Petollisen toiminnan salliminen

Arvostamme rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta, joten emme salli sellaisten tuotteiden tai palveluiden mainostamista, jotka on tarkoitettu epärehellistä käyttöä varten.

Alla on esimerkkejä asioista, joita mainoksissa tulee välttää. Tutustu käytäntörikkomusten seurauksiin.

Petollisen toiminnan salliminen

Tuotteet tai palvelut, joiden avulla käyttäjät voivat johtaa muita harhaan

Esimerkkejä: väärien tai väärennettyjen asiakirjojen luonti (esim. passit ja diplomit); sellaisten numeroiden myynti (esim. "luottoprofiilinumerot"), joiden muoto saa ne näyttämään kansallisilta henkilötunnuksilta; palvelut, jotka välittävät asiakkaita luottojen valtuutettuina käyttäjinä; avunanto huumetestien läpäisyyn; esseenkirjoitus- tai kokeenläpäisypalvelut; väärennetyn käyttäjätoiminnan myynti kelpaamattomina klikkauksina, arvosteluina tai tukena sosiaalisessa mediassa

Tuotteet tai palvelut, joiden avulla käyttäjä saa luvattoman käyttöoikeuden järjestelmiin, laitteisiin tai omaisuuteen (tai voi tehdä niihin luvattomia muutoksia)

Esimerkkejä: hakkerointipalvelut, kaapelisignaalin varastaminen, tutkan häirintälaitteet, liikennesignaalien muuttaminen, puhelimen tai tietoverkon salakuuntelu.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Adsin tukeen.