Andre begrænsede virksomheder: Forbrugeroplysning

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

For at forhindre udnyttelse af brugerne er der visse typer virksomheder, der ikke får tilladelse til at annoncere hos os, heller ikke selvom de overholder vores øvrige politikker. Som følge af vores egen løbende gennemgang og feedback fra brugere, tilsynsmyndigheder og forbrugerbeskyttelsesmyndigheder finder vi indimellem produkter eller tjenester, som kan gøres til genstand for misbrug. Hvis vi mener, at bestemte typer virksomheder eller forretningsformål udgør en urimelig risiko for brugernes sikkerhed eller brugeroplevelsen, vælger vi muligvis at indføre begrænsninger med hensyn til eller helt at stoppe kørslen af relaterede annoncer.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende andre begrænsede virksomheder.

Inden for forretningsområder, hvor det er almindeligt med forbrugeroplysning, indfører Google muligvis begrænsninger for, hvordan annoncer for denne type produkter og tjenester må vises.

• Eksempel (listen er ikke udtømmende): Såkaldte penny-auktioner. Der vises kun annoncer for penny-auktioner via Google Ads, hvis brugerens forespørgsel indeholder udtrykket "penny-auktion" eller lignende termer. Disse annoncer vises kun på auktionsrelaterede websites på Google Displaynetværket.

Hvad er forbrugeroplysninger?

Forbrugeroplysninger er underretninger, der giver oplysninger om risiciene og fordelene ved bestemte produkter og tjenester. Disse underretninger udsendes typisk af organisationer, der har til formål at beskytte forbrugerne. Som eksempler på organisationer, der udsender forbrugeroplysninger, kan nævnes Federal Trade Commission (USA), Consumer Affairs Agency (Japan) og andre regionale instanser, der er med til at beskytte forbrugernes interesser. Organisationer, der udsender forbrugeroplysninger, kan være offentlige myndigheder, men også organisationer, der drives af tredjepartsforbrugerstøttegrupper.

Hvordan påvirker forbrugeroplysninger annoncer?

Hvis der udsendes en forbrugeroplysning om et bestemt produkt i et land, ændrer Google muligvis den måde, som annoncer for dette produkt vises på, globalt. Det indebærer, at der fortsat kan blive vist annoncer med relation til produkter af den pågældende type for de brugere, som søger specifikt efter disse produkter, men at brugere, som muligvis ikke er klar over, at der kan være risici forbundet med disse produkter, beskyttes.

Muligheder for at løse politikovertrædelser

Vælg en anden destination

Overvej at bruge en anden destination, der overholder politikkerne. Rediger din annonces endelige webadresse, så den fører til en anden del af din app eller dit website, der ikke overtræder vores politikker, og gem derefter din annonce, så vi kan gennemgå den igen.

Indsend en appel vedrørende en politikrelateret afgørelse

Hvis du har løst problemet med din destination eller mener, at vi har begået en fejl, kan du indsende en appel angående den politikrelaterede afgørelse direkte fra din Google Ads-konto for at anmode om en gennemgang. Når vi har bekræftet, at destinationen overholder politikkerne, kan vi godkende dine annoncer.

Hvis du ikke kan løse de problemer, der har ført til overtrædelser, eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto bliver suspenderet efterfølgende på grund af gentagne politikovertrædelser.