Actualitzacions de diverses polítiques de Google Ads amb finalitats informatives i aclaridores (juliol de 2020)

El 28 de juliol de 2020, vam actualitzar diverses polítiques de Google Ads destinades a protegir els usuaris, amb la finalitat d'informar millor els anunciants sobre la gravetat de les infraccions d'aquestes polítiques i d'aclarir si les infraccions comporten la suspensió del compte sense avís previ. També vam incloure aclariments addicionals sobre la formulació de les polítiques per fer-ne més palès l'àmbit d'aplicació:

L'objectiu d'aquestes actualitzacions era únicament proporcionar informació addicional als anunciants. No es va fer cap modificació en l'àmbit d'aplicació de les polítiques.

A més, hem actualitzat les pàgines Sobre les suspensions de comptes de Google Ads i Què succeeix si infringiu les nostres polítiques per ser més transparents sobre com tractem els comptes que infringeixen les nostres polítiques, d'acord amb les iniciatives que duem a terme per crear una xarxa publicitària més segura per als usuaris, els anunciants i els editors.

Reviseu aquestes actualitzacions per entendre millor quins anuncis poden estar subjectes a les nostres polítiques i què pot succeir si les infringiu.

(Publicat el 28 de juliol de 2020)