Actualització de la política de contingut polític (agost de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'agost de 2022 s'actualitzarà la política de contingut polític de Google Ads per aclarir els requisits de comunicació de la publicitat electoral que utilitza els formats d'anunci i les funcions disponibles a Google en què l'anunciant és el responsable d'incloure una comunicació sobre el pagador directament a l'anunci, tal com es mostra a continuació:

En el cas dels formats visuals, la comunicació ha de ser visible en tot moment i prou gran perquè la pugui veure un espectador mitjà. En el cas dels formats només d'àudio, la comunicació ha de tenir un to, un color i una velocitat substancialment similars als de la resta de l'anunci.

De manera simultània amb aquesta actualització, l'agost de 2022, els anuncis electorals difosos als Estats Units seran aptes per publicar-se com a anuncis d'àudio a YouTube. Google ha de verificar els anunciants que vulguin publicar anuncis electorals dels Estats Units. Per publicar anuncis electorals dels Estats Units en aquest país, els anunciants han de completar la verificació d'anuncis electorals dels Estats Units.

(Publicat el juliol de 2022)