Oppdatering av retningslinjene for finansielle produkter og tjenester (april 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I april 2021 kommer Google til å oppdatere retningslinjene for finansielle produkter og tjenester for å tillate markedsføring av gjeldstjenester i Tyskland.

Annonsører som tilbyr slike produkter, må sertifiseres av Google før de kan annonsere via Google Ads.

For at bedrifter som annonserer for gjeldstjenester, skal kunne bli sertifisert av Google, må de være registrert hos eller lisensiert eller godkjent av relevante kontrollmyndigheter eller anerkjente bransjeorganisasjoner i landet eller landene de målretter annonsene mot.

Annonsører kan be om Google-sertifisering ved å fylle ut dette søknadsskjemaet. Du finner mer informasjon i artikkelen om sertifisering i forbindelse med gjeldstjenester.

Disse retningslinjene er globale og gjelder for alle kontoer der slike finansielle produkter markedsføres. Du finner mer informasjon i artikkelen om sertifisering i forbindelse med gjeldstjenester.

(Lagt ut i april 2021)