Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (december 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I december 2023 opdaterer Google de regionale restriktioner i politikken vedrørende politisk indhold, så de kommer til at omfatte restriktioner i Taiwan.

I Taiwan bliver følgende forbudt på Google-platforme:

Ikke tilladt Annoncer for et politisk parti, en folkevalgt embedsmand eller en kandidat til embedet som præsident, vicepræsident, medlem af den lovgivende Yuan, kommunalrådsmedlem, amtsrådsmedlem (byrådsmedlem), byrådsrepræsentant, regionalrådsrepræsentant, distriktrådsrepræsentant eller borgmester, herunder amtsborgmester, kommunalborgmester og borgmester på regional-, distrikts- eller bykommuneniveau.

Annoncører, som allerede har fuldført verificeringsprocessen med henblik på tilladelse til visning af taiwanske valgannoncer via deres konti, bliver fremover omfattet af Googles annoncørverificeringsprogram. Taiwanske valgannoncer, som allerede er blevet offentliggjort via Center for gennemsigtighed, forbliver offentligt tilgængelige.

Opslået i november 2023