Krav med hensyn til dynamiske annoncer

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Dynamiske displayannoncer viser kunderne tilpasset indhold fra et feed, du styrer. Dine annoncer viser de nye produkter, tjenester eller promoveringer, du opdaterer i dit feed. Dynamiske displayannoncer er underlagt de almindelige Google Ads-politikker og nedenstående krav.

Format for feedbillede

Følgende er ikke tilladt:

Feedbilleder i et ikke-understøttet format

Bemærk! Billeder skal være i formaterne PNG, JPG, JPEG eller GIF

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse. Hvis du ikke kan konvertere billedet, så det overholder dette krav, skal du uploade et andet billede, der overholder politikken. Du opnår det bedste resultat ved at gemme billeder i farvekoden RGB med en ICC-profil vedhæftet.

Filstørrelse for feedbillede

Følgende er ikke tilladt:

Feedbilleder, der fylder mere end 11,4 MB

Feedbilleder med over seks millioner pixels

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse. Hvis du ikke kan redigere billedet, så det overholder dette krav, skal du uploade et andet billede, der overholder politikken. Du opnår det bedste resultat ved at bruge billeder i størrelsen 300 x 300 pixels og med 72 dpi.

Ikke-tilgængeligt feedbillede

Følgende er ikke tilladt:

Billeder i et feed, der mangler, er blokerede på grund af manglende tilladelser eller på anden vis er utilgængelige

Billeder, der ikke kan hentes på grund af problemer med websitets SSL-certifikat

Fejlfinding: Ikke-tilgængeligt feedbillede
  1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader. Kontrollér din hostingserver for at sikre, at billederne ikke er blokeret, og at serveren ikke tager for lang tid om at vise dem.
  2. Host billedet på et tilgængeligt sted. Giv de relevante tilladelser, så billedet kan bruges af dit feed. Kontrollér dit SSL-certifikat med et onlineværktøj, eller skift til webadresser, der ikke bruger dit websites SSL-certifikat. Hvis din server har for lange svartider, skal du flytte dit indhold til en ny server, der kan håndtere anmodninger om billeder.
Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Ikke-godkendt adresseformat

Følgende er ikke tilladt:

Adresser, der ikke er formateret korrekt

Fejlfinding: Ikke-godkendt adresseformat
  1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader. Gennemgå adresserne i dit feed for formateringsfejl.
  2. Rediger adresserne i dit feed. Sørg for, at adresserne er formateret via én af følgende godkendte metoder:
    • By, statskode, land
    • Fuldstændig adresse med postnummer
    • Længde- og breddegrad i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Nedenstående Google Ads-politikker er særligt relevante i forhold til dynamiske annoncer og fører ofte til afvisninger. Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Seksuelt indhold

For at sikre, at annoncerne er relevante og sikre for brugerne, begrænser Google brugen af voksenindhold under visse omstændigheder. Læs politikken vedrørende voksenindhold for at få flere oplysninger.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante for det, du annoncerer for. Alle indsendte annoncematerialefelter skal f.eks. repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken for uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.

Varemærker

Google har ret til at fjerne annoncer eller udvidelser som reaktion på klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.