Päivitys rahoitustuotteita ja ‑palveluja koskevaan käytäntöön (huhtikuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää huhtikuussa 2021 rahoitustuotteita ja ‑palveluja koskevaa käytäntöään siten, että siinä sallitaan velanhoitopalvelujen mainostaminen Saksassa.

Näiden palvelujen mainostajan on saatava Googlelta mainontalupa, jotta hän voi mainostaa Google Adsin avulla.

Googlen mainontalupa edellyttää, että velanhoitopalvelujen mainostaja on asianmukaisten lupaviranomaisten tai tunnustettujen ammattilaisten rekisteröimä, laillistama tai hyväksymä toimija mainosten kohdemaissa.

Mainostaja voi hakea Googlelta mainontalupaa hakemuslomakkeella. Lisätietoja on artikkelissa Tietoja velanhoitopalveluiden mainontaluvasta.

Tätä käytäntöä sovelletaan maailmanlaajuisesti kaikkiin tileihin, joilla mainostetaan rahoitustuotteita. Lisätietoja on artikkelissa Tietoja velanhoitopalveluiden mainontaluvasta.

[Julkaistu huhtikuussa 2021]