Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (september 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I oktober 2023 kommer Google til å oppdatere retningslinjene for valgkampannonser i India i tråd med retningslinjer for politisk innhold.

Forhåndssertifikater fra den indiske valgkommisjonen («ECI») kreves ikke for alle annonser som kjøres av offentlig etater eller ideelle organisasjoner som informerer borgere om rettighetene og pliktene de har, myndigheters retningslinjer, programmer, tjenester eller initiativer, eller farer eller risikoer knyttet til folkehelsen, sikkerheten eller miljøet. Offentlige etater eller ideelle organisasjoner som kjører disse annonsene, kan sende inn et fritaksbrev på enhetens offisielle brevpapir, i stedet for et forhåndssertifikat, via dette skjemaet.

Selv om forhåndssertifikater for annonser ikke kreves, må alle annonsører som vil kjøre valgkampannonser i India, bekreftes av Google.

(Lagt ut i september 2023)