Actualitzacions de diverses polítiques de Google Ads amb finalitats informatives i aclaridores (juliol de 2020)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 28 de juliol de 2020, vam actualitzar diverses polítiques de Google Ads destinades a protegir els usuaris, amb la finalitat d'informar millor els anunciants sobre la gravetat de les infraccions d'aquestes polítiques i d'aclarir si les infraccions comporten la suspensió del compte sense avís previ. També vam incloure aclariments addicionals sobre la formulació de les polítiques per fer-ne més palès l'àmbit d'aplicació:

L'objectiu d'aquestes actualitzacions era únicament proporcionar informació addicional als anunciants. No es va fer cap modificació en l'àmbit d'aplicació de les polítiques.

A més, hem actualitzat les pàgines Sobre les suspensions de comptes de Google Ads i Què succeeix si infringiu les nostres polítiques per ser més transparents sobre com tractem els comptes que infringeixen les nostres polítiques, d'acord amb les iniciatives que duem a terme per crear una xarxa publicitària més segura per als usuaris, els anunciants i els editors.

Reviseu aquestes actualitzacions per entendre millor quins anuncis poden estar subjectes a les nostres polítiques i què pot succeir si les infringiu.

(Publicat el 28 de juliol de 2020)