Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (lokakuu 2023)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön sisältyvän Intian vaalimainoksia koskevan käytännön lokakuussa 2023.

Sellaisista kaupallisten tahojen ainoastaan kaupallisessa tarkoituksessa julkaisemista mainoksista, joissa mainostetaan poliitikkoa, joka on ​​poliittinen ehdokas tai Lok Sabhan tai Vidhan Sabhan nykyinen jäsen Intian vaalimainoksia koskevan käytännön mukaisesti, ei tarvitse toimittaa Intian vaalikomission myöntämää ennakkolupaa. Näitä mainoksia julkaisevat kaupalliset tahot voivat toimittaa ennakkoluvan sijaan virallisella logopaperillaan olevan vapautuskirjeen tällä lomakkeella.

Huomaa, että vaikka ennakkolupaa ei vaadittaisi, mainostajan on silti saatava Googlelta todennus voidakseen julkaista Intian vaalimainoksia.

(Julkaistu 9.10.2023)