Krav til dynamiske bannerannonser

Dynamiske bannerannonser viser personlig tilpasset innhold til kunder basert på en feed du kontrollerer. Annonsene dine viser nye produkter, tjenester eller kampanjer du legger til i strømmen. Dynamiske bannerannonser er underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads og kravene nedenfor.

Bildeformat for feed

Følgende er ikke tillatt:

Feedbilder i et format som ikke støttes

Merk: Vi tillater bare bilder i PNG-, JPG-, JPEG- eller GIF-format

Finn ut hvordan du korrigerer annonser eller utvidelser som ikke ble godkjent. Hvis du ikke får konvertert bildet i henhold til dette kravet, må du laste opp et annet bilde, som er i tråd med retningslinjene. Du oppnår best resultat ved å lagre bildene med RGB-fargekoder og en vedlagt ICC-profil.

Bildefilstørrelse for feed

Følgende er ikke tillatt:

Feedbilder som er større enn 11,4 MB

Feedbilder med mer enn 6 millioner piksler

Finn ut hvordan du korrigerer annonser eller utvidelser som ikke ble godkjent. Hvis du ikke får endret bildet slik at det oppfyller dette kravet, må du laste opp et annet bilde, som er i tråd med retningslinjene. Du oppnår best resultat med bilder på 300 x 300 piksler med 72 ppt.

Utilgjengelig bilde for feed

Følgende er ikke tillatt:

Bilder i feeder som mangler, er blokkert pga. tillatelser eller ikke er tilgjengelige av andre grunner

Bilder som ikke kan hentes på grunn av problemer med SSL-sertifikatet for nettstedet

Feilsøkingsprogram for problemer knyttet til utilgjengelig bilde for feed
  1. Les gjennom retningslinjene ovenfor for å finne ut hva som ikke er tillatt. Kontrollér vertstjeneren, og sørg for at bildene ikke blokkeres og at tjeneren ikke bruker for lang tid på å vise dem.
  2. Lagre bildet på et lett tilgjengelig sted. Endre tillatelsene for bildet slik at du kan bruke det i feeden din. Kontrollér SSL-sertifikatet ditt med et nettbasert verktøy, eller bytt til nettadresser som SSL-sertifikatet for nettstedet ditt ikke gjelder for. Hvis tjeneren ikke svarer innen rimelig tid, må du flytte innholdet ditt til en ny tjener som kan håndtere bildeforespørsler.
Hvis du ikke klarer å løse problemene med brudd på retningslinjene, eller du velger å ikke gjøre det, må du fjerne annonsen din. Hvis ikke kan du risikere at kontoen din blir sperret midlertidig fordi du har for mange annonser som ikke er godkjent.

Uakseptabelt adresseformat

Følgende er ikke tillatt:

Adresser som ikke er riktig formatert

Feilsøkingsprogram for problemer knyttet til uakseptabelt adresseformat
  1. Les gjennom retningslinjene ovenfor for å finne ut hva som ikke er tillatt. Gjennomgå adressene i feeden din, og se etter formateringsfeil.
  2. Endre adressene i feeden din. Sørg for at adressene er formatert på én av følgende godkjente måter:
    • By, delstatskode, land
    • Fullstendig adresse med postnummer
    • Bredde-/lengdegrad i DDD-format

Bruk komma som skilletegn i adressen. Se spesifikasjonene for byer, områder og land.

Hvis du ikke klarer å løse problemene med brudd på retningslinjene, eller du velger å ikke gjøre det, må du fjerne annonsen din. Hvis ikke kan du risikere at kontoen din blir sperret midlertidig fordi du har for mange annonser som ikke er godkjent.

Relaterte retningslinjer og vanlige årsaker til avslag

Følgende retningslinjer for Google Ads er særlig relevante for dynamiske bannerannonser, og brudd på disse retningslinjene er ofte årsaken til at annonser ikke godkjennes. Finn ut hva som skjer hvis du bryter retningslinjene våre.

Seksuelt innhold

Google begrenser seksuelt innhold i visse tilfeller for å sikre at annonsene er relevante og trygge for brukerne. Du finner mer informasjon i retningslinjene for seksuelt innhold. Dynamiske bannerannonser kan ikke ha innhold av seksuell karakter.

Uklar relevans

All informasjon må være relevant for produktet eller tjenesten du annonserer for. For eksempel må alle annonsefeltene som sendes inn, representere den samme annonsøren og være relevante for produktet som markedsføres. Du finner mer informasjon i retningslinjene for uklar relevans.

Varemerker

Det kan hende at Google fjerner annonser eller utvidelser etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker på riktig måte i annonsetekst, appressurser og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.