Krav för dynamiska visningsannonser

I dynamiska visningsannonser ser kunderna anpassat innehåll från ett flöde som du styr över. Annonserna visar nya produkter, tjänster och kampanjer som du uppdaterar i ditt flöde. Standardpolicyerna för Google Ads och kraven nedan gäller för dynamiska visningsannonser.

Bildformat i flöde

Följande är inte tillåtet:

Flödesbilder i ett format som inte stöds.

Obs! Bilder tillåts endast i formaten PNG, JPG, JPEG eller GIF.

Läs om hur du åtgärdar en avvisad annons eller ett avvisat tillägg. Om du inte kan konvertera bilden så att den uppfyller det här kravet bör du ladda upp en annan bild som följer policyn. För bästa resultat sparar du bilden med RGB-färgkod och en ICC-profil.

Filstorlek på bild i flöde

Följande är inte tillåtet:

Flödesbilder som är större än 11,4 MB

Flödesbilder med mer än sex miljoner pixlar

Läs om hur du åtgärdar en avvisad annons eller ett avvisat tillägg. Om du inte kan redigera bilden så att den uppfyller det här kravet bör du ladda upp en annan bild som följer policyn. För bästa resultat bör bilderna vara 300 px × 300 px med 72 dpi.

Inte tillgänglig flödesbild

Följande är inte tillåtet:

Bilder i ett flöde som saknas, är blockerade på grund av behörigheter eller är otillgängliga av annat skäl.

Bilder som inte kan hämtas på grund av problem med webbplatsens SSL-certifikat.

Felsökningsverktyg: inte tillgänglig flödesbild
  1. Läs policyn ovan för information om vad vi inte tillåter. Kontrollera att bilderna inte är blockerade på värdservern och att det inte tar för lång tid för värdservern att visa dem.
  2. Placera bilden på en plats som går att komma åt. Öppna behörigheterna så att bilderna kan användas av flödet. Kontrollera SSL-certifikatet med ett onlineverktyg eller byt till webbadresser som inte använder webbplatsens SSL-certifikat. Om servern inte kan svara inom en rimlig tid bör du flytta innehållet till en ny server som kan hantera bildbegäranden.
Om du inte kan åtgärda överträdelserna eller väljer att inte göra det måste du ta bort din annons. Annars kan ditt konto stängas av i framtiden på grund av att du har för många avvisade annonser.

Otillåtet adressformat

Följande är inte tillåtet:

Adresser som inte är korrekt formaterade.

Felsökningsverktyg: otillåtet adressformat
  1. Läs policyn ovan för information om vad vi inte tillåter. Åtgärda eventuella formateringsfel i adresserna i flödet.
  2. Åtgärda adresserna i flödet. Kontrollera att adresserna har ett av följande godkända format:
    • Ort, delstatskod, land
    • Fullständig adress med postnummer
    • Latitud-longitud i formatet DDD

Avgränsa adressen med kommatecken Se en lista över orter, regioner och länder i specifikationerna.

Om du inte kan åtgärda överträdelserna eller väljer att inte göra det måste du ta bort din annons. Annars kan ditt konto stängas av i framtiden på grund av att du har för många avvisade annonser.

Relaterade policyer och vanliga orsaker till underkännanden

Följande Google Ads-policyer är särskilt relevanta för dynamiska visningsannonser och är ofta förknippade med underkännanden. Läs om vad som händer om du bryter mot våra policyer.

Barnförbjudet innehåll

Google vill att annonserna ska vara relevanta och säkra för användarna och begränsar därför barnförbjudet innehåll i vissa fall. Mer information finns i policyn om barnförbjudet innehåll. Dynamiska visningsannonser får inte innehålla barnförbjudet innehåll

Oklar relevans

All information ska vara relevant för det du marknadsför. Till exempel måste informationen i alla fält i annonsmaterialet som skickas in gälla samma annonsör och beröra den marknadsförda produkten. Mer information finns i policyn om oklar relevans.

Varumärken

Google kan komma att ta bort annonser och tillägg vid klagomål från varumärkesägare. Annonsörerna ansvarar själva för att användningen av varumärken är korrekt i annonstext, tillgångar och företagsinformation. Mer information finns i varumärkespolicyn.