Om verificering af finansielle tjenester i Singapore

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Fra og med den 30. august 2022 skal man som annoncør være verificeret af Google for at være kvalificeret til at vise annoncer for finansielle tjenester i Singapore (heriblandt annoncer, som er målrettet mod de brugere i Singapore, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester). Som et led i verificeringsprocessen skal man som annoncør kunne dokumentere, at man er godkendt af MAS (Monetary Authority of Singapore) eller med på Ministry of Laws liste over licenserede pengeudlånere eller liste over registrerede forhandlere, eller at man er fritaget fra sådanne krav. Bemærk! Kravet om verificering for finansielle tjenester omfatter kategorier af finansielle tjenester, der muligvis ikke er underlagt disse myndigheders tilsyn.

For at indhente verificering skal de fleste annoncører først indhente tredjepartsverificering fra vores leverandør, G2. Som del af G2’s verificeringsproces for tredjeparter skal annoncørerne dokumentere, at de relevante regulatorer for singaporeanske finansielle tjenester direkte bekræfter, at de må udføre aktiviteter vedrørende finansielle aktiviteter, eller at de er fritaget fra kravet. Når man som annoncør er blevet verificeret af G2, skal man indsende en ansøgning til Google om verificering for finansielle tjenester ved brug af den entydige tredjepartsverificeringskode, man har modtaget fra G2.

Annoncører, der ikke promoverer finansielle tjenester, men har en overbevisende årsag til at målrette mod brugere, der tilsyneladende søger efter finansielle tjenester på f.eks. søgemaskiner og e-handelsplatforme, er også inkluderet i kravet om at ansøge til G2. Annoncører, som promoverer finansielle tjenester og ikke er pålagt krav om licensering fra den relevante myndighed med ansvar for finansielle tjenester (eller fritaget fra dette krav), skal ligeledes indsende en ansøgning til G2.

Når det gælder offentlige enheder med et .gov.sg-domæne eller mellemstatslige organisationer, stilles der ikke krav om tredjepartsverificering fra G2. I samme tråd behøver godkendte tredjeparter – dvs. annoncører med annoncer, der er godkendt af en godkendt singaporeansk annoncør – f.eks. godkendte forhandlere, affiliatepartnere og marketingbureauer, der genererer kundeemner, heller ikke indhente tredjepartsverificering fra G2. Offentlige enheder og godkendte tredjeparter kan ansøge direkte hos Google.

Du kan få flere oplysninger om specifikke verificeringsprocesser nedenfor. Verificering er et krav i forbindelse med alle annonceformater og aktiver. Hvis man har en Authorized Buyers- og/eller en Display & Video 360-konto, som bruges i forbindelse med annoncering for finansielle tjenester, er der dog endnu ikke noget krav om at fuldføre verificeringsprocessen.

Verificeringsprocessen kan kun fuldføres, hvis ansøgningen indsendes af en autoriseret repræsentant.

Detaljeret vejledning til verificeringskrav

For at være kvalificeret til verificering for finansielle tjenester i Singapore skal annoncører, der promoverer aktiviteter vedrørende regulerede finansielle tjenester, være godkendt af de relevante regulatorer for finansielle tjenester og gennemføre Googles program til identitetsverificering.

Godkendelse for finansielle tjenester i Singapore

Trin 1: Tilgå G2’s proces til tredjepartsverificering ved hjælp af denne formular

Bemærk! Der skal være fuldstændig overensstemmelse mellem de virksomhedsoplysninger, du angiver i forbindelse med denne verificeringsproces, og de virksomhedsoplysninger, der er registreret i de relevante registre for finansielle tjenester.

Når du har gennemført Trin 1, modtager du en unik kode, som du skal oplyse til Google i Trin 3.

Trin 2: Efter anvendelse af tredjepartsverificering hos G2 bør du modtage en statusopdatering med Googles annoncørverificeringsprogram via mail. Følg vejledningen i den mail. Bemærk! Hvis annoncører allerede har gennemført Googles annoncørverificeringsprogram, behøver de ikke gøre det igen.

Trin 3: Angiv den unikke kode, du modtog fra G2, til Google ved hjælp af denne formular

Hvis det lykkes for dig at blive bekræftet, efter du har gennemført disse trin, bliver der knyttet et certifikat til din Google Ads-konto. Du får besked om statussen for din anmodning via mail. Annoncører, der bliver bekræftet efter at have gennemført trinnene, får lov til at vise annoncer for finansielle tjenester i Singapore og vise annoncer til singaporeanske brugere, der tilsyneladende er på udkig efter finansielle tjenester.

