Sobre la verificació de serveis financers a Portugal

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A partir del 31 d'octubre de 2022, per poder mostrar anuncis de serveis financers de qualsevol tipus a Portugal, així com per poder mostrar anuncis a usuaris d'aquest país que puguin estar cercant serveis financers, Google haurà d'haver verificat els anunciants. Com a part del procés de verificació, els anunciants han de demostrar que tenen la llicència del regulador autoritzat rellevant de serveis financers de Portugal o que estan exempts d'aquests requisits. Podeu trobar la llista completa de reguladors rellevants de serveis financers de Portugal aquí. Tingueu en compte que els requisits de verificació de serveis financers cobreixen categories de serveis financers que és possible que no estiguin regulades per aquests organismes reguladors.

Per obtenir la verificació, la majoria d'anunciants primer hauran d'obtenir la verificació externa del nostre proveïdor, G2. Com a part del procés de verificació externa de G2, els anunciants han de demostrar que el regulador rellevant de serveis financers els autoritza directament a dur a terme activitats de serveis financers o que estan exempts d'aquest requisit. Un cop G2 els hagi verificat, els anunciants hauran de sol·licitar a Google la verificació de serveis financers mitjançant el codi únic de verificació externa que rebin de G2.

Els anunciants que no promocionen serveis financers però que tenen una bona raó per segmentar pels usuaris que puguin estar cercant serveis financers, com ara motors de cerca i plataformes de comerç electrònic, han de complir el requisit de fer la sol·licitud a G2. De la mateixa manera, els anunciants de serveis financers que estan exempts de tenir la llicència del regulador rellevant de serveis financers o als qui no s'exigeix tenir-la han de fer la sol·licitud a G2.

Les entitats governamentals no han d'obtenir la verificació externa de G2. Les entitats governamentals amb un domini .gov.pt han de sol·licitar la verificació directament a Google. Les entitats governamentals que no tenen un domini .gov.pt han de contactar amb el seu gestor de comptes de Google. Els tercers aprovats (és a dir, els anunciants els anuncis dels quals estan aprovats per un anunciant autoritzat a Portugal), com ara els distribuïdors, els afiliats i les agències de màrqueting de generació de contactes aprovats, tampoc no necessiten obtenir la verificació externa de G2. Els tercers aprovats poden fer la sol·licitud directament a Google.

A continuació, veureu més informació sobre els processos de verificació específics. La verificació és necessària per a tots els formats i recursos d'anunci, però en aquests moments no ho és per als comptes d'Authorized Buyers i de Display & Video 360 que presten serveis financers.

Per completar la verificació, cal que les sol·licituds les enviï un representant autoritzat.

Requisits de verificació pas a pas

Per tal que els anunciants que promocionen activitats regulades relacionades amb serveis financers siguin aptes per obtenir la verificació de serveis financers a Portugal, han d'estar autoritzats pel regulador rellevant de serveis financers i completar el programa de verificació d'identitat de Google.

Autorització de serveis financers a Portugal

Pas 1: accediu al procés de verificació externa de G2 mitjançant aquest formulari

Tingueu en compte que la informació d'empresa que proporcioneu durant aquest procés de verificació ha de coincidir exactament amb els detalls de l'empresa disponibles als registres o als fitxers rellevants de serveis financers.

Un cop hàgiu completat correctament el pas 1, rebreu un codi únic que heu de proporcionar a Google al pas 3.

Pas 2: després de sol·licitar la verificació externa amb G2, rebreu una actualització sobre l'estat amb el programa de verificació de l'anunciant de Google per correu electrònic. Seguiu les instruccions d'aquest correu electrònic. Nota: si els anunciants ja han completat el programa de verificació de Google, no hauran de tornar-ho a fer.

Pas 3: proporcioneu a Google el codi únic que heu rebut de G2 mitjançant aquest formulari

Si us heu verificat correctament després de completar aquests passos, s'aplicarà un certificat al vostre compte de Google Ads. Us notificarem per correu electrònic l'estat de la vostra sol·licitud. Els anunciants que s'hagin verificat correctament després de completar els passos podran mostrar anuncis de serveis financers a Portugal i mostrar anuncis als usuaris d'aquest país que puguin estar cercant serveis financers.

