Oppdatering av flere Google Ads-retningslinjer for å tydeliggjøre hensikten med dem (juli 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

28. juli 2020 oppdaterte vi flere Google Ads-retningslinjer vi har utarbeidet for å beskytte brukerne. Hensikten med dette var å gjøre det helt klart for alle annonsører hvor alvorlig vi tar brudd på disse retningslinjene, og at eventuelle overtramp medfører at vi suspenderer de aktuelle kontoene uten forutgående varsel. Vi har dessuten gjort ordlyden i retningslinjene tydeligere, så det ikke skal være noen tvil om hvilke forhold som faller inn under virkningsområdet til disse retningslinjene:

Hensikten med disse oppdateringene var utelukkende å gi annonsørene ekstra og tydeligere informasjon, og retningslinjene håndheves akkurat slik som før.

Vi har også oppdatert innholdet på siden om kontoer som suspenderes på grunn av brudd på Google Ads-retningslinjene, og siden om hva som skjer om du bryter retningslinjene våre. Her var hensikten å tydeliggjøre hva vi gjør med kontoer der retningslinjene brytes, som et ledd i arbeidet med å skape et tryggere annonsenettverk for brukere, annonsører og publisister.

Gå gjennom disse oppdateringene for å få danne deg et tydeligere bilde av hvilke annonser retningslinjene omfatter, og hvordan vi håndterer brudd på retningslinjene.

(Lagt ut 28. juli 2020)