Dynaamisia mainoksia koskevat vaatimukset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Dynaamisissa mainoksissa näytetään personoitua sisältöä syötteestä, jonka sinä valitset. Mainoksissa näytetään syötteeseen päivittämäsi uudet tuotteet, palvelut ja mainoskampanjat. Dynaamisiin mainoksiin sovelletaan Google Adsin vakiokäytäntöjä ja alla olevia vaatimuksia.

Syötteen kuvamuoto

Tämä ei ole sallittua:

Syötteen kuvat muodossa, jota ei tueta

Huom. Kuvien sallitut muodot ovat PNG, JPG, JPEG ja GIF.

Lue lisää hylätyn mainoksen tai elementin korjaamisesta. Jos et voi muuttaa kuvaa tämän vaatimuksen mukaiseksi, lataa jokin toinen kuva, joka on käytännön mukainen. Parhaan lopputuloksen saat, kun tallennat kuvat RGB-värikoodilla ja liität mukaan ICC-profiilin.

Syötteen kuva ei ole saatavilla

Tämä ei ole sallittua:

Syötteen kuvat, joita ei löydy, joille ei ole käyttöoikeuksia tai jotka eivät muista syistä ole käytettävissä

Kuvat, joita ei voida hakea verkkosivun SSL-varmenteeseen liittyvien ongelmien vuoksi

Vianetsintä: Syötteen kuva ei ole saatavilla
  1. Lue edellä olevasta käytännöstä, mitä asioita emme salli. Tarkista isäntäpalvelimeltasi, että kuvia ei ole estetty ja palvelin näyttää ne kohtuullisessa ajassa.
  2. Sijoita kuva paikkaan, jossa se on käytettävissä. Salli kuvasi käyttäminen syötteessäsi. Tarkista SSL-varmenteesi jollakin verkkotyökalulla tai ota käyttöön URL-osoitteet, joita ei ole suojattu verkkosivustosi SSL-varmenteella. Jos palvelimesi ei vastaa kohtuullisessa ajassa, siirrä sisältösi sellaiselle palvelimelle, joka pystyy käsittelemään kuvapyyntöjä.
Jos et voi tai halua ratkaista näiden rikkomusten syynä olevia ongelmia, poista mainoksesi. Näin voit välttyä siltä, että tilisi jäädytetään myöhemmin liian monen hylätyn mainoksen takia.

Kelpaamaton osoitemuoto

Tämä ei ole sallittua:

Osoitteet, joiden muoto ei ole oikea

Vianetsintä: Kelpaamaton osoitemuoto
  1. Katso edellä olevasta käytännöstä, mitä emme salli. Tarkista syötteesi osoitteet muotoiluvirheiden varalta.
  2.

Muokkaa syötteesi osoitteita. Varmista, että osoitteiden muotoilu noudattaa jotakin seuraavista hyväksytyistä tavoista:

• kaupunki, osavaltion koodi ja maa
    • täydellinen osoite ja postinumero
    • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.

Jos et voi tai halua ratkaista näiden rikkomusten syynä olevia ongelmia, poista mainoksesi. Näin voit välttyä siltä, että tilisi jäädytetään myöhemmin liian monen hylätyn mainoksen takia.

Aiheeseen liittyviä käytäntöjä ja yleisiä syitä hylkäämiseen

Seuraavat Google Ads ‑käytännöt koskevat erityisesti dynaamisia mainoksia ja liittyvät usein hylkäämisiin. Lue lisää käytäntörikkomusten seurauksista.

Seksuaalinen sisältö

Google rajoittaa seksuaalisen sisällön näkymistä tietyissä tilanteissa, jotta mainokset ovat käyttäjien kannalta osuvia ja turvallisia. Lue lisää seksuaalista sisältöä koskevasta käytännöstä.

Vähäinen relevanssi

Kaikkien tietojen on oltava olennaisia mainostettavan tuotteen tai palvelun kannalta. Lähetettävien mainoskenttien on esimerkiksi edustettava samaa mainostajaa ja liityttävä mainostettavaan tuotteeseen. Lue lisää vähäistä relevanssia koskevasta käytännöstä.

Tavaramerkit

Google saattaa poistaa mainoksia tai elementtejä tavaramerkin omistajien tekemien valitusten perusteella. Mainostajat ovat vastuussa siitä, että tavaramerkkejä käytetään asianmukaisesti mainostekstissä, elementeissä ja yritystiedoissa. Lue lisää tavaramerkkikäytännöstä.