Requisits de verificació per als tercers aprovats

Si sou un anunciant extern aprovat, necessitareu un anunciant amb autorització a Portugal perquè iniciï la verificació en nom vostre enviant una llista dels dominis o llocs web que feu servir per promocionar els seus serveis. Un cop fet això, pot ser que Google us convidi a iniciar la verificació de l'anunciant si no heu completat aquest programa de verificació abans. Tingueu en compte que aquest procés es va actualitzar el març de 2022. Rebreu un correu electrònic i una notificació al compte que us guiaran pel procés de verificació necessari.

Si sou un anunciant amb autorització a Portugal i ja heu completat la verificació de serveis financers, podeu iniciar la verificació per a un tercer aprovat mitjançant aquest formulari de Google. Només podeu respondre de tercers dels qui hàgiu aprovat les promocions financeres.

Nota: sempre que vulgueu afegir o treure un tercer aprovat, haureu de tornar a enviar el formulari. Si ja no aproveu les promocions d'un tercer, ens ho heu de comunicar immediatament.

Se us demanarà que envieu la informació següent relacionada amb els anunciants de serveis financers externs associats a la vostra empresa.

• L'identificador de client del compte de Google Ads.
  • El nom del representant autoritzat que sol·licita la verificació.
  • Els detalls de la vostra empresa (nom, adreça postal i adreça electrònica).
  • Els dominis o llocs web dels anunciants de serveis financers externs els anuncis dels quals heu aprovat.
  • La garantia que aproveu les promocions financeres que publica el tercer.

Requisits de verificació per a anunciants de serveis no financers

Si sou un anunciant de serveis no financers amb una bona raó per incloure a la segmentació els usuaris que puguin estar cercant aquest tipus de serveis, podeu sol·licitar la verificació de serveis financers a Portugal a través del nostre partner, G2, mitjançant aquest formulari. Un cop hàgiu sol·licitat la verificació correctament a G2, rebreu un codi únic que heu de proporcionar a Google. Proporcioneu a Google el codi únic que rebeu mitjançant aquest formulari

Si s'aprova la sol·licitud, podreu mostrar anuncis als usuaris de Portugal que puguin estar cercant serveis financers.

Se us demanarà que proporcioneu a Google la informació següent al formulari de verificació de serveis financers a Portugal:

• L'identificador de client del compte de Google Ads.
  • El nom del representant autoritzat que sol·licita la verificació.
  • Els detalls de la vostra empresa (nom, adreça postal i adreça electrònica).
  • Els dominis o llocs web d'empresa que anuncieu a Google Ads.
  • Una descripció breu de la vostra empresa i els motius per segmentar per paraules clau relacionades amb serveis financers.
  • La garantia que no fareu servir aquesta exempció per publicar anuncis de Google que promocionin serveis financers.

Un cop revisada la sol·licitud, pot ser que Google us demani que completeu la verificació de l'anunciant si no heu completat aquest programa de verificació abans. Tingueu en compte que aquest procés es va actualitzar el març de 2022. Rebreu un correu electrònic i una notificació al compte que us guiaran pel procés de verificació necessari.

Requisits de verificació per a entitats governamentals

Els reguladors de serveis financers de Portugal amb un domini .gov.pt han de sol·licitar la verificació de serveis financers directament a Google mitjançant aquest formulari. En altres paraules, els reguladors de serveis financers de Portugal amb un domini .gov.pt no han de sol·licitar primer la verificació de G2. Els reguladors de serveis financers de Portugal sense un domini .gov.pt i les entitats intergovernamentals han de contactar directament amb el gestor de comptes de Google per verificar-se.

Requisits de verificació per a anunciants exempts de serveis financers

Si esteu exempt o no cal que tingueu la llicència dels reguladors rellevants de serveis financers, podeu accedir al procés de verificació externa de G2 mitjançant aquest formulari. Si G2 determina que sou un anunciant exempt de serveis financers, rebreu un codi únic que heu de proporcionar a Google. Proporcioneu a Google el codi únic que heu rebut mitjançant aquest formulari

Un cop revisada la sol·licitud, pot ser que Google us demani que us sotmeteu a la verificació de l'anunciant si no heu completat aquest programa de verificació abans. Tingueu en compte que aquest procés es va actualitzar el març de 2022. Rebreu un correu electrònic i una notificació al compte que us guiaran pel procés de verificació necessari.

Un cop hàgiu completat correctament el procés de verificació, rebreu una confirmació i una notificació de Google per correu electrònic. Es concedirà al vostre compte de Google Ads un certificat que us permetrà mostrar anuncis de serveis financers a Portugal i mostrar anuncis als usuaris d'aquest país que puguin estar cercant serveis financers.