificació de l'anunciant.

Abans de completar aquest formulari, assegureu-vos que la vostra empresa o agència sigui propietària del perfil de pagaments d'aquest compte de Google Ads i que el camp "Tipus de compte" s'hagi definit en "Organització" a la configuració de facturació.

El vostre compte (o el del vostre client) és un compte de Google Ad Grants?