Vereisten voor dynamische advertenties

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Dynamische display-advertenties geven gepersonaliseerde content weer aan klanten via een feed die u zelf beheert. Deze advertenties tonen de nieuwe producten, services of promoties die in uw feed zijn opgenomen. Dynamische display-advertenties zijn onderhevig aan het standaard Google Ads-beleid en de onderstaande vereisten.

Feed image format

The following is not allowed:

Feedafbeeldingen in een niet-ondersteunde indeling

Opmerking: Afbeeldingen zijn alleen toegestaan in de indelingen PNG, JPG, JPEG en GIF.

Meer informatie over hoe u een afgekeurde advertentie of component aanpast If you can’t convert the image to meet this requirement, upload a different image that complies with the policy. For best results, save images in RGB color code with an ICC profile attached.

Unavailable feed image

The following is not allowed:

Afbeeldingen in een feed die ontbreken, zijn geblokkeerd wegens rechten of anderszins ontoegankelijk zijn

Afbeeldingen die niet kunnen worden opgehaald wegens problemen met het SSL-certificaat van de website

Troubleshooter: Unavailable feed image
  1. Lees het bovenstaande beleid voor informatie over wat we niet toestaan. Controleer uw hostserver om er zeker van te zijn dat de afbeeldingen niet worden geblokkeerd en dat de server er niet te lang over doet om ze weer te geven.
  2. Zet de afbeelding op een plaats waar deze toegankelijk is. Open rechten om toe te staan dat de afbeelding wordt gebruikt door uw feed. Controleer uw SSL-certificaat met een online tool of schakel over naar URL's die niet het SSL-certificaat van uw website gebruiken. Als uw server niet binnen een redelijk tijdsbestek kan reageren, verplaatst u uw content naar een andere server die wel reageert op verzoeken om afbeeldingen.
Als u deze schendingen niet kunt of niet wilt oplossen, verwijdert u uw advertentie om te voorkomen dat uw account in de toekomst wordt opgeschort vanwege te veel afgekeurde advertenties.

Unacceptable address format

The following is not allowed:

Adressen die niet correct zijn ingedeeld

Troubleshooter: Unacceptable address format
  1. Lees het bovenstaande beleid voor informatie over wat we niet toestaan. Controleer de adressen in uw feed op indelingsfouten.
  2. Bewerk de adressen in uw feed. Zorg ervoor dat adressen op een van de volgende goedgekeurde manieren zijn ingedeeld:
    • Plaats, staatcode, land
    • Volledig adres inclusief postcode
    • Breedte-/lengtegraad in DDD-notatie

Gebruik komma's om de onderdelen van het adres van elkaar te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.

Als u deze schendingen niet kunt of niet wilt oplossen, verwijdert u uw advertentie om te voorkomen dat uw account in de toekomst wordt opgeschort vanwege te veel afgekeurde advertenties.

Related policies and common disapprovals

The following Google Ads policies are especially relevant to dynamic ads and are often associated with disapprovals. Meer informatie over wat er gebeurt als u ons beleid schendt

Seksuele content

We willen dat advertenties relevant en veilig zijn voor gebruikers. Daarom beperkt Google seksuele content in bepaalde omstandigheden. Bekijk het Beleid voor seksuele content voor meer informatie.

Onduidelijke relevantie

Alle informatie moet relevant zijn voor datgene waarvoor u adverteert. Bijvoorbeeld: alle ingediende advertentievelden moeten dezelfde adverteerder vertegenwoordigen en relevant zijn voor het geadverteerde product. Lees het beleid tegen onduidelijke relevantie voor meer informatie.

Handelsmerken

Google kan advertenties of componenten verwijderen na klachten van eigenaren van handelsmerken. Adverteerders zijn verantwoordelijk voor het juiste gebruik van handelsmerken in hun advertentietekst, componenten en bedrijfsinformatie. Lees het beleid voor handelsmerken voor meer informatie.