Productes o serveis perillosos

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els usuaris de Display & Video 360 han de complir aquesta política de Google Ads. Visiteu el Centre d'ajuda de Display & Video 360 per consultar restriccions addicionals.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Vetllem per garantir la seguretat dels usuaris, tant en línia com sense connexió. Per això, no permetem la promoció d'alguns productes o serveis que causen danys, perjudicis o lesions.
A continuació teniu alguns exemples de productes i serveis que considerem perillosos i que heu d'evitar als vostres anuncis o a les vostres destinacions.
Les infraccions de les polítiques següents no comportaran la suspensió immediata del compte sense avisar prèviament. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Explosius

No es permet el següent:

marca x vermella Anuncis de productes dissenyats per explotar i que poden causar danys a les persones o als béns que hi hagi a prop.

Exemples (llista no exhaustiva): bombes de metralla, bombes químiques, granades, petards i qualsevol tipus d'article pirotècnic que exploti.

marca x vermella Anuncis de contingut formatiu sobre el muntatge, la millora o l'adquisició d'articles explosius.

Exemples (llista no exhaustiva): llocs web sobre fabricació de bombes i guies, programari o equips per a la impressió en 3D de peces per a granades.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Armes de foc, peces d'armes de foc i productes relacionats

Es permet el següent:

No issues detected and positive check mark icon Anuncis de peces d'armes de foc i d'articles associats que augmentin la seguretat d'una arma de foc.

Exemples (llista no exhaustiva): fiadors d'armes de foc i de gallets, passadors de seguretat i blocatge de cambres.

No es permet el següent:

marca x vermella Anuncis de dispositius funcionals que poden llançar projectils a gran velocitat, tant si és amb finalitats esportives com per a la defensa personal o per a la lluita.

Nota: per capguardar-nos, apliquem aquesta política també a les armes esportives o recreatives que poden causar danys greus si no s'utilitzen correctament, o que semblen armes reals.

Exemples (llista no exhaustiva): pistoles, rifles, escopetes, armes de caça, armes antigues que encara funcionen, armes d'airsoft, armes de guerra de pintura, armes d'aire comprimit i armes impreses en 3D.

marca x vermella Anuncis de qualsevol part o component, sigui acabat o inacabat, que sigui essencial per al funcionament d'una arma o el millori.

Exemples (llista no exhaustiva): munició, carregadors de munició, silenciadors, trípodes i dospeus per a armes, caixes, kits de conversió, empunyadures, visors i mires, o acceleradors de trets.

marca x vermella Anuncis d'instruccions sobre el muntatge o la millora del funcionament de les armes de foc.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Altres armes

No es permet el següent:

marca x vermella Anuncis de ganivets que s'han dissenyat o que es promocionen (en l'actualitat) com a productes que es poden utilitzar per lesionar un adversari en un esport, per a la defensa personal o per a la lluita.

marca x vermella Anuncis de qualsevol disseny de ganivet que proporcioni un avantatge en una confrontació (inclosos els ganivets que semblen un altre objecte o que disposen d'un mecanisme d'obertura assistida).

Exemples (llista no exhaustiva): navalles automàtiques, ganivets de combat, espases ocultes en bastons, navalles de papallona, ganivets militars, punyals i destrals llancívoles.

marca x vermella Anuncis sobre qualsevol altre producte que s'hagi dissenyat (en l'actualitat) per lesionar un adversari en un esport, per a la defensa personal o per a la lluita.

Exemples (llista no exhaustiva): estrelles ninja, punys de ferro, pistoles elèctriques i gas pebre.

marca x vermella Anuncis de contingut formatiu sobre el muntatge, la millora o l'adquisició de qualsevol producte cobert per la política sobre altres armes.

Exemples (llista no exhaustiva): guies, programari o equips per a la impressió en 3D de punyals, punys de ferro o estrelles ninja.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Drogues recreatives

Es permet el següent:

Check mark [icon] Anuncis de productes tòpics amb cannabidiol (CBD) derivat del cànem i un contingut de THC del 0,3% o menys.

Exemples (llista no exhaustiva): cremes, esprais, productes amb aplicador de bola, locions, bombes de bany i espelmes.

Certificació

Els anunciants de CBD han d'obtenir la certificació de Google per poder difondre anuncis. Els anunciants són aptes per difondre anuncis només a Califòrnia, Colorado i Puerto Rico. És possible que alguns formats, com ara el masthead de YouTube, no siguin aptes per difondre's. Vegeu més avall com podeu sol·licitar-la.

The following is not allowed:

marca x vermella Anuncis de substàncies que alteren l'estat mental amb finalitats recreatives o que permeten "col·locar-se".

Exemples (llista no exhaustiva): cocaïna, metamfetamina, heroïna i altres opioides il·legals, marihuana, substituts de la cocaïna, mefedrona i altres substàncies legals que permeten "col·locar-se".

marca x vermella Anuncis de productes o serveis que es comercialitzen per facilitar el consum de drogues recreatives.

Exemples (llista no exhaustiva): pipes, pipes d'aigua i coffee shops de cànnabis.

marca x vermella Anuncis de contingut formatiu sobre la producció, la compra o el consum de drogues recreatives.

Exemples (llista no exhaustiva): fòrums per intercanviar recomanacions o consells relacionats amb el consum de drogues.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Sol·licitar la certificació per promocionar el CBD

1. Consulteu els requisits de la política i les restriccions geogràfiques i confirmeu que els compliu.
  2. Sol·liciteu la certificació:
    • Si teniu un comerç al detall en algun dels estats en què permetem la promoció del CBD, sol·liciteu la certificació de LegitScript abans d'emplenar el formulari de sol·licitud relatiu al CBD al Centre d'ajuda de Google Ads. Per evitar retards innecessaris, assegureu-vos de proporcionar tota la informació sol·licitada.

Nitrit de sodi

No està permès el següent:

marca x vermella Productes amb una concentració de nitrit de sodi superior al 10%

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Tabac

No es permet el següent:

marca x vermella Anuncis de tabac o de qualsevol altre producte que en contingui.

Exemples (llista no exhaustiva): cigarretes, cigars, snus, tabac de mastegar, tabac de cargolar i tabac de pipa.

marca x vermella Anuncis de components d'un producte de tabac, així com productes i serveis que en promouen o faciliten directament el consum.

Exemples (llista no exhaustiva): paper de fumar, pipes, filtres de tabac, bars de fumadors de narguil i clubs de fumadors de cigars.

marca x vermella Anuncis de productes dissenyats com a substitutius del tabac.

Exemples (llista no exhaustiva): cigarretes d'herbes, cigarretes electròniques i vaporitzadors electrònics.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Advertiments al consumidor

No es permet el següent:

marca x vermella Anuncis de productes que comportin un risc imminent, demostrat o sense resoldre de mort o de danys corporals molt greus, i que hagin estat objecte d'un advertiment al consumidor o d'una crida a la devolució

Exemples (llista no exhaustiva): protectors de bressol i gandules per a nadons relacionats amb la mort d'infants

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.