Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (april 2024)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2024 opdaterer Google de regionale restriktioner i politikken vedrørende politisk indhold, så de kommer til at omfatte restriktioner i Brasilien.

I Brasilien bliver følgende forbudt på Google-platforme:

Ikke tilladt Indhold med relation til politiske valg som defineret i TSE-forordning 23,732/2024:

Annoncer for valg, politiske partier, forbund og koalitioner, embeder, man er blevet valgt til, regeringsfremsatte forslag, lovforslag, udøvelsen af retten til at stemme og andre politiske rettigheder eller forhold med relation til valgprocessen.

Annoncører, som allerede har fuldført verificeringsprocessen med henblik på tilladelse til visning af brasilianske valgannoncer via deres konti, bliver fremover omfattet af Googles annoncørverificeringsprogram. Brasilianske valgannoncer, som allerede er blevet offentliggjort via Center for gennemsigtighed, forbliver offentligt tilgængelige.

(Offentliggjort den 24. april 2024)