Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (april 2024)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I mai 2024 oppdaterer Google de regionale begrensningene i retningslinjene for politisk innhold ved å legge til begrensninger i Brasil.

I Brasil blir dette forbudt på Google-plattformer:

Ikke tillatt Politisk/valgrelatert innhold, slik dette er regulert av TSE-resolusjonen 23,732/2024:

Annonser for valg, politiske partier, forbund og koalisjoner, folkevalgte posisjoner, regjeringsforslag, lovforslag, utøvelse av stemmerett og andre politiske rettigheter eller forhold knyttet til valgprosessen.

Annonsørkontoer som allerede har fullført bekreftelse for valgkampannonser for Brasil, konverteres slik at de blir en del av Google-programmet for annonsørbekreftelse. Valgkampannonser for Brasil som tidligere ble vist i senteret for åpenhet, kommer fortsatt til å være offentlig tilgjengelige.

(Lagt ut 24. april 2024)