Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Felsökningsverktyg för ads.txt

Filen ads.txt bidrar till att säkerställa att ditt annonsutrymme endast säljs via säljare (till exempel AdSense) som du har identifierat som auktoriserade. Annonsörer som använder någon av våra annonsprodukter för att köpa annonsutrymme på utgivares webbplatser har nu möjlighet att enbart bjuda på annonsutrymme från säljare som har klassificerats som behöriga via ads.txt.

För att säkerställa att potentiella annonsörer kan fortsätta bjuda på ditt annonsutrymme är det viktigt att du skapar och publicerar en ads.txt-fil på alla dina webbplatser.

Innan du börjar

Det finns några YouTube-videor om ads.txt som kan vara användbara:

Identifiera problemet

Om du har problem med ads.txt-filen följer du stegen nedan och väljer de svar som bäst beskriver din situation.

Vad har du problem med?