Krav vedrørende billedannoncer

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I billedannoncer vises der et billede sammen med din annonce, og der kan vælges mellem flere forskellige størrelser. Billedannoncer er underlagt de almindelige Google Ads-politikker og nedenstående krav. Bemærk! Disse krav gælder også for billedoverlejringsannoncer og HTML5-annoncer.

Animation i billedannoncer

Følgende er ikke tilladt:

Animationer med en varighed på over 30 sekunder

Bemærk! Hvis animationen gentages i mere end 30 sekunder, medfører det afvisning.

HD-animerede giffer understøttes ikke længere i Google Ads

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv. Hvis du ikke kan redigere billedet, så det overholder dette krav, skal du uploade et andet billede, der overholder politikken.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Google Ads-politikkerne nedenfor er særligt relevante i forhold til billedannoncer og fører ofte til afvisninger. Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Billedkvalitet

Alle billeder, der bruges til annoncering, skal leve op til bestemte kvalitetsstandarder. Billedlayoutet skal leve op til Google Ads-standarderne, og selve billedet må ikke være sløret. Se politikken vedrørende billedkvalitet for at få flere oplysninger.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante i forhold til det, du annoncerer for. Eksempelvis skal alle indsendte annoncefelter repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken vedrørende uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.

Vildledende indhold

Alle oplysninger skal være korrekte og beskrive det, du annoncerer for. Se politikken vedrørende vildledende indhold for at få flere oplysninger.

Billedannoncer må ikke indeholde billeder, der minder om websiteadvarsler eller fejlmeddelelser, og der må ikke vises billeder, som får det til at se ud, som om der er mere end én annonce.

Seksuelt indhold

For at sikre, at annoncerne er relevante og sikre for brugerne, indfører Google under visse omstændigheder begrænsninger mht. seksuelt indhold. Se politikken vedrørende seksuelt indhold for at få flere oplysninger.