Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Ads.txt troubleshooter

Met ads.txt zorgt u dat advertentieruimte alleen wordt verkocht via verkopers (bijv. AdSense) die u heeft aangemerkt als gemachtigd. Adverteerders die sommige van onze advertentieproducten gebruiken om advertentieruimte op sites van uitgevers te kopen, hebben nu de optie om alleen te bieden op voorraad van verkopers die zijn gemachtigd via ads.txt.

Het is belangrijk dat u voor al uw sites een ads.txt-bestand maakt en publiceert om te zorgen dat mogelijke adverteerders kunnen blijven bieden op uw advertentieruimte.

Voordat u begint

Er zijn een aantal YouTube-video's over ads.txt die u misschien nuttig vindt:

Het probleem bepalen

Als u problemen ondervindt met uw ads.txt-bestand, volgt u de stappen hieronder en selecteert u de antwoorden die voor u het meest van toepassing zijn.

Wat voor probleem heeft u?