Opdatering af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (januar 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I januar 2022 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester for at præcisere kravene for at kunne annoncere for produkter med relation til gældstjenester, der er målrettet mod Storbritannien.

Fra og med den 17. januar 2022 skal annoncører, der tilbyder produkter med relation til gældstjenester, der er målrettet mod Storbritannien, overholde en opdateret politik for at kunne opnå certificering. I henhold til denne politik fjernes kravet om, at udbydere af produkter med relation til gældstjenester skal autoriseres for at kunne tilbageholde kundens penge. Annoncøren og udbyderen af disse produkter med relation til gældstjenester, skal stadig være enten:

(1) en licenseret kurator, der er reguleret af et anerkendt fagligt organ eller

(2) godkendt af Financial Conduct Authority til at foretage gældssanering og gældsrådgivning.

Husk! Vi forventer, at alle annoncører overholder de lokale love i alle de områder, deres annoncer er målrettet mod. Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse finansielle produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel, senest 7 dage før din konto suspenderes.

(Opslået i november 2021)