Opdatering af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (juni 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I august 2021 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester for at præcisere omfanget og kravene for at tillade annoncering for kryptovalutarelaterede virksomheder og -tjenester.

Fra og med den 3. august kan annoncører, der annoncerer for kryptovalutabørser og kryptovalutakonti, som er målrettet mod USA, annoncere for disse produkter og tjenester, når de opfylder følgende krav, og de er certificeret af Google. For at kunne blive certificeret af Google skal annoncører:

• Være registreret hos
    • (a) FinCEN som Money Services Business og med mindst én delstat som pengeformidler eller
    • (b) en statslig eller delstatsautoriseret bankenhed.
  • Overholde relevante juridiske krav, herunder eventuelle lokale juridiske krav, uanset om det er på delstatsligt eller føderalt niveau.
  • Sørge for, at deres annoncer og landingssider overholder alle Google Ads-politikker

Alle tidligere certificeringer for kryptovalutabørser tilbagekaldes den 3. august 2021.  Annoncører skal anmode om ny certificering for kryptovalutabørser og kryptovalutakonti, når ansøgningsformularen offentliggøres den 8. juli 2021.

Følgende er ikke tilladt:

Annoncer for ICO'er (Initial Coin Offerings), DeFi-handelsprotokoller eller anden form for promovering af køb, salg eller handel med kryptovalutaer eller relaterede produkter

• Eksempler (ikke-udtømmende): Førsalg af ICO eller offentlige udbud heraf, kryptovalutalån, indledende DEX-udbud, tokenlikviditetspuljer, anbefalinger af kryptovalutaer via berømtheder, ikke-hostede valutaer og ikke-regulerede DApps

Annoncedestinationer, hvor udbydere af kryptovalutaer eller relaterede produkter bliver vist samlet eller sammenlignet

• Eksempler (ikke-udtømmende): Handelssignaler for kryptovalutaer, handelsrådgivning i forbindelse med kryptovalutaer og formidlingswebsites eller affiliatewebsites med relateret indhold eller anmeldelser fra mæglere

Husk! Vi forventer, at alle annoncører overholder de lokale love i alle de områder, deres annoncer er målrettet mod. Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse finansielle produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

(Opslået i juni 2021)