Innhold som muliggjør uærlig atferd

Ærlighet og rettferdighet er viktig for oss, og derfor tillater vi ikke markedsføring av produkter eller tjenester som fremmer uærlig oppførsel.

Nedenfor ser du eksempler på ting du bør unngå i annonsene dine. Finn ut hva som skjer hvis du bryter retningslinjene våre.

Innhold som muliggjør uærlig atferd

Produkter eller tjenester som kan brukes for å villede andre

Eksempler: produksjon av falske dokumenter som pass og vitnemål, salg av etterligninger av personnumre (f.eks. «kredittprofilnumre»), meglertjenester som formidler tilgang til kreditt, hjelpemidler for å bestå rusmiddeltester, tjenester der noen skriver oppgaver eller tar eksamener på vegne av andre, salg av falsk brukeraktivitet i form av ugyldige klikk, anmeldelser eller anbefalinger i sosiale medier

Produkter eller tjenester som kan brukes for å få uautorisert tilgang til (eller gjøre uautoriserte endringer i) systemer, enheter eller eiendom

Eksempler: hacking-tjenester, uautorisert tilgang til kabel-TV, radarblokkering, endring av trafikksignaler, telefonavlytting eller overvåking