Requisits dels anuncis dinàmics

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis de display dinàmics mostren als clients contingut personalitzat a partir d'un feed que podeu controlar. Així, els anuncis inclouen les novetats en productes, en serveis o en promocions que hàgiu introduït al feed. Els anuncis de display dinàmics estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard i als requisits que s'indiquen a sota.

Format d'imatge del feed

No es permet el següent:

Imatges del feed amb format no compatible

Nota: només s'admeten imatges amb format PNG, JPG, JPEG o GIF

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Si no podeu convertir la imatge a un format que s'ajusti a aquest requisit, pengeu-ne una altra que compleixi la política. Per obtenir resultats òptims, deseu les imatges amb el codi de color RGB i amb un perfil ICC.

Mida del fitxer d'imatge del feed

No es permet el següent:

Imatges del feed amb una mida superior a 11,4 MB

Imatges del feed amb més de 6 milions de píxels

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Si no podeu editar la imatge perquè s'ajusti a aquest requisit, pengeu-ne una altra que compleixi la política. Per obtenir resultats òptims, canvieu la mida de les imatges a 300 x 300 píxels i 72 ppp.

Imatge del feed no disponible

No es permet el següent:

Imatges d'un feed que no es troben, que estan bloquejades per permisos o que són inaccessibles per qualsevol altre motiu

Imatges que no es poden obtenir a causa de problemes amb el certificat SSL del lloc web

Resolució de problemes: imatge del feed no disponible
  1. Llegiu la política de més amunt per informar-vos del que no permetem. Reviseu el servidor d'allotjament per comprovar que les imatges no estiguin bloquejades i que el servidor no tardi massa a publicar-les.
  2. Allotgeu la imatge en una ubicació accessible. Atorgueu els permisos necessaris perquè el vostre feed pugui utilitzar la imatge. Comproveu el certificat SSL amb una eina en línia o bé feu servir URL que no utilitzin el certificat SSL del vostre lloc web. Si el servidor no pot respondre en un període de temps raonable, col·loqueu el contingut en un altre servidor que pugui gestionar sol·licituds d'imatges.
Si no podeu o no voleu corregir aquestes infraccions, traieu l'anunci per evitar que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Format d'adreça inacceptable

No es permet el següent:

Adreces amb format incorrecte

Resolució de problemes: format d'adreça inacceptable
  1. Llegiu la política de més amunt per informar-vos del que no permetem. Comproveu que les adreces del feed no continguin errors de format.
  2. Editeu les adreces del feed. Comproveu que les adreces tinguin un dels formats aprovats següents:
    • ciutat, codi d'estat, país
    • adreça completa amb el codi postal
    • latitud/longitud en format DDD

Utilitzeu comes per separar les parts de l'adreça. Consulteu les especificacions de les ciutats, de les regions i dels països.

Si no podeu o no voleu corregir aquestes infraccions, traieu l'anunci per evitar que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació s'apliquen especialment als anuncis dinàmics i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis.Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Contingut sexual

Perquè els anuncis siguin útils i segurs per als usuaris, Google restringeix el contingut sexual en determinades circumstàncies. Consulteu la política de contingut sexual per obtenir més informació.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política sobre rellevància poc clara per obtenir més informació.

Marques comercials

Google pot treure anuncis o extensions com a resposta a les reclamacions del propietari d'una marca comercial. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.