Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (september 2023)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I september 2023 uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll för att inkludera en policy för valannonser för Chile.

Valannonser för Chile är annonser som innehåller något av följande:

• Ett politiskt parti, en koalition, nuvarande vald befattningshavare eller kandidat till val av president, ledamot av senaten eller deputeradekammaren.
  • En fråga eller uppmaning om att rösta i en nationell folkomröstning som officiellt har deklarerats genom ett Supreme Exempt Decree-beslut.

Alla annonsörer som vill visa valannonser för Chile måste verifieras av Google. Verifiering för att visa valannonser för Chile blir tillgänglig från augusti 2023. Annonsörer som vill visa valannonser för Chile i Chile måste slutföra verifieringen för valannonser i Chile. För att visa valannonser för Chile utanför Chile måste annonsörer genomföra verifiering för valannonser eller av annonsörsidentitet för den region där annonsören befinner sig.

(Upplagt i augusti 2023)