Petollisen toiminnan salliminen

Display & Video 360 ‑käyttäjien on noudatettava tätä Google Ads ‑käytäntöä. Tietoja muista rajoituksista on Display & Video 360 ‑ohjekeskuksessa.

Arvostamme rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta, joten emme salli sellaisten tuotteiden tai palveluiden mainostamista, jotka on tarkoitettu epärehellistä käyttöä varten.

Alla on esimerkkejä asioista, joita mainoksissa tulee välttää. Tutustu käytäntörikkomusten seurauksiin.

Petollisen toiminnan salliminen

Tämä ei ole sallittua:

Sellaisten tuotteiden tai palvelujen mainostaminen, joiden avulla käyttäjät voivat johtaa muita harhaan

Joitakin esimerkkejä: väärien tai väärennettyjen asiakirjojen (kuten passien ja diplomien) luonti; sellaisten numeroiden myynti (esim. "luottoprofiilinumerot"), jotka jäljittelevät kansallisia henkilötunnuksia; palvelut, jotka antavat asiakkaille valtuutuksen luottorajan käyttämiseen; avunanto huumetestien läpäisyyn; esseenkirjoitus- tai kokeenläpäisypalvelut; väärennetyn käyttäjätoiminnan myynti kelpaamattomina klikkauksina, arvosteluina tai tukena sosiaalisessa mediassa

Tuotteet tai palvelut, joiden avulla käyttäjä saa luvattoman pääsyn järjestelmiin, laitteisiin tai omaisuuteen (tai voi tehdä niihin luvattomia muutoksia)

Joitakin esimerkkejä: hakkerointipalvelut, kaapelisignaalin varastaminen, tutkan häirintälaitteet, liikennesignaalien muuttaminen, puhelimen tai tietoverkon salakuuntelu

Tuotteet tai palvelut, joiden avulla käyttäjä voi seurata tai valvoa toista henkilöä tai hänen toimintaansa ilman kyseisen henkilön lupaa

Esimerkkejä (ei tyhjentävä luettelo): Vakoiluohjelmat ja parisuhdekumppanin valvontaan tarkoitetut teknologiat, kuten vakoiluohjelmat tai haittaohjelmat, joiden avulla käyttäjä voi seurata tekstiviestejä, puheluita tai selaushistoriaa, GPS-seurantalaitteet, joita markkinoidaan erityisesti ilman kohdehenkilön suostumusta toteutettavaa vakoilua tai seurantaa varten, sekä vakoilua varten markkinoidut valvontalaitteet (kuten kamerat, ääninauhurit, kojelautakamerat ja lastenhuoneen valvontakamerat)

Tämä ei sisällä (a) yksityisetsiväpalveluita tai (b) tuotteita tai palveluita, joiden avulla vanhemmat voivat seurata tai valvoa alaikäisiä lapsiaan.

Tämän käytännön rikkominen ei johda tilin välittömään jäädyttämiseen ilman ennakkovaroitusta. Varoitus annetaan vähintään 7 päivää ennen tilisi jäädyttämistä. Lue lisää jäädytetyistä tileistä.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Adsin tukeen.