Opdatering af flere Google Ads-politikker til afklaring og orientering (juli 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 28. juli 2020 blev flere Google Ads-politikker, der har til formål at beskytte brugerne, opdateret for bedre at informere annoncørerne om alvorligheden af overtrædelser af disse politikker, og om de vil medføre suspendering af konti uden varsel. Der blev også foretaget yderligere præciseringer af ordlyden i politikken for at tydeliggøre, hvad disse politikker omfatter:

Hensigten med disse opdateringer har udelukkende været at give yderligere oplysninger til annoncørerne, og der er ikke foretaget ændringer af håndhævelsesområdet.

Vi har desuden opdateret siderne Om politikrelaterede suspenderinger af Google Ads-konti og Hvad sker der, hvis du overtræder vores politikker?, så det bliver mere gennemsigtigt, hvordan vi håndterer konti, der overtræder vores politikker. Dette er en del af vores bestræbelser på at skabe et mere sikkert annoncenetværk for brugere, annoncører og udgivere.

Gennemgå opdateringerne for at få en bedre forståelse af, hvilke annoncer der falder ind under vores politikker, og hvordan vi håndterer overtrædelser af disse politikker.

(Opslået den 28. juli 2020)