Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (oktober 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I oktober 2023 kommer Google til å oppdatere retningslinjene for valgkampannonser i India i tråd med retningslinjer for politisk innhold.

Annonser som kjøres av kommersielle enheter til rent kommersielle formål, der annonsene fremmer politiske kandidater eller nåværende medlemmer av Lok Sabha eller Vidhan Sabha, slik det er definert i retningslinjene for valgkampannonser i India, er ikke pålagt å sende inn forhåndssertifikater utstedt av den indiske valgkommisjonen (Election Commission of India, ECI). Kommersielle enheter som kjører disse annonsene, kan sende inn et fritaksbrev på enhetens offisielle brevpapir, i stedet for et forhåndssertifikat, via dette skjemaet.

Selv om det ikke kreves forhåndssertifikater for annonser, må alle annonsører som vil kjøre valgkampannonser i India, bekreftes av Google.

(Lagt ut 9. oktober 2023)