Verificeringskrav for godkendte tredjeparter

Hvis du er en godkendt tredjepartsannoncør, skal du have en annoncør, der er godkendt i Singapore, til at igangsætte verificeringen for dig ved at indsende en liste over domæner eller websites, som du bruger til at promovere deres tjenester. Når dette er gjort, kontakter Google dig muligvis for at igangsætte annoncørverificering, hvis du ikke har gennemført dette verificeringsprogram før. Bemærk, at denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Hvis du er autoriseret annoncør i Singapore og allerede har gennemført din verificering for finansielle tjenester, kan du påbegynde verificeringen for en godkendt tredjepart ved hjælp af denne Google-formular. Du kan kun indestå for tredjeparter, hvis promoveringer af finansielle tjenester er godkendt af dig.

Bemærk! Du skal indsende denne formular igen, hver gang du vil tilføje eller fjerne en godkendt tredjepart, og hvis du vælger at trække din godkendelse af en tredjeparts promoveringer tilbage, skal du omgående oplyse os om det.

Du skal indsende nedenstående oplysninger vedrørende tredjepartsannoncører, som annoncerer for finansielle tjenester og er tilknyttet din virksomhed.

• Kunde-id for Google Ads-kontoen
  • Navn på den bemyndigede repræsentant, der ansøger om verificering
  • Dine virksomhedsoplysninger (navn, adresse og mailadresse)
  • Domæner eller websites tilhørende tredjepartsannoncører, som annoncerer for finansielle tjenester, og hvis annoncer er godkendt af dig
  • Garanti for, at du godkender de promoveringer af finansielle tjenester, som tredjeparten kører

Verificeringskrav for annoncører, som ikke tilbyder finansielle tjenester

Hvis du annoncerer for andet end finansielle tjenester, men har en overbevisende årsag til at målrette mod brugere, der tilsyneladende søger efter finansielle tjenester, kan du søge om verificering for finansielle tjenester i Singapore via vores partner, G2, ved hjælp af denne formular. Når du har ansøgt til G2, modtager du en unik kode, som du skal angive til Google. Angiv den unikke kode, du har modtaget, til Google ved hjælp af denne formular

Hvis din ansøgning godkendes, har du tilladelse til at vise annoncer, som er målrettet mod de brugere i Singapore, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester.

Du bliver bedt om at give de følgende oplysninger til Google i formularen til verificering for finansielle tjenester i Taiwan:

• Kunde-id for din Google Ads-konto
  • Navn på den bemyndigede repræsentant, der ansøger om verificering
  • Dine virksomhedsoplysninger (navn, adresse og mailadresse)
  • De virksomhedsdomæner eller websites, du annoncerer for via Google Ads
  • En kort beskrivelse af din virksomhed og formålet med at målrette mod søgeord med relation til finansielle tjenester
  • Garanti for, at du ikke vil udnytte denne fritagelse til at promovere finansielle tjenester via Google Ads

Efter gennemgang af din anmodning stiller Google muligvis krav om, at du fuldfører annoncørverificering, hvis du ikke har gennemført dette verificeringsprogram før. Bemærk, at denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Verificeringskrav for offentlige enheder

Kontrolorganer for finansielle tjenester i Singapore, der har et .gov.sg-domæne, er altid fritaget fra Googles krav om verificering. De fleste andre offentlige enheder, der annoncerer – f.eks. mellemstatslige organisationer – bliver automatisk bekræftet af Google. Hvis du ikke er blevet bekræftet automatisk, kan du kontakte din Google-kontorepræsentant for at anmode om verificering af tilladelse til annoncering for finansielle tjenester i Singapore eller kontakte os her.

Verificeringskrav for fritagne annoncører af finansielle tjenester

Hvis du er fritaget for, eller der ikke er krav om, at du skal licenseres af de relevante regulatorer for finansielle tjenester, kan du tilgå G2’s verificeringsproces for tredjeparter ved hjælp af denne formular. Hvis G2 afgør, at du, som annoncører for finansielle tjenester, er fritaget, modtager du en unik kode, som du skal angive til Google. Angiv den unikke kode, du har modtaget, til Google ved hjælp af denne formular

Efter gennemgang af din anmodning stiller Google muligvis krav om, at du fuldfører annoncørverificering, hvis du ikke har gennemført dette verificeringsprogram før. Bemærk, at denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Når du har fuldført denne verificeringsproces, modtager du en bekræftelse og en mailnotifikation fra Google. Der gives et certifikat til din Google Ads-konto, der giver dig mulighed for at vise annoncer for finansielle tjenester i Singapore og vise annoncer til singaporeanske brugere, der ser ud til at søge efter finansielle tjenester.