Krav til dynamiske annonser

Dynamiske bannerannonser viser personlig tilpasset innhold til kunder basert på en feed du kontrollerer. Annonsene dine viser nye produkter, tjenester eller kampanjer du legger til i strømmen. Dynamiske bannerannonser er underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads og kravene nedenfor.

Bildeformat i feed

Vi tillater ikke

Feedbilder i et format som ikke støttes

Merk: Vi tillater bare bilder i PNG-, JPG-, JPEG- eller GIF-format

Finn ut hvordan du korrigerer annonser eller utvidelser som ikke ble godkjent. Hvis du ikke får konvertert bildet i henhold til dette kravet, må du laste opp et annet bilde, som overholder retningslinjene. Du oppnår de beste resultatene ved å lagre bildene i RGB-fargekode og ha en tilknyttet ICC-profil.

Størrelsen på bildefilen i feeden

Vi tillater ikke

Feedbilder som er større enn 11,4 MB

Feedbilder med mer enn 6 millioner piksler

Finn ut hvordan du korrigerer annonser eller utvidelser som ikke ble godkjent. Hvis du ikke får endret bildet i tråd med dette kravet, må du laste opp et annet bilde, et som overholder retningslinjene. Du oppnår de beste resultatene med bilder på 300 x 300 piksler med 72 DPI.

Utilgjengelig feedbilde

Vi tillater ikke

Bilder i feeder som mangler, er blokkert pga. tillatelser eller ikke er tilgjengelige av andre grunner

Bilder som ikke kan hentes på grunn av problemer med SSL-sertifikatet for nettstedet

Feilsøkingsprogram for problemer knyttet til utilgjengelig feedbilder
  1. Les gjennom retningslinjene ovenfor for å finne ut hva som ikke er tillatt. Kontrollér vertstjeneren, og sørg for at bildene ikke blokkeres og at tjeneren ikke bruker for lang tid på å vise dem.
  2. Lagre bildet på et lett tilgjengelig sted. Endre tillatelsene for bildet slik at du kan bruke det i feeden din. Kontrollér SSL-sertifikatet ditt med et nettbasert verktøy, eller bytt til nettadresser som SSL-sertifikatet for nettstedet ditt ikke gjelder for. Hvis tjeneren ikke svarer innen rimelig tid, må du flytte innholdet ditt til en ny tjener som kan håndtere bildeforespørsler.
Hvis du ikke klarer å løse problemene med brudd på retningslinjene, eller du velger å ikke gjøre det, må du fjerne annonsen din. Hvis ikke kan du risikere at kontoen din blir sperret midlertidig fordi du har for mange annonser som ikke er godkjent.

Uakseptabelt adresseformat

Vi tillater ikke

Adresser som ikke er riktig formatert

Feilsøkingsprogram for problemer knyttet til uakseptable adresseformater
  1. Les gjennom retningslinjene ovenfor for å finne ut hva som ikke er tillatt. Gjennomgå adressene i feeden din, og se etter formateringsfeil.
  2. Endre adressene i feeden din. Sørg for at adressene er formatert på én av følgende godkjente måter:
    • By, delstatskode, land
    • Fullstendig adresse med postnummer
    • Bredde-/lengdegrad i DDD-format

Bruk komma som skilletegn i adressen. Se spesifikasjonene for byer, områder og land.

Hvis du ikke klarer å løse problemene med brudd på retningslinjene, eller du velger å ikke gjøre det, må du fjerne annonsen din. Hvis ikke kan du risikere at kontoen din blir sperret midlertidig fordi du har for mange annonser som ikke er godkjent.

Relaterte retningslinjer og vanlige årsaker til at innhold ikke godkjennes

Google Ads-retningslinjene nedenfor er spesielt relevante for dynamiske annonser, og årsakene til at annonser ikke godkjennes, finnes gjerne i disse. Finn ut hva som skjer hvis du bryter retningslinjene våre.

Seksuelt innhold

Google begrenser seksuelt innhold i visse tilfeller for å sikre at annonsene er relevante og trygge for brukerne. Du finner mer informasjon i retningslinjene for seksuelt innhold. Dynamiske annonser kan ikke ha innhold av seksuell karakter.

Uklar relevans

All informasjon må være relevant for produktet eller tjenesten du annonserer for. For eksempel må alle annonsefeltene som sendes inn, representere den samme annonsøren og være relevante for produktet som markedsføres. Du finner mer informasjon i retningslinjene for uklar relevans.

Varemerker

Det kan hende at Google fjerner annonser eller utvidelser etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker på riktig måte i annonsetekst, appressurser og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.