Requisits relatius als anuncis d'imatge

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis d'imatge inclouen una imatge a l'anunci i estan disponibles en diverses mides. Els anuncis d'aquest tipus estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard i als requisits que s'indiquen a sota. Tingueu en compte que aquests requisits també s'apliquen als anuncis de superposició d'imatge i als anuncis HTML5.

Animació en anuncis d'imatge

No es permet:

Animacions que duren més de 30 segons.

Nota: les animacions només es poden reproduir en bucles de 30 segons. Si tenen una durada superior, es rebutjaran.

Els GIF animats en HD ja no s'admeten a Google Ads.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats. Si no podeu editar la imatge perquè s'ajusti a aquest requisit, pengeu-ne una altra que compleixi la política.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació són especialment rellevants per als anuncis d'imatge i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Qualitat de la imatge

Totes les imatges que s'utilitzin en publicitat han de complir uns determinats estàndards de qualitat. La imatge no pot ser borrosa i el seu disseny ha de complir els estàndards de Google Ads. Consulteu la política de qualitat de la imatge per obtenir més informació.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política de rellevància poc clara per obtenir més informació.

Contingut enganyós

Tota la informació ha de ser precisa i descriure el que anuncieu. Consulteu la política de contingut enganyós per obtenir més informació.

Els anuncis d'imatge no poden contenir imatges que tinguin una aparença similar a la dels missatges d'error o advertiments del lloc web, o que es mostrin com si fossin més d'un anunci.

Contingut sexual

Perquè els anuncis siguin rellevants i segurs per als usuaris, Google restringeix el contingut sexual en determinades circumstàncies. Consulteu la política de contingut sexual per obtenir més informació.