Petollisen toiminnan salliminen

Arvostamme rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta, joten emme salli sellaisten tuotteiden tai palveluiden mainostamista, jotka on tarkoitettu epärehellistä käyttöä varten.

Alla on esimerkkejä asioista, joita mainoksissa tulee välttää. Lue lisätietoja käytäntöjen rikkomisen seurauksista.

Petollisen toiminnan salliminen

Tuotteet tai palvelut, joiden avulla käyttäjät voivat johtaa muita harhaan

Esimerkkejä: väärien tai väärennettyjen asiakirjojen, kuten passien tai diplomien luonti; avunanto huumetestien läpäisyyn; esseenkirjoitus- tai kokeenläpäisypalvelut; väärennetyn käyttäjätoiminnan myynti kelpaamattomina klikkauksina, arvosteluina tai tukena sosiaalisessa mediassa.

Tuotteet tai palvelut, joiden avulla käyttäjä saa luvattoman käyttöoikeuden järjestelmiin, laitteisiin tai omaisuuteen (tai voi tehdä niihin luvattomia muutoksia)

Esimerkkejä: hakkerointipalvelut, kaapelisignaalin varastaminen, tutkan häirintälaitteet, liikennesignaalien muuttaminen, puhelimen tai tietoverkon salakuuntelu.

Tarvitsetko apua?

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä:
Ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen