Ads.txt-tiedoston vianetsintäominaisuus

Ads.txt-tiedoston avulla voit varmistaa, että mainospaikkojasi myydään vain sellaisten myyjien (kuten AdSensen) kautta, jotka olet ilmoittanut valtuutetuiksi myyjiksi. Mainostajat, jotka ostavat mainostuotteidemme avulla mainospaikkoja julkaisijoiden sivustoilta, voivat nyt halutessaan tehdä hintatarjouksia vain sellaisten myyjien mainosjakaumasta, jotka on luokiteltu valtuutetuiksi myyjiksi ads.txt-tiedoston avulla.

Jotta potentiaaliset mainostajat voivat jatkossakin tehdä hintatarjouksia mainospaikoistasi, on tärkeää, että luot ja julkaiset ads.txt-tiedoston kaikilla sivustoillasi.

Ennen kuin aloitat

Näistä ads.txt-aiheisista YouTube-videoista voi olla sinulle hyötyä:

Tunnista ongelma

Jos sinulla on ongelmia ads.txt-tiedoston kanssa, noudata alla olevia ohjeita ja valitse vastaukset, jotka parhaiten kuvaavat juuri sinun tilannettasi.

Mihin ongelmasi liittyy?