Päivityksiä useisiin Google Adsin käytäntöihin niiden selkiyttämiseksi ja tarkentamiseksi (heinäkuu 2020)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Useita käyttäjien suojelemiseen tarkoitettuja Google Adsin käytäntöjä päivitettiin 28.7.2020. Nyt niissä kerrotaan mainostajille tarkemmin siitä, kuinka vakavia kyseisten käytäntöjen rikkomukset ovat ja johtavatko rikkomukset tilin jäädytykseen ilman erillistä ilmoitusta. Lisäksi alla lueteltujen käytäntöjen kieltä muokattiin selkiyttämällä sitä, millaista sisältöä käytännöt tarkalleen koskevat.

Näiden päivitysten ainoa tarkoitus oli antaa mainostajille lisätietoja, eikä käytäntöihin tai niiden täytäntöönpanoon tehty muutoksia.

Lisäksi Google Ads ‑käytäntöjen rikkominen ja tilien jäädytykset- ja Käytäntöjen rikkomisesta aiheutuvat seuraukset ‑sivuille päivitettiin avoimempaa tietoa siitä, mitä seurauksia käytäntöjämme rikkoville tileille tapahtuu. Tämä liittyy pyrkimyksiimme luoda entistä turvallisempi mainosverkosto niin käyttäjille, mainostajille kuin julkaisijoillekin.

Tutustu näihin päivitettyihin käytäntöihin, jotta ymmärrät paremmin, millaisia mainoksia käytännöt saattavat koskea ja miten reagoimme käytäntöjen rikkomuksiin.

(Julkaistu 28.7.2020)