Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (oktober 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I oktober 2023 opdaterer Google den del af politikken vedrørende politisk indhold, der omfatter politikken vedrørende indiske valgannoncer.

Der stilles ikke krav om indsendelse af dokumentation for forhåndscertificering fra valgkommissionen i Indien (Election Commission of India) til visning af annoncer, der køres på vegne af en erhvervsenhed udelukkende med henblik på kommercielle formål med relation til en politisk kandidat eller et nuværende medlem af Lok Sabha eller Vidhan Sabha som defineret i politikken vedrørende indiske valgannoncer. Repræsentanter for erhvervsenheder kan benytte denne formular til at indsende en fritagelseserklæring på den aktuelle juridiske enheds officielle brevpapir for at få tilladelse til at køre denne type annoncer.

Bemærk! Selvom der ikke stilles krav om dokumentation for forhåndscertificering, skal annoncører, som vil køre indiske valgannoncer, være verificeret af Google.

(Opslået den 9. oktober 2023)