Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (september 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I oktober 2023 opdaterer Google den del af politikken vedrørende politisk indhold, der omhandler politikken vedrørende indiske valgannoncer.

Dette indebærer, at der ikke længere stilles krav om, at annoncører, som vil køre annoncer på vegne af offentlige enheder med information til borgerne om deres rettigheder og ansvar, statslige politikker, programmer, tjenester eller tiltag eller risici for folkesundheden, befolkningens sikkerhed eller miljøet, skal indsende dokumentation for forhåndscertificering fra den indiske valgkommission (Election Commission of India). I stedet for dokumentation for forhåndscertificering kan repræsentanter for offentlige enheder benytte denne formular til at indsende en fritagelseserklæring på den aktuelle juridiske enheds officielle brevpapir for at få tilladelse til at køre denne type annoncer.

Bemærk! Selvom der ikke længere stilles krav om dokumentation for forhåndscertificering, skal annoncører, som vil køre indiske valgannoncer, være verificeret af Google.

Opslået i september 2023