Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (desember 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I desember 2023 oppdaterer Google de regionale begrensningene i retningslinjene for politisk innhold ved å legge til begrensninger i Taiwan.

I Taiwan blir dette forbudt på Google-plattformer:

Ikke tillatt annonser for politiske partier, folkevalgte, kandidater til embetet som president eller visepresident, representanter i den lovgivende forsamlingen (Yuan), kommunestyrer, provinsstyrer, bystyrer, distriktsstyrer for reservater i fjellområder, guvernører (ordførere) i kommuner og provinser (byer) og ledere for byer, reservater og tettsteder (bydeler)

Annonsørkontoer som allerede har fullført bekreftelse for valgkampannonser for Taiwan, konverteres slik at de blir en del av Google-programmet for annonsørbekreftelse. Valgkampannonser for Taiwan som tidligere ble vist i senteret for åpenhet, kommer fortsatt til å være offentlig tilgjengelige.

(Lagt ut i november 2023)