Övriga begränsade verksamheter: Dejtingtjänster i Japan

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Vissa typer av företag får inte annonsera hos oss eftersom vi vill skydda våra kunder, även om enskilda företag verkar följa våra övriga policyer. Genom vår kontinuerliga granskning samt genom feedback från våra användare, tillsynsmyndigheter och konsumentskyddsmyndigheter upptäcker vi då och då produkter eller tjänster som ofta är kopplade till överträdelser. Om vi anser att vissa typer av företag utgör en oskälig risk för användarnas säkerhet eller användarupplevelsen kan vi begränsa eller förhindra visning av relaterade annonser.

Läs mer om policyn för övriga begränsade verksamheter.

Annonsörer som erbjuder onlinedejtingtjänster inriktade på Japan måste certifieras av Google innan de kan annonsera via Google Ads. Ansök om certifiering här.

Annonserna måste dessutom innehålla en varning, som ”18禁” eller ”18+”.

Alternativ för att åtgärda annonsöverträdelser

Välj en annan destination

Överväg att använda en annan destination som följer våra policyer. Redigera annonsens slutliga webbadress så att den leder till en annan del av appen eller webbplatsen som inte bryter mot våra policyer. Spara sedan annonsen så att vi kan granska den igen.

Överklaga policybeslut

Om du har åtgärdat annonsdestinationen eller anser att vi har gjort ett misstag kan du överklaga policybeslutet direkt från ditt Google Ads-konto för att begära granskning. Vi kontrollerar att destinationen följer våra policyer och kan sedan godkänna dina annonser.

Om du inte kan åtgärda överträdelserna eller väljer att inte göra det måste du ta bort din annons. Annars kan ditt konto stängas av i framtiden på grund av upprepade policyöverträdelser.