Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (september 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I september 2023 oppdaterer Google retningslinjene for politisk innhold ved å ta med retningslinjer om valgkampannonser for Chile.

Valgkampannonser for Chile er annonser som inneholder noe av dette:

• et politisk parti, en koalisjon, nåværende folkevalgte eller kandidater til presidentembetet, senatet eller underhuset, eller
  • et spørsmål eller en oppfordring om å stemme i en nasjonal folkeavstemning som er offisielt bekjentgjort via en statlig forordning

Alle annonsører som ønsker å kjøre valgkampannonser for Chile, må bekreftes av Google. Bekreftelse for å kunne kjøre valgkampannonser for Chile gjøres tilgjengelig i begynnelsen av august 2023. For å kunne kjøre valgkampannonser for Chile i Chile må annonsører fullføre bekreftelsen for kjøring av valgkampannonser i Chile. For å kunne kjøre valgkampannonser for Chile utenfor Chile må annonsører fullføre enten bekreftelsen for kjøring av valgkampannonser eller bekreftelsen av annonsøridentitet for regionen der den aktuelle annonsøren befinner seg.

(Lagt ut i august 2023)